MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Občané ČR

#121902 Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-05 12:12

#121889: - To jednoznačně platí, jděte k volbám..... 

Jdeme k volbám a opět si zvolíme Miloše Zemana.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#121904 Re: Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-05 12:15:43

#121902: Občané ČR - Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám..... 

Ale proč? Máš k tomu nějaký důvod? Proč mluvíš za druhé, já Zemana jednoznačně volit nebudu, nevolil jsme ho nikdy!!!!!! do žádné politické funkce, vždy jsme ho považoval za zločince a mám dostatek argumetů si své obhájit a v této diskusi jsme to mnohokrát udělal viz. např. odkaz na rozsudek

Nejvyššího správní soudu, který naprosto jasně Zemana identikuje jako zločince porušíjícího volební zákon a člověka, který vědomě lže, právě proto, aby získal politicikou moc, tedy jednal stejně jako nacisté a komunisté. Co horší, jednal tak i jeho "kolektiv". 

Nikdo z vás kdo tvrdíte, že budete Zemana volit, jste nikdy neuvedli jediný argument, proč tak chcete učinit. 

Evropan

#121906 Re: Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-05 12:31:56

Nepřihlášený uživatel

#121926 Re: Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-05 18:37:08

Nepřihlášený uživatel

#121932 Re: Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-05 19:24:22

Ale proč? Máš k tomu nějaký důvod? Proč mluvíš za druhé, já Zemana jednoznačně volit nebudu, nevolil jsme ho nikdy!!!!!! do žádné politické funkce, vždy jsme ho považoval za zločince a mám dostatek argumetů si své obhájit a v této diskusi jsme to mnohokrát udělal viz. např. odkaz na rozsudek

Nejvyššího správní soudu, který naprosto jasně Zemana identikuje jako zločince porušíjícího volební zákon a člověka, který vědomě lže, právě proto, aby získal politicikou moc, tedy jednal stejně jako nacisté a komunisté. Co horší, jednal tak i jeho "kolektiv". 

Nikdo z vás kdo tvrdíte, že budete Zemana volit, jste nikdy neuvedli jediný argument, proč tak chcete učinit. 

Nepřihlášený uživatel

#121964 Re: Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-06 09:00:44

Ale proč? Máš k tomu nějaký důvod? Proč mluvíš za druhé, já Zemana jednoznačně volit nebudu, nevolil jsme ho nikdy!!!!!! do žádné politické funkce, vždy jsme ho považoval za zločince a mám dostatek argumetů si své obhájit a v této diskusi jsme to mnohokrát udělal viz. např. odkaz na rozsudek

Nepřihlášený uživatel

#122030 Re: Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-06 19:54:50

Nepřihlášený uživatel

#122047 Re: Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-06 20:36:49