MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#121951 TOPka si vzala příklad ze Zelených...

2018-01-05 22:11

Do čela si zvolila buzeranta a brzy konečně skončí společně se šmejdem Kalouskem v žumpě!


Nepřihlášený uživatel

#121952

2018-01-05 23:11

Drahoš je naprosto stejný podpantoflák jako Nečas. Jeho submisivita je některými duševně zaostalými jedinci podávána jako slušnost. Je to zvrhlost.


Nepřihlášený uživatel

#121953

2018-01-05 23:35

Měli si toho zloděje (agenta Bureše) nechat na Slovensku!


Nepřihlášený uživatel

#121954 Tajna analiticka zprava o A .B. z prostředí tajné služby

2018-01-05 23:50


Nepřihlášený uživatel

#121955 Pane předsedo vlády, je na čase rezignovat

2018-01-06 01:48

Andrej Babiš se ocitl v situaci, která nemá žádnou obdobu v historii našeho státu a ani v historii všech demokratických zemí Evropy.

Ještě nikdy se nestalo, aby premiér, který se chystá předstoupit před parlament a požádat o mandát k vládnutí, čelil zároveň trestnímu stíhání, které se týká podvodného čerpání veřejných dotací, navíc dotací z Evropské unie, jejíž je Česká republika členem.

Oprávněnost tohoto vyšetřování je nyní zjevně podpořena výsledkem šetření evropské instituce. Ačkoli nám vláda Andreje Babiše tento dokument tají, je jasné, že na něj nebylo možné reagovat jinak než stažením inkriminovaného projektu z programu evropského financování. Výmluvy, že stíhání je účelové, již nyní neobstojí. Trestní stíhání se děje podle zákona.

Žádný politik v žádné evropské zemi nenastoupil do pozice předsedy vlády s takovou zátěží. Tato zátěž je pro nás nesmírně zahanbující. Je to zahanbující situace pro Českou republiku a důsledky pro její pověst jsou strašné.

Pane premiére, je čas odstoupit a přenechat řízení veřejných věcí lidem, kteří nemají žádnou podobnou zátěž. Rezignace je jediné čestné chování člověka ve Vaší situaci. Udělejte to rychle, neboť morální škoda, kterou působíte, je značná a stále roste.

Děkujeme, že odejdete.

Pavel Šafr


Nepřihlášený uživatel

#121956

2018-01-06 02:19

kancléř Mynář přiznal majetek: Má přes sto pozemků, miliony na účtě


Nepřihlášený uživatel

#121957 Co je OLAF?

2018-01-06 02:35

Co je OLAF?

Evropský Úřad pro boj proti podvodům (OLAF je zkratka francouzského názvu l’Office de Lutte Anti-Fraude)) chrání finanční zájmy Evropské unie mimo jiné vyšetřováním podvodů či korupce týkající se unijního rozpočtu.

Jaké má OLAF pravomoci?

Nemá právo kohokoli obvinit podle trestních zákonů. Úředníci, policisté a právníci z OLAF jsou „jen“ znalci předpisů, kteří zjišťují, zda například žadatel o dotaci porušil nějaké směrnice, nebo zda je porušila národní komise, jež evropské peníze na projekt schvalovala. OLAF už ve stovkách případů doporučil jak nápravu, tak vrácení miliard do unijního rozpočtu.

Proč OLAF šetřil Babiše a jeho Čapí hnízdo?

Protože projekt byl spolufinancován z evropských peněz. Bezmála padesátimiliónová dotace šla z evropských fondů na podporu cestovního ruchu.

Co se děje s výslednou zprávou OLAF?

Je zaslána včetně zjištění a doporučení jak Evropské komisi, tak i národním orgánům, v případě této kauzy českému ministerstvu financí. To ji předalo zdejším institucím, které s vyšetřovanou dotací mají co do činění, a také Nejvyššímu státnímu zastupitelství.

Co když má OLAF podezření na trestný čin?

Má-li OLAF podezření na trestný čin a důkazy o porušení pravidel, zašle – jak už bylo řečeno — oznámení příslušným vnitrostátním orgánům. Neukazuje na viníky. Zda šlo o trestný čin, záleží na posouzení zdejších státních žalobců a policie. Ta už ve vlastním vyšetřování obvinila kvůli Čapímu hnízdu 11 lidí, mezi nimi i premiéra Babiše a předsedu poslaneckého klubu ANO Faltýnka.

