MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121928 Jakub Michálek to vcelku rozsvítil, Babiš už je teď jen směšný šašek a Švindllerová podvodnice....

2018-01-05 19:09

Ahoj, chtel bych upozornit na dezinformace, ktere siri Ministerstvo financi a Lidove noviny. Na webu Ministerstva financi NEJSOU zverejneny zavery zpravy OLAF, ale uvodni odstavec doprovodneho dopisu s zadosti o vyneti penez z programu EU. Zprava OLAF skutecne podrobne popisuje a na 48 strankach doklada podezreni ze zneuziti penez EU, nesrovnalosti a podvodu a cituje v zaveru ustanoveni o dotacnim podvodu v ceskem trestnim zakoniku jako vhodny postup pro organy CR. OLAF tedy dava za pravdu ceske policii a vyvraci obhajobu Babise, ze to je ucelovka. Nechci vynaset duverne informace, ale citim jako svou obcanskou povinnost dat lidem aspon zakladni objektivni informace, kdyz se na ne vali propaganda premiera, ktery soucasne vlastni nejvyznamnejsi noviny v zemi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121930 Re: Jakub Michálek to vcelku rozsvítil, Babiš už je teď jen směšný šašek a Švindllerová podvodnice..

2018-01-05 19:21:34

#121928: - Jakub Michálek to vcelku rozsvítil, Babiš už je teď jen směšný šašek a Švindllerová podvodnice.... 

Tedy Miloš Zeman jmenoval komunistu, StBáka a zloděje euro dotací premiérem a ještě mu řekl, že nemusí mít důvěru Sněmovny, že klidně může udělat ústavní puč. 

Hmmmm to se Zeman tedy opravdu předvedl. 

Velmi se také předvedla a předvádí partička ANO ŠtB 2011, která stále dokola útočí na demokratické instituce, policii, státní zástupce, soudce, evropské instituce, EK, OLAF, atd. a pak sice nikdo nikdy nemůže najít jediného člověka, který by tuto zvěř volil, ale přesto jich 15 % žije mezi námi. Styděli se, už když tam lístky házeli a věděli o tom, že je špatné.