MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121987 Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:16

#121983: - Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

   Nejde možná o to, jestli máme měnit EU, jako spíš o to, že EU je ve společenské fázi, v níž už se nevyvíjí, ale je vývojově za zenitem. Ve formě do které dospěla, totiž do formy islamofilního byrokratického chálifátu je již zjevně nereformovatelná. Může se v poslední fázi křeče právním násilím změnit sice na jakési Spojené státy evropské, kde naše republika padne na úroveň obyčejného regionu, jenže to stejně musí časem zkrachovat. Řeckými, španělskými, italskými a jinými dluhy je na to už zaděláno. Odhadem až 100 miliónů krimigrantů, z nichž někteří byli v  jedné africké zemi propuštěni z lochu pod podmínkou toho, že už se do země nikdy nevrátí, ti dají tomuto hybridnímu slepenci poslední ránu. Není na co čekat, je třeba vystoupit co nejdříve a začít budovat řádnou obranu státu. Společenství lidí, ale i států vznikají, procházejí určitým procesem a posléze by přirozeným vývojem většinou zanikly, kdyby nebyly udržovány násilně, to ale vede potom k vnitřnímu úpadku. To se stalo i socialistickému bloku. Jenže rozpad EU bude zřejmě provázen dost brutálními scénami, pokud se lidé neumoudří a nesloučí se do jiných potřebnějších bezpečnostních společenství. Například Turci, ale i Saudové si tyto problémy zřejmě uvědomují, už se moc nespoléhají na západ, ale vyjednávají o dodávkách zbraňových systémů třeba u Rusů.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121988 Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:19:35

#121987: - Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Už jsi to psal, neumíš číst? 

Jak jsem opět jen výřkik bez jediného argumentu, přečti si to po sobě. 

Něco kritizuješ a dokonce nejspíše ani netušíš, kdo zasedá v Evropské radě a jaký vztah má tato k EK a jak je tento vztah definován ve smlouvách v rámci EU, tedy dnes v souboru smluv - Lisabonské smlouvě. 

O vývoji EU zjevně dokonce nevíš vůbec nic, podobně jako ubožák Hynek. 

Navíc to celé kombinuješ s nějakou šílenou spikleneckou teorií a šíleným komunistickým teoremi o tom jak se co tvoří a zaniká, aniž bys měl základní znalosti o tom, jak s vyvíjelo lidské myšlení, víra v Boha, právo, správa veřejného prostoru, správa měst a států. 

Tvůj příspěvek by bylo možné nazvat naivním, ale je to spíše russácké trotlová. 

--------------

100 mil. krimingrantů je naprostá idiocie, ty jsi dokonce takový ubožák, že ani netušíš, že v celé EU je 550 mil. lidí. 

Pokud by migrační krize trvala - znamenalo by to, že každý den 10 let muselo přicházet cca 30 000 lidí každý den, jsi opravdu neuvěřielný idiot, jestli takovým blábolům z ruské propagandy věříš. 

V rámci EU se ročně přestěhuje cca 1 mil. lidí, jen pro informaci. 

Russáci neuměli ještě za II. světové války vyrobit lokomotivu a vagon, natož nákladní auto.  "Zbraňové systémy" z Ruska je hodně velká nadsázka neb neumí vyrobi jediný procesor tedy jejich "systémy" jsou postaveny na tom, co jim my ze západu dodáme či nikoliv :-). 

Russák umí vyrobit termobarické svinsto, to je tak vše. Udělali si dopravní letadlo a motory do něj kupují na západě. Proč? Protože ty krámy co strkají do jejich vojenských letadel jsou prostě krámy, které nemají žádnou reálnou hodnotu, nemají splehlivost, výkon v poměru ke spotřebě, dostatečnou tichost, atd. atd. proště krámy, stejně jako jejich "letadlový" parník.