MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120223 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2017-12-07 06:17

#120218: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

Ty zvrhlé odporné hovado, ty jsi v životě nebyl v žádné západním městě a nebyl jsi dokonce ani v městech zde v ČR. 

Za dobu demokracie země  i města vyloženě rozkvetla.  Za komunistů byly vyloučené lokality bohužel stejně jako dnes, jen komunistická pakáž díky masivní kriminalizaci i činů, které jinak kriminlní nejsou (bylo  tu 50 000 lidí stabilně v kriminálech, tedy jen pro ČR to znamená o cca o 15 000 lidí více v kriminálech) vytvářela dojem, že je to "lepší", ale přitom masivně vytlačila menšiny na okraj společnosti, což vede k dnešním důsledkům. Dokonce komunistické školství záměrně vytvářelo nevzdělanost jedné konkrétní menšiny, což je jeden z nejodpornějších zločinů komunistické totality. 

Po sametové revoluci to klidně mohli právě bývalí bolševici pod jejich heslem čím hůře tím lépe nechat dojít v některých lokalitách odpravdu do děsivého stavu a právem jsme za to kritizováni neboť západ to do takového stavu dojít nenechává a menšiny do společnosti integruje, jak je zřejmé z našich menšín, které  částečně emigrovaly. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2017-12-07 16:15:31

#120223: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

    Máš to pomotané, za komunistů měl být Chánov vzorem soužití, mezi Romy a bílými lidmi. Jenže po té, co Romové po revoluci ztratili povinnost pracovat a co došlo k privatizaci sběren, přiživovali se Romové kromě krádeží a loupeží, s občasnými sexuálními radovánkami, jako se to stalo na nádraží v Krupce, také donášením kanálových mříží do zběrny, a rovněž traverz, které sloužily jako překlady a podpěry v panelových domech. Panelové domy pak musely být zbourány dříve než by spadly samyKomunistům se práce s Romy pravda také nedařila, ale měli snahu je sociálně zabezpečit oplátkou za jakous takous odvedenou práci, kterou museli vykonávat zejména ve výkonu trestu, čímž neztráceli alespoň základní hygienické a pracovní návyky. Nová demokratická společnost je pouze na úkor ostatních obyvatel uplácí, čímž jde převážná většina z nich morálně úplně ke dnu. A protože je na Romech vidět okolnost, že naše společnost nedokáže obyvatelstvo této nátury vůbec integrovat, ani zabránit jejich úpadku, neměla by to skoušet ani s Afričany. Česko tohle nedokáže. Nemělo by k tomu nikdy být Evropskou unií nuceno. To by bývalo bylo lépe z EU vystoupit.