Musí se Česko zprávou řídit?

Hypoteticky vzato, nemusí. OLAF ale monitoruje, jak jsou jeho doporučení v dotyčné zemi prováděna. I Česká republika má v trestním zákoníku paragraf o poškození finančních zájmů Evropské unie, jež lze potrestat až několikaletým vězením. Je na národních orgánech, zda o trestním stíhání rozhodnou. A protože zhruba jen polovina soudních doporučení předaných OLAF vnitrostátním orgánům jednotlivých členských států končí žalobou, v budoucnu by měl vzniknout Úřad evropského veřejného žalobce. Ten by podvody s evropskými penězi mohl stíhat.

Evropan

#121958 Re: Na hradě se už nepořádájí homosexuální orgie. A nebo ...?...

2018-01-06 06:05

#121951: Zloděj nicků - TOPka si vzala příklad ze Zelených... 

Víš, zloději nicků, každý muž se sklonem k jiným mužům si někdy během svého života musí projít coming outem, tedy přiznáním si své sexuální orientace. Tím, že tebe homosexuálové fascinují nad únosnou míru, jen upozorňuješ na to, že se se svojí sexuální orientací stále neumíš vyrovnat. Asi by to chtělo návštěvu psychologa. Jak už jsem ti několikrát, zloději nicků, napsal, tady si partnera nevybereš, protože toto je anonymní diskuse o naprosté neschopnosti současného lžipresidenta vykonávat tuto funcki, natož pak kandidovat na výkon této funkce v dalším pětiletém období. Jestliže tě sexuálně vzrušuje lžipresident nebo jeho mluvka, zkus si jim tweetnout, třeba uspěješ.

Jo a slušně! Každopádně slušně! Tak jako ty se většinou vyjadřují pouze lidé, jejichž rodiče byli učitelé a oni si tak ventilují své kruté dětství.

Evropan

#121959 Re:

2018-01-06 06:06

#121952: -  

A co ty doma? To ti manželka povolila psát tu takové zhýralosti, nebo si to sem rychle napsal v době, kdy byla u kadeřníka?

Evropan

#121960

2018-01-06 08:06

Demokracie začíná tam, kde končí signál ČT.


Nepřihlášený uživatel

#121961 Re: Co je OLAF?

2018-01-06 08:53

#121957: - Co je OLAF? 

Musí se Česko zprávou řídit?

Hypoteticky vzato, nemusí. OLAF ale monitoruje, jak jsou jeho doporučení v dotyčné zemi prováděna. I Česká republika má v trestním zákoníku paragraf o poškození finančních zájmů Evropské unie, jež lze potrestat až několikaletým vězením. Je na národních orgánech, zda o trestním stíhání rozhodnou. A protože zhruba jen polovina soudních doporučení předaných OLAF vnitrostátním orgánům jednotlivých členských států končí žalobou, v budoucnu by měl vzniknout Úřad evropského veřejného žalobce. Ten by podvody s evropskými penězi mohl stíhat.

V případě podvodu v desítkách milionů korun se jedná o trestní sazbu vždy nepodmíněnou v nejnižší hranici pěti let. 


Nepřihlášený uživatel

#121962 Re: Zloději nicků, nikdy a nikdo nebyl schopen v této diskusi prokázat jedinou .....

2018-01-06 08:56

#121960: Evropan -  

.....lež v ČT, jedinou manipulaci, jedinou neověřenou informaci, dokonce i jen "nevyváženost" je na ČT kritizována velmi výjimečně a většinou je problém, že oponent nedorazí o vlastní vůli. 

TV Barandov - tak to je hnus, především pořady ředitele. 


Nepřihlášený uživatel

#121963  Jakub Michálek to vcelku rozsvítil, Babiš už je teď jen směšný šašek a Švindllerová podvodnice...

2018-01-06 08:57

 

Miloš Zeman s Babišem a dalšími ruskými trolly zdevastovali veřejný prosto. 

