MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#121926 Re: Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-05 18:37

Havloidní prasata... (stejně jako prase Havel)

#121927

2018-01-05 18:57

Brněnský rektor Mikuláš Bek má vkus: Takhle se vodí s krásnou brunetkou!

Třiapadesátiletý Mikuláš Bek byl s téměř o dvacet let mladší brunetkou viděn brzy ráno před bytem na pražském Břevnově. I když si dvojice dávala pozor, aby nepůsobila příliš důvěrně, nakonec se intimní tajemství ani na veřejnosti udržet nepodařilo. Vše je o to pikantnější, že má Bek domek se svou manželkou Drahomírou, ředitelkou základní školy v Dambořicích.


Nepřihlášený uživatel

#121928 Jakub Michálek to vcelku rozsvítil, Babiš už je teď jen směšný šašek a Švindllerová podvodnice....

2018-01-05 19:09

Ahoj, chtel bych upozornit na dezinformace, ktere siri Ministerstvo financi a Lidove noviny. Na webu Ministerstva financi NEJSOU zverejneny zavery zpravy OLAF, ale uvodni odstavec doprovodneho dopisu s zadosti o vyneti penez z programu EU. Zprava OLAF skutecne podrobne popisuje a na 48 strankach doklada podezreni ze zneuziti penez EU, nesrovnalosti a podvodu a cituje v zaveru ustanoveni o dotacnim podvodu v ceskem trestnim zakoniku jako vhodny postup pro organy CR. OLAF tedy dava za pravdu ceske policii a vyvraci obhajobu Babise, ze to je ucelovka. Nechci vynaset duverne informace, ale citim jako svou obcanskou povinnost dat lidem aspon zakladni objektivni informace, kdyz se na ne vali propaganda premiera, ktery soucasne vlastni nejvyznamnejsi noviny v zemi.


Nepřihlášený uživatel

#121929 Re:

2018-01-05 19:11

#121927: Havloidní prasata... (stejně jako prase Havel) -  

To máš z toho, když si čteš Blesk či Rytmus života a považuješ to za realitu. To se pak nediv, že ti hrabe jak Milošovi Zemanovi a jeho "blízkému příteli" sexuálními extrémisto Forejtovi, co si kupoval hošany a nechával si je posílat na Hrad. 

Marta Gottwaldová Zemanová si tak dlouho četla Rytmus života, až jí nájemný vrah připadal jako idol všech žen a požádala idiota Zemana, aby ho pustil z kriminálu. A protože je Miloš Zeman opravdu idiot, tak to udělal. 


Nepřihlášený uživatel

#121930 Re: Jakub Michálek to vcelku rozsvítil, Babiš už je teď jen směšný šašek a Švindllerová podvodnice..

2018-01-05 19:21

#121928: - Jakub Michálek to vcelku rozsvítil, Babiš už je teď jen směšný šašek a Švindllerová podvodnice.... 

Tedy Miloš Zeman jmenoval komunistu, StBáka a zloděje euro dotací premiérem a ještě mu řekl, že nemusí mít důvěru Sněmovny, že klidně může udělat ústavní puč. 

Hmmmm to se Zeman tedy opravdu předvedl. 

Velmi se také předvedla a předvádí partička ANO ŠtB 2011, která stále dokola útočí na demokratické instituce, policii, státní zástupce, soudce, evropské instituce, EK, OLAF, atd. a pak sice nikdo nikdy nemůže najít jediného člověka, který by tuto zvěř volil, ale přesto jich 15 % žije mezi námi. Styděli se, už když tam lístky házeli a věděli o tom, že je špatné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121931 Re: Re: Re: Zeman není takový vocas, jako byl Havel

2018-01-05 19:22

#121899: - Re: Re: Zeman není takový vocas, jako byl Havel 

Patolízal? Ty jsi neviděl projev Václav Havla v Senátu USA? 

Velká škoda, že projev není celý....

Tady snad celé - https://youtu.be/b3tPguoWY-g nikomu z přítomnému neříkal nikdo, aby tleskal, aby poslouchal, aby přišel. Nikdo z těch co tam seděli tam být nemuseli nemají povinnost chodit do Senátu, když nechtějí, nemusí, ale byli tam, poslouchali, projev si četli, byli zaujati, ohromeni, poslouchali více jak hodinu člověka, kterého ještě před pár měsící komunistické zavírali do kriminálu bez jakéhokoliv důvodu.

