MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zbourali si altán, protože "chtěli něco budovat". ....

2017-12-22 16:34

#121169: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zbourali si altán, protože "chtěli něco budovat". .... 

Mě stačí ty blbiny, co jsou od něj občas slyšet. Dělá se mi z toho vola zle, idiote.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121177 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zbourali si altán, protože "chtěli něco budovat". ....

2017-12-22 16:56:27

#121176: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zbourali si altán, protože "chtěli něco budovat". .... 

Jen nejsi schopen konkretizovat. 

Vždyť jsi ubožák. Jestli je z někoho milionům lidí na zvracení, je to Miloš Zeman. Reálně existuje milionová  skupina lidí, kteří nesledují veřejný prostor jen proto, aby neslyšeli jméno Miloš Zeman a aby se jim neudělalo fyzicky špatně, to je bohužel realita.

TV Barandov to je hnus i pro mne, kterého přitom velmi zajímá proces, jak russácká propaganda ničí veřejný prostor a zjistit to nejde jinou cestou, než se na ty jejich hnusy podívat.  

Na druhou stranu toho chtěl nacistický komunista Miloš Zeman docílit a to se mu podařilo. Má na to také poradce z FSB a GRU. Tedy Zeman je skutečně vlastně velmi úspěšný zločinec a devastátor veřejného prostoru v ČR, v tom je snad ještě větší přeborník než slovenský nomeklaturní komouš, StBák, zloděj eu dotací a daňový podvodník Babiš. 

Zeman ještě do voleb v odpuzování voličů přitvrdí. Bude vytvářet dojem, že politika je jen pro odporné zločince jako je on a Babiš, že nikdo další uspět nemůže, budu s Burešem prezentovat spiklenecké teorie jak jim všichni ubližují. To bude náplní posledních týdnů před druhým kolem. Bude se snažit odradit mladé, podobně jako se to stalo v roce 2013.