Ahoj, chtel bych upozornit na dezinformace, ktere siri Ministerstvo financi a Lidove noviny. Na webu Ministerstva financi NEJSOU zverejneny zavery zpravy OLAF, ale uvodni odstavec doprovodneho dopisu s zadosti o vyneti penez z programu EU. Zprava OLAF skutecne podrobne popisuje a na 48 strankach doklada podezreni ze zneuziti penez EU, nesrovnalosti a podvodu a cituje v zaveru ustanoveni o dotacnim podvodu v ceskem trestnim zakoniku jako vhodny postup pro organy CR. OLAF tedy dava za pravdu ceske policii a vyvraci obhajobu Babise, ze to je ucelovka. Nechci vynaset duverne informace, ale citim jako svou obcanskou povinnost dat lidem aspon zakladni objektivni informace, kdyz se na ne vali propaganda premiera, ktery soucasne vlastni nejvyznamnejsi noviny v zemi.

-------------

Tedy Miloš Zeman jmenoval komunistu, StBáka a zloděje euro dotací premiérem a ještě mu řekl, že nemusí mít důvěru Sněmovny, že klidně může udělat ústavní puč. 

Hmmmm to se Zeman tedy opravdu předvedl. 

Velmi se také předvedla a předvádí partička ANO ŠtB 2011, která stále dokola útočí na demokratické instituce, policii, státní zástupce, soudce, evropské instituce, EK, OLAF, atd. a pak sice nikdo nikdy nemůže najít jediného člověka, který by tuto zvěř volil, ale přesto jich 15 % žije mezi námi. Styděli se, už když tam lístky házeli a věděli o tom, že je špatné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121964 Re: Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám.....

2018-01-06 09:00

#121902: Občané ČR - Re: To jednoznačně platí, jděte k volbám..... 

Ale proč? Máš k tomu nějaký důvod? Proč mluvíš za druhé, já Zemana jednoznačně volit nebudu, nevolil jsme ho nikdy!!!!!! do žádné politické funkce, vždy jsme ho považoval za zločince a mám dostatek argumetů si své obhájit a v této diskusi jsme to mnohokrát udělal viz. např. odkaz na rozsudek

Nejvyššího správní soudu, který naprosto jasně Zemana identikuje jako zločince porušíjícího volební zákon a člověka, který vědomě lže, právě proto, aby získal politicikou moc, tedy jednal stejně jako nacisté a komunisté. Co horší, jednal tak i jeho "kolektiv". 

Nikdo z vás kdo tvrdíte, že budete Zemana volit, jste nikdy neuvedli jediný argument, proč tak chcete učinit. 


Nepřihlášený uživatel

#121965 Babiš nechal na Kalouska vypracovat hanopis, z něj za celou dobu jeho existence nepotvrdil nic....

2018-01-06 09:06

 

 

Informace dnešní LN o tom, že OLAF nedospěl ve svých závěrech k termínu "dotační podvod" je nepravdivá. Zpráva ho uvádí zcela explicitně včetně čísel paragrafů - 212 a 260 trestního zákona.

....přestože Babiš disponuje novinami - dnes už spíš verzí Blesku - Dnes a LN a majektem v objemu 70 mld. korun. Využil dokonce na "hledání" spíše tedy asi vytváření důkazů i stamiliony daní občanů, když nechal zkontrolovat 64 000 faktu a projektů, které jsou na ně navázány. Využíval Kobru, policisty - někteří dokonce přešli do celní správy, využíval podivné lidi z Dnes, využíval kde co, daňová přiznání Kalouska i ostatních poslanců a členů TOP, využíval rejstřík účtů atd. a nenašel - nepotvrdil a nebyl dokonce ani schopen vyrobit nic. 

Vsadil se, že Kalousek byl vyšetřován - sázku prohrál, kalousek nikdy vyšetřován nebyl, natož obviněn z tresného činu. 

Kde jsou dnes výkřiky Babiše o zlodějích stovek miliard, když rozpočet ČR skončí v minusu v situaci, kdy je bezprecedentní růst HDP a bezprecedentně nízká nezaměstnanost. Zlodějem miliard je tedy zjevně Babiš, neboť nikde nenašel jedinou ukradenou korunu kýmkoliv ve státní správě a jediného karuselového zloděje s pohonnými hmotami předhodil policii ještě ministr Kalousek a přitom má rozpočty horší než Kalousek a co více Babišův majetek jel loni narostl o 13 mld. korun, tedy je to velmi vážné.  