 Nikdo v nových dějinách neudělal víc pro Československo a Českou republiku než Václav Havel, to je naprosto jednoznačné. Máme obrovskou odpovědnost. 

Je děsivé jak to dnes vypadá na Hradě a ve Strakovce. Na Hradě sedí banda russácký trotlů a ve strakovce je komunist, StBá, podvodník v dotacích a daních....


Nepřihlášený uživatel

#121932 Re: Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-05 19:24

#121902: Občané ČR - Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám..... 

Ale proč? Máš k tomu nějaký důvod? Proč mluvíš za druhé, já Zemana jednoznačně volit nebudu, nevolil jsme ho nikdy!!!!!! do žádné politické funkce, vždy jsme ho považoval za zločince a mám dostatek argumetů si své obhájit a v této diskusi jsme to mnohokrát udělal viz. např. odkaz na rozsudek

Nejvyššího správní soudu, který naprosto jasně Zemana identikuje jako zločince porušíjícího volební zákon a člověka, který vědomě lže, právě proto, aby získal politicikou moc, tedy jednal stejně jako nacisté a komunisté. Co horší, jednal tak i jeho "kolektiv". 

Nikdo z vás kdo tvrdíte, že budete Zemana volit, jste nikdy neuvedli jediný argument, proč tak chcete učinit. 


Nepřihlášený uživatel

#121933 Babiš nechal na Kalouska vypracovat hanopis, z něj za celou dobu jeho existence nepotvrdil nic.....

2018-01-05 19:32

Informace dnešní LN o tom, že OLAF nedospěl ve svých závěrech k termínu "dotační podvod" je nepravdivá. Zpráva ho uvádí zcela explicitně včetně čísel paragrafů - 212 a 260 trestního zákona.

....přestože Babiš disponuje novinami - dnes už spíš verzí Blesku - Dnes a LN a majektem v objemu 70 mld. korun. Využil dokonce na "hledání" spíše tedy asi vytváření důkazů i stamiliony daní občanů, když nechal zkontrolovat 64 000 faktu a projektů, které jsou na navázány. Využíval Kobru, policajty, využíval podivné lidi z Dnes, využíval kde co a nenašel - nepotvrdil a nebyl dokonce ani schopen vyrobit nic. 

Vsadil se, že Kalousek byl vyšetřován - sázku prohrál, kalousek nikdy vyšetřován nebyl, natož obviněn z tresného činu. 

Kde jsou dnes výkřiky Babiše o zlodějích stovek miliard, když rozpočet ČR skončí v minusu v situaci, kdy je bezprecedentní růst HDP a bezprecedentně nízká nezaměstnanost. Zlodějem miliard je tedy zjevně Babiš, neboť nikde nenašel jedinou ukradenou korunu kýmkoliv ve státní správě a jediného karuselového zloděje s pohonnými hmotami předhodil policii ještě ministr Kalousek. 

Kalousek je dnes řádně zvoleným poslancem a Babiš je jen to co vždy byl, komunista, StBák, zloděj euro dotací a daňový podvodník. 


Nepřihlášený uživatel

#121934 Re: Re: Re: Re: Češi jsou opravdu nekonečně hloupý národ - Zeman manipuluje s nebohými důchodci

2018-01-05 19:32

#121914: - Re: Re: Re: Češi jsou opravdu nekonečně hloupý národ - Zeman manipuluje s nebohými důchodci 

V pořádku, titulek byl jak od zloděje nicků. Zeman s důchodci opravdu velmi slušně manipuluje, opravdu srovnatelné s prodejními šmejdy - taktika naprosto stejná. Zemanovo herectví je  na velmi dobré úrovni. S důchodci velmi zdatně manipuluje, hrozně jim " rozumí " , upoutává je více než " slabikovanou jednoduchou mluvou ". Zeman je opravdu velmi zdatný MANIPULÁTOR. Lidi 65 + mu opravdu na špek skáčou. Někteří  dokonce věří, že jim v Mor. Krumlově pomůže sehnat pár milionků na opravu  jejich zámku. 


