MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vlastenci volí Míloše Zemana!

#120613 Re: Jsi jednička Topolánku :-)

2017-12-15 12:42

#120600: - Jsi jednička Topolánku :-) 

Sedmička je šťastné číslo. Jasná volba pro každého vlastence!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120615 Re: Re: Jsi jednička Topolánku :-)

2017-12-15 12:45:30

#120613: Vlastenci nevolí Míloše Zemana! - Re: Jsi jednička Topolánku :-) 

Já myslím, že 24 je také šťastné číslo. A Sportka má hned šest šťastných čísel. To se asi vlastenci poserou.


Nepřihlášený uživatel

#120616 Re: Re: Jsi jednička Topolánku :-)

2017-12-15 12:47:48

#120613: Vlastenci volí Míloše Zemana! - Re: Jsi jednička Topolánku :-) 

ABSOLUTNÍ ALIBISTA A EGOISTA. CO VZKÁZAL TOPOLÁNKOVI MAREK DALÍK?

Ve stejný den, kdy Mirek Topolánek tento týden oznamoval svoji kandidaturu na post hlavy státu, mířil jeho  přítel Marek Dalík  s dvěma taškami v rukou do vězení. Na pět let za kauzu Pandury spojenou právě s Topolánkem. V loňském rozhovoru pro Neovlivní.cz Dalík prohlásil, že ho Topolánek zklamal. Podle něj neřekl u soudu pravdu a nechal ho v případu “zahučet”. Co dalšího řekl o nejnovějším prezidentském kandidátovi muž, který ho znal jako jeden z mála skutečně dobře?

“Věděl jsem celou dobu, že Mirek Topolánek je absolutní alibista, egoista a oportunista. Na druhou stranu jsem věřil v to dobro v něm, protože on je opravdu uvnitř dobrý člověk. Nakonec převážily ty první tři vlastnosti a on se takto nehezky zachoval i k jiným lidem. Mně by stačilo, kdyby jenom řekl pravdu,” opřel se v rozhovoru do expremiéra Marek Dalík. Celý rozhovor najdete zde.

Neo: Co přesně byla ta výzva, jak říkáte, kvůli které jste vstoupil do politiky?

Přispět k tomu, aby se Mirek Topolánek dostal v politice co nejvýš. Když někdo dělá politiku, tak jeho cílem je dostat se nahoru. To znamená mít větší odpovědnost, větší moc, vyšší funkci.

Neo: Vy jste chtěl dostat Topolánka co nejvýš proto, že jste pro něj pracoval? Nebo proto, že jste mu věřil, že bude dobrý politik, případně premiér?

Mně šlo především o tu výzvu. Myslím, že takových příležitostí se lidem mého tehdejšího věku moc nenaskytne. A politika mě zajímala od malička, studoval jsem ji a věnoval se jí celý život. Navíc jsem měl PR agenturu, takže tam se propojil celoživotní zájem a mé vzdělání s nějakou praktickou možností to realizovat. To byla ta výzva. To, že jsem poměrně záhy začal pochybovat, jestli právě on by měl být tím správným premiérem, je druhá věc.