Kalousek je dnes řádně zvoleným poslancem a Babiš je jen to co byl vždy, komunista, StBák, trestně stíhaný zloděj a daňový podvodník s představou, když ukradne peníze a postaví za ně hospodu, je to "obecně prospěšná činnost" a vše je mu odpuštěno, když tu hospodu navštíví 109 lidí za den. On je Babiš totiž i myšlením komunista, proto z něj také komunistický nacista Miloš Zeamn udělal premiéra. 


Nepřihlášený uživatel

#121966 Babiš je mimo realitu stejně jako Zeman se stařeckou i alkoholovou demencí hrozící pěstí.....

2018-01-06 09:11

Babiš: Jednobarevná vláda je nejlepší. I napodruhé

Pokud bude lídr ANO Andrej Babiš sestavovat vládu i podruhé, opět by šlo o menšinový, jednobarevný kabinet. Premiér to řekl v rozhovoru pro sobotní Právo, v němž reaguje i na otázky kolem Čapího hnízda a zprávy OLAF.

Tomu říká komunista a StBák "evropská agenda"? Dočista zmagořil. Vůbec netuší co se kolem něj děje, je úplně mimo realitu. 

Tak špatná vláda to přeci být nemohla, když se jí ANO čtyři roky účastnilo.

Nebyla, byl špatný premiér. V Evropě těžko můžete být aktivní, když se nedomluvíte a věci řešíte přes tlumočníka. Já jsem za měsíc vyřídil víc telefonátů než pan Sobotka za čtyři roky. Ale především jsme chtěli začít pracovat, protože lidé nejsou zvědaví na nějaké posedávání v koutě.

Jsem rád, že funguje evropská agenda. Mám jasný plán, jak bojovat proti uprchlickým kvótám a hledám na to spojence. Pojedu za bulharským premiérem, který teď EU předsedá, na setkání V4, na konci ledna za předsedou Evropské komise Junckerem, zřejmě i na fórum do Davosu, plánovaná je i schůzka s rakouským premiérem Kurzem.

Musíme získávat další a další spojence, a přesvědčit Brusel, že kvóty jsou naprostý nesmysl, stejně jako nějaká dvourychlostní Evropa. EU se musí spojit, a ne si stále něco vyčítat. Bezpečnost ČR a EU je strašně důležitá a musíme ji řešit.


Nepřihlášený uživatel

#121967 Legrační na socanské "platformě" je, že jí založili dva podvodníci....

2018-01-06 09:21

Chlapci chtěli ČSSD sjednotit, výsledkem je sedm procent. Likvidovat oponenty nechci, říká Hašek

....jeden podvodník s tituly a druhý podvodník z vyplácením přemrštěného platu kámošovi, co s ním stavěl domy, to je opravdu masakr, je naprosto evidentní, že nemají žádný stud, žádné svědomí, žádnu morálku, jsou to jen obdoby komunistického nacisty Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#121968 ŠtB a Lidové milicie byly sesterské zločinecké organizace - kdy tedy ANO ŠtB 2011 vymění také .....

2018-01-06 09:26

Z Lidových milicí do hnutí ANO a na hejtmanství. Pavlík teď musí na Vysočině skončit

....nomenklaturního komunistu a ŠtBáka Andreje Bureše Babiše? Nejspíše nikdy a schůzky vedení ANO ŠtB 2011 se budou odehrávat pět let v kriminále. 


Nepřihlášený uživatel

#121969 Re: Hlavně disponuje 100 mil. v hotovosti.....

2018-01-06 09:32

#121956: -  

....a když chtěl na Osvětimany dotaci a dokonce podvodně získal dvě za sebou, tak jeho firma měla nulovou finannčí historii. 

Hrad je dnes děsivou koncentrací zlodějů, podvodníků, lidí bez jakékoliv důvěry, prostě jeden velký hnus. 


Nepřihlášený uživatel

#121970 Re: TOPka si vzala příklad ze Zelených...

2018-01-06 09:36

#121951: Evropan - TOPka si vzala příklad ze Zelených... 

Jen pro informaci, ten kdo na Kalouska ve Sněmovně křičel, že je zloděj stovek miliard, tedy Andrej Bureš Babiš  je dnes trestně stíhaný podvodník, je to také opět StBák, který vždy, je to samozřejmě také komunista, kterým vždy, když vytváří dojem, že když ukradne 42 mil. které "investuje" do hospody a v té hospodě se každý den objeví 109 lidí, je to prostě "bomba" a on vlastně "poskytuje službu veřejnosti", jako by v ČR chyběla hospoda či předražený hotel s nákladem na lůžku v objemu 17 mil. korun! 

