MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#121976 Na příspěvcích voličů Zemana a Babiše je vlastně nejzábavnější.....

2018-01-06 12:51

.....že dokonce ani nejsou schopni věcně kritizovat oponenty. Vždycky nejen v této diskusi, ale kdekoliv jinde vykřiknou nějaký blábol a nic, nula, konec, žádný argument, žádné vysvětlení proč křičí prostě pusto a prázdno jak v makovici Miloše Zemana, jeho povedené ženušky a dcerunky. 


Nepřihlášený uživatel

#121977 Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 12:56

Hynek: Pokud se EU nezmění, hlasoval bych pro odchod Česka

Evropská unie se musí změnit, jinak bychom měli vystoupit, myslí si kandidát na prezidenta Jiří Hynek, který spoluzakládal stranu Realisté a šéfuje Asociaci obranného a bezpečnostního průmyslu. V interview pro Novinky mluvil také o migrační krizi či povinném vojenském výcviku, který by chtěl zavést.

.....Jak se EU změnit? Jsme její součástí? Neměli bychom se spíše měnit i my nebo dokonce především my? Proč by se mělo měnit 24 států a my ne? Jaký to dává smysl? O jaké změně mluví? Jak by ta změna měla být prospěšná všem zemím EU? Jak koreluje s tím, jak se EU po desítky let mírového soužití vyvýjela nejdříve bez nás a nyní se třinác let vyvíjí s námi? Jak a čím jsme přispěli k vývoji EU? 

To je opravdu děsivé, že na prezidenta může kandidovat i naprostý idiot, který ani nezná historii EU, ECU, Eura, prostě nula nic pusto a prázdno, jen nesmyslné zvanění o ničem. 

Bezpečná a bohatá země má budoucnost? Co je to za magora? 

Snad země kulturní, mravná - tedy země (stát) tvořený lidmi kulturními, mravnými a vzdělanýmí má budoucnost. Bohatství a bezpečnost je důsledek, nikoliv příčina. Proto také rusáci společně s komunisty ničili mravnost, kulturu a vzdělanost v této zemi, by jí mohli snadno ovládat. Je na tom snad něco složitého k pochopení. To to opravdu nedoáže kandidát na prezidenta zvládnout takovou základní úvahu? 

I Hynkova analogie o "zatékání" je opravdu velká ubohost. 

 Pokud analogie s vodou - tak živelná migrace je mimořádně (stoletá či dokonce tisíciletá voda) velká povodeň, která se valí přes hráz, jediné co je možné v takové situaci dělat, mimalizovat škody - tedy uvolnit vodě prostor a monitorovat. To přesně paní Merkelová dělala, věděla velmi dobře, že se o "vodu" musí postarat, aby nenaděla obrovské škody druhotné. Následně řešila, aby se to neopakovalo, podobně jako se v Praze nacvičuje sestavováné protipovodňových stěn a co více dokonce řešila u zdroje, aby povodeň nerozpoutával, např. přitvrzení vztahu s Russáky, aby bylo poznat, jestli jí rozpoutali oni nebo se toho neúčastní. 

Je to smutné, ale Hynek je ubožák, populista a lidské hovado. 

Obecně mluvíte o tom, že jednou z největších hrozeb pro Českou republiku je nelegální příliv migrantů. Jak by mu měla Evropa zabránit?

Situaci v Evropě bych přirovnal asi takto. Máte evropský dům, bydlíme v něm všichni. Najednou se stane, že do toho domu začne téci a teče do jednoho z bytů. Místo toho, aby Evropská komise řešila, jak zabránit, aby do domu teklo, tak se snaží přerozdělovat vodu. To není řešení. To, co se dnes masově odehrává, je opravdu velké bezpečnostní riziko. Rozdíl mezi uprchlíkem a migrantem je ten, že uprchlík utíká před něčím, ale migrant jde za něčím. Všimněte si, že migranti míří do zemí, ve kterých jsou nejvyšší sociální dávky a největší komfort.

------------

Mimochodem Hynkova manželka je celá šmudla Babišová, takový "vulgární typ".  I Talmanová dnes vypadá lépe a kultivovaněji a to je opravdu co říci. Svědčí to alespoň o nějakém posunu nejspíše i u Topolánka, byť to není nic dramatického.  


Nepřihlášený uživatel

#121978 Týden odstávky JE jsou ale 2 % z produkce....

