MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#121951 TOPka si vzala příklad ze Zelených...

2018-01-05 22:11

Do čela si zvolila buzeranta a brzy konečně skončí společně se šmejdem Kalouskem v žumpě!

Odpovědi

Evropan

#121958 Re: Na hradě se už nepořádájí homosexuální orgie. A nebo ...?...

2018-01-06 06:05:13

#121951: Zloděj nicků - TOPka si vzala příklad ze Zelených... 

Víš, zloději nicků, každý muž se sklonem k jiným mužům si někdy během svého života musí projít coming outem, tedy přiznáním si své sexuální orientace. Tím, že tebe homosexuálové fascinují nad únosnou míru, jen upozorňuješ na to, že se se svojí sexuální orientací stále neumíš vyrovnat. Asi by to chtělo návštěvu psychologa. Jak už jsem ti několikrát, zloději nicků, napsal, tady si partnera nevybereš, protože toto je anonymní diskuse o naprosté neschopnosti současného lžipresidenta vykonávat tuto funcki, natož pak kandidovat na výkon této funkce v dalším pětiletém období. Jestliže tě sexuálně vzrušuje lžipresident nebo jeho mluvka, zkus si jim tweetnout, třeba uspěješ.

Jo a slušně! Každopádně slušně! Tak jako ty se většinou vyjadřují pouze lidé, jejichž rodiče byli učitelé a oni si tak ventilují své kruté dětství.


Nepřihlášený uživatel

#121970 Re: TOPka si vzala příklad ze Zelených...

2018-01-06 09:36:46

#121951: Evropan - TOPka si vzala příklad ze Zelených... 

Jen pro informaci, ten kdo na Kalouska ve Sněmovně křičel, že je zloděj stovek miliard, tedy Andrej Bureš Babiš  je dnes trestně stíhaný podvodník, je to také opět StBák, který vždy, je to samozřejmě také komunista, kterým vždy, když vytváří dojem, že když ukradne 42 mil. které "investuje" do hospody a v té hospodě se každý den objeví 109 lidí, je to prostě "bomba" a on vlastně "poskytuje službu veřejnosti", jako by v ČR chyběla hospoda či předražený hotel s nákladem na lůžku v objemu 17 mil. korun! 

Babiš je skutečně myšlením i jednání komunista tedy zločinec. S hanopisu, který nechal na Kalouska vypracovat nedokázal potvrdit a co více ani vyrobit podvodné důkazy za skoro 4 roky žádné, nic a nic je nula, jak správně píše pan Kalousek.