MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by

2017-12-10 09:35

#120378: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to t 

Žižka měl nájemnou bandu vrahounů, s kterou táhnul Evropou a loupil a vraždil, nevěděl čím jiným by se zaměstnal. Husité  a adamité se mu hodili. Mezi IS a Žižkou není žádný rozdíl. Spontánní hnutí ve středověku je pohádka komunistů. 

Jeden rozdíl oproi IS vlastně existuje, Žižka si své vrahouny nejspíše z velké části vycvičil sám, kdežto špičky IS vyškolili KGBáci a to bohužel i na našem území, to je více než jisté, neboť vedle Asada se vyskutuje min. jeden člověk, který byl KGB či StB vycvičen na našem území a řekl bych, že není zdaleka sám. 

Je naprostá jistota že se bolševici v rusku dostali k moci terorismem a u moci se udržovali masovým vražděním, vyváželi už tehdy terorismus do Evropy, je to vlastnot komunistikcé politické sekty i nacistické politické sekty, že využívají terorismu, viz. např. dodneš žijící terorista Carlos, který byl "hrdinou" všech komunistických zpravodajských služeb a disponoval nejen diplomatickým pasem Sýrie. 

Podstatné v celé věci je, že nelze paušalizovat, že ve středověku byli všichni Češi lupiči a vrahové jako byl Žižka a stejně tak ani náhodou nelze paušalizovat IS na 1,5 mld. muslimů, když vlastní IS měl v dobách největší slávy 20 000 vrahounů, tedy možná v poměru k počtu obyvatel ve středověku a nyní směšně málo proti bandě vrahounů Žižky. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120383 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako

2017-12-10 10:37:11

#120379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by  

   Islamistické sekty vraždí po celém světě s naprosto totožnou ideologií jako má ISIL, ať už pod názvy al-Kaídá, Boko haram, an-Nůsra....Tedy nekvákej blbosti o tom, že je islamistů pouze 20 000. Navíc teroristy, které dle jistých výkladů koránu musí 1.4miliardy lidí dle víry krýt před dopadením úřady. Protože když úřady, byť i pod islámskou hlavičkou, nepůsobí v souladu s pravou islamistickou vírou, pravověrný islamistický muslim s těmito úřady spolupracovat nesmí.  Teroristické islamistické skupiny vycvičily hlavně západní rozvědky.