2018-01-06 13:13

Dukovany opět jedou naplno, po týdnu skončila neplánovaná odstávka druhého bloku

....příznivci JE se posmívají "nespolehlivosti" obnovitelných zdrojů, ale podstata je vážnější, pokud by totiž přestalo foukat a nerozednilo by se - nebudeme ani my. Tedy obnovitelné zdroje jsou vlastně super spolehlivé - fouká a rozední se každý den a je docela dobře možné, že bude foukat i rozednívat i v situaci, kdy už nebudou myslící bytosti, které budou potřeba elektřinu ke svému životu. 

Jaderné elektrárny dodávají v lepším případ energii pouze 3/4 z roku, v horších letech 2/3 - mimořádné událsti, větší opravy atd.  Tedy hodnota takového zdroje je opravdu velmi diskutabilní, neboť v době problémů nedodává doslova nic!!!! a navíc se do něj nepřetržitě cosi musí kupovat (velmi drahá obsluha, palivo, uskladnění svinstva co vyprodukuje na 1000 let, likvidace po skončení provodu, masivní údržba, obrovské náklady na dodržování bezpečnosti atd. atd. atd. )

Obnovitelný zdroj s menší intenzitou větru a světla pořád dodává alespoň něco a vzhledem k tomu, že 2,8 GW, tedy o 0,6 GW více než má temelín, jde postavit za rok a JE by se stavěla v lepším případě 10 let a s náklady 3 000,-/rok za každý rok stavby a občana včetně nemluvňat a polomrtvého Zemana, jeví se opravdu jako druh idiocie stavět jadernou elektrárnu, neb za 10 let bychom měli 10 telelínů v obnovitelných zdrojích a i kdyby byl jejich výkon sotva 30 % byl by to stále výkon třikrát větší než Temelín. 

Samozřejmě je věcnou námitkou že "nemáme moře, kde bychom ony obnovitelné zdroje stavěli" tedy buďme už konečně Evropany a ne idioty. 

 

Kalousek

#121979 Re:

2018-01-06 13:54

#121956: -  

Nezáviď, socko.


Nepřihlášený uživatel

#121980 Re: Re:

2018-01-06 13:55

#121979: Pravicový volič - Re:  

Zjevně v tom nebyla závist, ale povzdech, že je Mynář spíše zloděj než cokoliv jiného. 


Nepřihlášený uživatel

#121981 Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 13:57

#121977: - Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

   Nejde možná o to, jestli máme měnit EU, jako spíš o to, že EU je ve společenské fázi, v níž už se nevyvíjí, ale je vývojově za zenitem. Ve formě do které dospěla, totiž do formy islamofilního byrokratického chálifátu je již zjevně nereformovatelná. Může se v poslední fázi křeče právním násilím změnit sice na jakési Spojené státy evropské, kde naše republika padne na úroveň obyčejného regionu, jenže to stejně musí časem zkrachovat. Řeckými, španělskými, italskými a jinými dluhy je na to už zaděláno. Odhadem až 100 miliónů krimigrantů, z nichž někteří byli v  jedné africké zemi propuštěni z lochu pod podmínkou toho, že už se do země nikdy nevrátí, ti dají tomuto hybridnímu slepenci poslední ránu. Není na co čekat, je třeba vystoupit co nejdříve a začít budovat řádnou obranu státu. Společenství lidí, ale i států vznikají, procházejí určitým procesem a posléze by přirozeným vývojem většinou zanikly, kdyby nebyly udržovány násilně, to ale vede potom k vnitřnímu úpadku. To se stalo i socialistickému bloku. Jenže rozpad EU bude zřejmě provázen dost brutálními scénami, pokud se lidé neumoudří a nesloučí se do jiných potřebnějších bezpečnostních společenství. Například Turci, ale i Saudové si tyto problémy zřejmě uvědomují, už se moc nespoléhají na západ, ale vyjednávají o dodávkách zbraňových systémů třeba u Rusů.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#121982 CCCP které prohrálo válku s Polskem, ukradlo Polsku tehdy velmi cenné lokomotivy a vagony.....

2018-01-06 14:03

Přes půlku Poláků chce válečné reparace od Německa, ukazuje průzkum

.....se zavázalo k válečným neparacím, které nikdy nezaplatily. Misto toho společně s nacistickým Německem Polsko okupovali, dokonce spáchali první masovou vraždu II. světové války - vraždění desítek tisíc Poláků v Katyni. 

Následně na krátkou dobu byli nacisty z okupovaného a zbínačeného území vyhnání, aby se po čase zase vrátili a Polsko pak rusácí okupovali více jak 40 let!!!, příčem Polsku zároveň ukradli velkou část východního území - dnešní Bělorusko a odsunuli jej o desítky kilometrů na západ na úkon Nemecka. 