Nepřihlášený uživatel

#121935 Re: Re: Re: Re: Havel byl kretén pěstovaný StBáky

2018-01-05 19:41


Nepřihlášený uživatel

#121936 Re: Re: Re: Re: Re: Češi jsou opravdu nekonečně hloupý národ - Zeman manipuluje s nebohými důchodci

2018-01-05 19:44

#121934: - Re: Re: Re: Re: Češi jsou opravdu nekonečně hloupý národ - Zeman manipuluje s nebohými důchodci 

Je to ještě daleko horší - osobně znám absolventku matematicko-fyzikální fakulty, která mohla vystudovat kolem roku 1968 jen proto, že bylo uvolnění, jinak rodina byla komunisty šikanována. 

Tato paní mi s vážnou tváří vysvětlovala, že to Zeman jako jediný s touto zemí myslí dobře a že jí to řekl "zdroj který nemůže jmenovat". 

Je to žena která mluví anglicky i německy a samozřejmě i rusky, vystudovala vědní obor nezávislý na komunistech a jejich debilní ideologii, je z rodiny naprosto přesvědčeného demokrata, kterého komunisté šikanovali či dokonce uvěznili, řeklo by se absurdní, přesto to myslela naprosto vážně. 

Důchodci jsou zde skutečně sofistikovaně manipulování spamem, který se vydává za reálného odesílatele, naprosto idiotsky si to mezi sebou navíc přeposílají, je to opravdu velmi děsivé. Když s nimi o tom komunikujete, tváří se "tajemně" "spiklenecky", že je to "všechno tajné" "že Milošovi všichni ubližují".

Z mého pohledu se tím dávno měla zabývat BIS. 


Nepřihlášený uživatel

#121937 Re: Re: Re: Re: Re: Havel byl kretén pěstovaný StBáky

2018-01-05 19:49

#121935: - Re: Re: Re: Re: Havel byl kretén pěstovaný StBáky 

Vymýváš si stále dokola mozek naprostými kravinami a navíc pořád těmi samými, pak se nediv, že jsi idiot. 

Přitom stačí si přečíst knihy Václava Havla a muselo by ti být jasné, že web na který odkazuješ ty je opravu zrůdnost 

Tedy zde, primární zdroj informací:

 

------------------

Mimochodem, idiot Zeman napsal jen pavlačové drby a to je za něj navíc nějspíš někdo sepsal za peníze. Nedávno jsem si četl jeho debility, které pronášel ve Sněmovně v primárním  zdroji tedy ve steno záznamech a např. tam ten idiot řve na poslance, že neumí "násobit", že když firma má 4,5 mil us dolarů tak nemůže investovat 80 mil. korun, že je přece 4,5 mil. méně než 80 mil. korun, když to bylo v době kdy dolar stát 31 korun (1998). Zeman je opravdu jen ubožák, hovado, komunistický nacista a především zločinec proti tomuto státu. To je dnes naprostá jistota. 

Můžeš si dokonce ty debility Zemana pustit ze záznamu, je to zpětně v této disku. A to jsme jen náhodou procházel jednu nebo dvě odpovědi v interpelacích. 

Zeman je hovado, to je naprostá jistota. To si budeš muset přiznat. Je to ubožák, kterého ubožáci obklopují, neb nikdo slušný, mravný, kultivovaný a vzdělaný - tedy člověk, který má v souladu znalosti, kulturu a morálku se se Zemanem potkávat nechce, je to věc základní hygieny sociálních vazeb. 


Nepřihlášený uživatel

#121938 jste bolševický vnuk

2018-01-05 20:08

#121935: - Re: Re: Re: Re: Havel byl kretén pěstovaný StBáky 

Proč jste mu to za jeho života meřekl do očí, že proti němu máte nějaké výhrady ? Úplně ze všeho nejodpornější je toto čecháčkovské posmrtné špinění člověka, který se  už nemůže bránit. Jste obyčejný odporný  UBOŽÁK !


Nepřihlášený uživatel

#121939 Že on bude novým "ministr" z ANO ŠtB 2011 :-) .....