Babiš je skutečně myšlením i jednání komunista tedy zločinec. S hanopisu, který nechal na Kalouska vypracovat nedokázal potvrdit a co více ani vyrobit podvodné důkazy za skoro 4 roky žádné, nic a nic je nula, jak správně píše pan Kalousek. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121971 Voliči Babiše jsou vlastně legrační.....

2018-01-06 11:27

.....dnes se dokonce veřejně k tomu, že někdo volil Babiše už nikdo ani nehlásí, stejně jako po revoluci "nikdo nebyl u komunistů" a když "tak z donucení" :-). Volič ANO ŠtB 2011 je dnes čistě virtuální pojem. 

ANO ŠtB 2011 je šílené ve správě veřejných financí, neboť v době bezprecedentního růstu daleko nad rámec odhadů na kterých byl stavěn rozpočet, je stále rozpočet v záporných číslech.

Tedy jaký by musel být růst HDP, aby ANO ŠtB 2011 v kterém se "absolutně nekrade" (není jediný zloděj DPH - je přece kontrolní hlášení, neexistují karuselové obchody, přestože za ně nikdy nikdo nebyl postižen, atd. atd.) aby rozpočet byl vyrovnaný? Jak se stalo, že rozpočet je v miliardách v minusu a je lhostejno, jesteli to bude 6 nebo 10 mld.? 

Daleko horší věcí s rozpočtem ale je, že je bezprecedeně nízká nezaměstnanost, která má na rozpočet státu dokonce násobně kladný efekt - stát neplatí za nezaměstnané sociální a zdravotní pojištění a navím má příjem ještě z jejich daně ze "zisku" platu, nemalý příjem tvoří také DPH z toho, co nově pracující utrácejí navíc, velkým příjmem je i daň spotřební - alkohol, tabák, pohonné hmoty i to nově pracují spotřebovávají v násobně větším objemu.

Když byla po vstupu do EU také nízká míra nezaměstnanosti, mělo to efekt ve zdravotních pojišťovnách v tom, že měly dohromady na účtech přebytky 40 mld. korun!!!! a to je efekt jen v jedné části pojištění. Není se tedy co divit, že důchodový systém je nyní soběstačný. 

Tedy kde jsou ony miliardy, které stát získal a kde jsou ty další, které nezaplatil, když je rozpočet v záporu? Kam zmizely, když stát neivestuje ani tak, jako se investovalo v době finanční krize? 

Babiš ale jen za loňský rok navýšil majetek o 13 mld. korun a za období kdy je ve vládě to dohromady činí 40 mld.  Ukradl tedy snad Babiš ony miliardy státu, když je rozpočet v záporu? Minimálně se to nabízí, kam jinam by tedy zmizely? Nebo krade snad celé ANO ŠtB 2011 jako kdysi kradla oposmluvní zlodějská banda Zeman-Klaus? 


Nepřihlášený uživatel

#121972 Stejná zlodějská pakáž, jako pražská kavárna...

2018-01-06 11:40

FBI vyšetřuje nadaci Clintonových kvůli podezření z korupce


Nepřihlášený uživatel

#121973 Re: Feťáci z pražské kavárny na dojezdu

2018-01-06 12:31

#121907: Eurohulibrk - Smrt pražské kavárně!! 

Spíše feťáci z pražské kavárny dojíždí.


Nepřihlášený uživatel

#121974 Re: Stejná zlodějská pakáž, jako pražská kavárna...

2018-01-06 12:46

#121972: - Stejná zlodějská pakáž, jako pražská kavárna... 

Jsi takový hezky "selektivní", trestní obvinění Babiše ti nevadí, zlodějiny ve stokách miliard Miloše Zemana ti nevadí, ale velmi tě zaujme, že je někdo v USA prošetřován, to je opravdu velmi zábavné. Tvé zpracovávání informací je skutečně na "výši"  :-). 

A měla nadace korumpovat nebo měla být korumpována? Máš alespoň v tomto jasno? Koho případně měla nadace korumpovat a jaký by k tomu měla důvod? 


Nepřihlášený uživatel

#121975 Máme Prahu stověžatou a v ní Martu Zemanovou Gottwaldovou....

2018-01-06 12:48

....................