2018-01-05 20:22

ČEZ by si mohl dovolit zaplatit Dukovany a Temelín ze svého, domnívá se nový ministr průmyslu Hüner

Dostavba Temelína je vrchol idiocie - Německo na občana investovalo ročně do obnovitelných zdrojů cca 4 500,- (skutečně korun) v posledních 10 letech a má dny, kdy veškerá energie pochází z obnovitelných zdrojů již nyní. Pokud by se dostavba Temelínu rozpočetla na 10 let - ivestice bude stát na občana 3 000,- a to v platové hladině radikálně nižší než v Německu. 

Problém ale postupuje dále, do Temelínu je potřeba nakupovat palivo a v nákladech na dostavbu vůbec není započtena likvidace, která možná po 30 letech provozu, byť vlastně jen 20 či 25 neb JE pracuje pouze 3/4 z roku když je dobrý rok, jinak 2/3 z roku - v ostatním čase je odstávka, zavážka, opravy, údržba atd., bude stát násobky pořízení JE. 

ANO ŠtB 2011 se bohužel opravdu jeví jako banda idiotů - když se člověk podívá od Babiše, přes Faltýnka - oba trestně stíhaní, dál na Brabce, Ťoka, Pelíkána, Stropnické, Vondráčka - je to opravdu bohužel jeden idiot vedle druhého. 

Idioty z nich totiž dělá dobrovolná kooperace na zločinnosti Babiš a Faltýnka. 


Nepřihlášený uživatel

#121940 Russákov jak vyšitý...

2018-01-05 20:23

KLDR při neúspěšném testu rakety zasáhla vlastní město. Oběti nejsou známé

 


Nepřihlášený uživatel

#121941 Babišův Blesk II. dokonce titulkuje, že zpráva OLAF dokonce ví více, než ví policie ČR.....

2018-01-05 20:28

Poslanci začali číst, co napsal OLAF. Prý toho není o moc více, než ví policie

.....která za dohledu státních zastupitelství (ano skutečně jich to dozoruje více) už Babiše s Faltýnkem obvinila z trestného činu a dokonce je také již Sněmovně k trestnímu stíhání i vydala. 

Tak to v Babiš-Pleslovýh blescích tedy bere obrat.  Neb co více je ještě potřeba, když několi státních zastupitelství na různých ůrovních policii jasně instruuje k tomu, aby byl Babiš, Faltýnek a povedená rodinka Babiše obviněni z trestné činnosti s min. nepodmíněnou sazbou pět let ?

Ano vlastně více už může být jen přiznání obviněných - ale to už uděli - bylo to 23.3.2016 ve Sněmovně viz. steno záznam. 

 

Takto o věci píše pan poslanec Jakub Michálek a je to přímém rozporu, co píše Babišův zaměstnanec. Navíc pan poslanec zprávu skutečně četl, Babišům zaměstnanec sám tvrdí, že vychází jen z "dodatků zprávy" "průvodních dopisů"

Ahoj, chtel bych upozornit na dezinformace, ktere siri Ministerstvo financi a Lidove noviny. Na webu Ministerstva financi NEJSOU zverejneny zavery zpravy OLAF, ale uvodni odstavec doprovodneho dopisu s zadosti o vyneti penez z programu EU. Zprava OLAF skutecne podrobne popisuje a na 48 strankach doklada podezreni ze zneuziti penez EU, nesrovnalosti a podvodu a cituje v zaveru ustanoveni o dotacnim podvodu v ceskem trestnim zakoniku jako vhodny postup pro organy CR. OLAF tedy dava za pravdu ceske policii a vyvraci obhajobu Babise, ze to je ucelovka. Nechci vynaset duverne informace, ale citim jako svou obcanskou povinnost dat lidem aspon zakladni objektivni informace, kdyz se na ne vali propaganda premiera, ktery soucasne vlastni nejvyznamnejsi noviny v zemi.

 


Nepřihlášený uživatel

#121942 Je to děsivé, co si slovenský komunista a StBák dovoluje v této zemi......

2018-01-05 20:35

Babiš a Faltýnek chtějí odložit účast v imunitním výboru. Nejdříve chtějí studovat zprávu OLAF

Lži, ničemí demokracie, vyhrožováí policii, státním zástupcům, soudcům, EK, OLAF, úředníkům EU a to dokonce násobeno takovými kreaturami jako je Stropnický, Vondráček, Pelikán či snad dokonce celou ANO ŠtB 2011


Nepřihlášený uživatel

#121943 Je naprosto jednoznačné, že Babiš s Faltýnkem hrají o čas.....

2018-01-05 20:45

Babiš a Faltýnek se omluvili z jednání výboru. Zdržovací taktika, říká Gazdík

Premiér Andrej Babiš a první místopředseda ANO Jaroslav Faltýnek zvolili se svými právníky šalamounské řešení v případu kauzy Čapího hnízda, kdy policie znovu žádá o jejich vydání k trestnímu stíhání. Podle informací Práva se z úterního jednání písemně omluvili s tím, že se chtějí nejdřív seznámit se zprávou OLAF. Podle některých politiků je to zdržovací taktika.

....měli být dávno vydáni a měli dokonce ve vyšetřovací vazbě, neboť jejich jednání útočí na polici, státní zástupce, soudce - doslova jim vyhrožují. Vyhrožují i úředníkům EU, EK, OLAF a především ovlivňují a vyhrožují svědkům.

Babiš s Faltýnkem každým svým projeve navíc deklarují, že když byli zvoleni implikuje to beztrestnost s tím, že by "přece občané nedůvěovali zločinci", co ale zatajují, že své voliče obelhali, neříkali jim, že je Babiš nomeklaturní komunista a StBá, tvrdili dokonce že je obětí komunistické totality a dokonce i demokracie, přestože jen za rok 2017 navýšil majetek o 13 mld. korun.

Neřekl občanů, že z veřejných peněz podvodem udělal soukromé, ale vytváří dojem, že na to ještě doplácí, když "investoval" a "ono to slouží veřejnosti" mimochodem 40 000 lidí za rok, je 109 za den, což je směšně málo, aby se zaplatil náklad  17 mil na jedno lůžko ve vesnickém "hotelu"  a to navíc z 109 lidí tam nikdo ani nepřespí. Mimochodem restarace má tuším kapacitu 64 míst a kdyby se v ní za den objevilo 109 lidí, tak by každý takový hotelier-hospodský byl zděšen, je to taktéž zoufale ale zoufale málo a to je jednoznačné, že tam drtvá většina lidí do restaurace nejde, neboť jim to platové možnosti nedovolují - oběd pro rodinu by vyšel vysoko nad 1 500,- a to už je poměrně hodně. 

I toto dokládá, že to hned od počátku bylo projektováno jako soukrémé sídlo Babiše, ale chtěl si to ten zmentek nechat částečně zaplatit ze strutkurálních fondů EU. 

Evropan

#121944 Pan Václav Havel byl doposud jediný reprezentativní prezident naší republiky

2018-01-05 20:56

#121935: - Re: Re: Re: Re: Velička je kretén vypěstovaný StBáky 

Jsem rád, že také často vzpomínáte na pana Václava Havla. Byl to bezesporu nejvýznamnější státník naší teprve čtvrtstoletí staré demokratické republiky a dosáhl toho, že naše země měla velmi dobré jméno i v zahraničí. Václav Propiska Klaus a Miloš Bumbál Zeman naší zemi bohužel dělali a dělají jen ostudu, proto je potřeba dát ve volbách hlas těm, kteří se hlásí k demokratické havlovské tradici. Dobře se u voleb rozmýšlejte, komu dáváte svůj hlas.


Nepřihlášený uživatel

#121945  Zeman už jen a jen ubožák, nic víc.... dementní stařec hrozící pěstí ošetřovatelům.....

2018-01-05 20:57

 

 

 Předvolební superdebata České televize se uskuteční bez obhájce prezidentského křesla. Miloš Zeman dal přednost spřátelené TV Barrandov.

Prezidentské volby tu budou přesně za týden. Finále kampaně se odehraje v jejich předvečer na televizních obrazovkách. V superdebatě České televize se ve čtvrtek utká osm vyzyvatelů současné hlavy státu. Miloš Zeman do ní však nepřijde. Namísto toho si už o hodinu dříve „střihne“ sólo ve vlastním pořadu na TV Barrandov. 

...klišé všech domovů důchodců pro přestárlé a dementní po celém světě. 


Nepřihlášený uživatel

#121946 Re: Pan Václav Havel byl doposud jediný reprezentativní prezident naší republiky

2018-01-05 21:02

#121944: Evropan - Pan Václav Havel byl doposud jediný reprezentativní prezident naší republiky 

Pustil jsme si dnes znovu celý jeho projev v Senátu USA, když už jsem na něj dával odkaz a uvědomil jsme si jak obrovskou odpovědnost vůči Václavovi Havlovi máme. 

Je to třicet skoro třicet let, ale jako by to bylo včera, projev jsme sledovali v přímém přenosu.

To co se tehdy odehrávalo bylo zázračné a přitom si Václav Havel udržel obrovský odstup a nadhled, většina z nás si opravdu myslela, že je tu komunismus navždy a najednu nebyl - vypadalo, že se vypařil, tak rychlý měl konec, ale bolestně se vrátil s komunistickým náckem Zemanem a slovenským nomenklaturním komunistou a ŠtBákem Babišem. 

Lidi, kteří prožili neuvěřitelná procenta pro komunisty v 1946 a pak opravdu odporný komunistický puč v únoru 1948 jsou zděšeni, neboť zažili první republiku, válku, komunistickou pakáž, represe, vraždění, zavírání, mučení komunisty, okupaci rusáky, odpornou "nenormalizaci", úžasný pád komunismu, demokracii, oposmluvní kupčení dvou zločinců a bohužel opět komunistický puč ANO ŠtB 2011, kterému přdcházelo zvolení Zemana, kde přípomínka Gottwalda v Martě Gottwaldové Zemanové je ještě to nejmenší, co tu Zeman provedl a čím je Gottwaldovi podoben. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121947 Je jednoznačné, že Zeman šíří nenávist, spiklenecké teorie, závist, zpochybňování demokracie.....

2018-01-05 21:31

Drahošovou děsí míra nenávisti, podle Horáčkové se šíří z Hradu

.....vždyť je Zeman a Hrad jako celek jeden gigantický ruský trotl, jedny gigantické Putlerovy listy. 


Nepřihlášený uživatel

#121948 Teď se ukazuje, jak nebezpečné je ANO ŠtB 2011......

2018-01-05 21:47

Výbor ROP bude řešit Čapí hnízdo v půlce ledna, uvedla Pokorná Jermanová

Výbor regionální rady Regionálního operačního programu (ROP) Střední Čechy bude jednat o vyjmutí farmy Čapí hnízdo z evropského financování 16. ledna. Novinářům to v pátek řekla předsedkyně výboru a středočeská hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO). Kvůli padesátimilionové dotaci pro Čapí hnízdo obvinila policie premiéra Andreje Babiše (ANO) a žádá Sněmovnu o jeho vydání.

....Švindllerová z ANO ŠtB 2011 podvádí, když tvrdí, že zveřejňuje část zprávy OLAF přitom zveřejnila průvodní dopis, Jermanová (hódně hloupá) z ANO ŠtB 2011 zase se bude "věcí zabývat" až v půlce ledna, přitom je to zlodějina gigantického rozsahu a je potřeba mimořádná opatření a tak se budou snažit všichn ze zločinecké bandy ANO ŠtB 2011 rozmělnit, zpochybnit, relativizovat, přitom je věc jasná, Babiš s Faltýnkem se nejen ve steno záznamech ve Sněmovně k celé věci přiznali, ale také mají sedět ve vyšetřovací vazbě a ne vyhrožovat policii, státním zástupcům, soudcům. 


Nepřihlášený uživatel

#121949 A kdy tedy ANO ŠtB 2011 vymění slovenského nomenklaturního komunistu a ŠtBáka Babiše....

2018-01-05 21:50

ANO vymění náměstka hejtmana kritizovaného za údajné členství v Lidových milicích

Hnutí ANO na Vysočině vymění svého náměstka hejtmana pro ekonomiku Josefa Pavlíka kvůli jeho údajnému členství v Lidových milicích. Na jeho místo na únorovém zasedání krajského zastupitelstva hnutí navrhne dosavadního krajského zastupitele z ANO Martina Kuklu.

.....v čem je rozdíl? Je snad ŠtB něco lepšího, než lidové milice, ŠtB je byla méně ozbrojená a méně represivní než LM? Na co si to ŠtBák Babiš vlastně tedy hraje? To jako Babiš není nomeklaturní komunista? 

Evropan

#121950

2018-01-05 22:09

Rychle, havlisti jděte píče Merkelový do prdele, snad se tam všichni vejdete!