Russáci se v násilnostech, zvěrstvech, vraždění ničím ale skutečně vůbec ničím neliší od nacistů. Jejich běsnění navíc trvalo daleko daleko déle, než běsnění nacistů. Dokonce ve své podstatě trvá už 100 let. 


Nepřihlášený uživatel

#121983 Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:06

#121981: - Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Jak jsem opět jen výřkik bez jediného argumentu, přečti si to po sobě. 

Něco kritizuješ a dokonce nejspíše ani netušíš, kdo zasedá v Evropské radě a jaký vztah má tato k EK a jak je tento vztah definován ve smlouvách v rámci EU, tedy dnes v souboru smluv - Lisabonské smlouvě. 

O vývoji EU zjevně dokonce nevíš vůbec nic, podobně jako ubožák Hynek. 

Navíc to celé kombinuješ s nějakou šílenou spikleneckou teorií a šíleným komunistickým teoremi o tom jak se co tvoří a zaniká, aniž bys měl základní znalosti o tom, jak s vyvíjelo lidské myšlení, víra v Boha, právo, správa veřejného prostoru, správa měst a států. 

Tvůj by bylo možné nazvat naivním, ale je to spíše russácké trotlová. 

--------------

100 mil. krimingrantů je naprostá idiocie, ty jsi dokonce takový ubožák, že ani netušíš, že v celé EU je 550 mil. lidí. 

Pokud by migrační krize trvala - znamenalo by to, že každý den 10 let muselo přicházet cca 30 000 lidí každý den, jsi opravdu neuvěřielný idiot, jestli takovým blábolům z ruské propagandy věříš. 

V rámci EU se ročně přestěhuje cca 1 mil. lidí, jen pro informaci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121984 Re:

2018-01-06 14:07

#121960: Evropan -  

Veřejnoprávní ČT má popisu práce informovat o událostech  ve světě přesně  a přiměřeně jejich významu, to jest vyváženě. S tím přirozeně souvisí, že nemá kázat bludy. To je to, čím slouží demokracii.


Nepřihlášený uživatel

#121985 Jak je na tom?

2018-01-06 14:10

Dožije se vůbec ten stařík svého "státního pohřbu"?


Nepřihlášený uživatel

#121986 Re: Jak je na tom?

2018-01-06 14:11

#121985: - Jak je na tom? 

Hrozí pěstí z toaletní židle ošetřovatelům, pokaždé když se dostane k alkoholu nebo kokainu (amfetaminu) a tím jim každý den dokazuje svojí alkoholovou (drogovou) i stařeckou demenci. 


Nepřihlášený uživatel

#121987 Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:16

#121983: - Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

   Nejde možná o to, jestli máme měnit EU, jako spíš o to, že EU je ve společenské fázi, v níž už se nevyvíjí, ale je vývojově za zenitem. Ve formě do které dospěla, totiž do formy islamofilního byrokratického chálifátu je již zjevně nereformovatelná. Může se v poslední fázi křeče právním násilím změnit sice na jakési Spojené státy evropské, kde naše republika padne na úroveň obyčejného regionu, jenže to stejně musí časem zkrachovat. Řeckými, španělskými, italskými a jinými dluhy je na to už zaděláno. Odhadem až 100 miliónů krimigrantů, z nichž někteří byli v  jedné africké zemi propuštěni z lochu pod podmínkou toho, že už se do země nikdy nevrátí, ti dají tomuto hybridnímu slepenci poslední ránu. Není na co čekat, je třeba vystoupit co nejdříve a začít budovat řádnou obranu státu. Společenství lidí, ale i států vznikají, procházejí určitým procesem a posléze by přirozeným vývojem většinou zanikly, kdyby nebyly udržovány násilně, to ale vede potom k vnitřnímu úpadku. To se stalo i socialistickému bloku. Jenže rozpad EU bude zřejmě provázen dost brutálními scénami, pokud se lidé neumoudří a nesloučí se do jiných potřebnějších bezpečnostních společenství. Například Turci, ale i Saudové si tyto problémy zřejmě uvědomují, už se moc nespoléhají na západ, ale vyjednávají o dodávkách zbraňových systémů třeba u Rusů.


Nepřihlášený uživatel

#121988 Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:19

#121987: - Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Už jsi to psal, neumíš číst? 

Jak jsem opět jen výřkik bez jediného argumentu, přečti si to po sobě. 

Něco kritizuješ a dokonce nejspíše ani netušíš, kdo zasedá v Evropské radě a jaký vztah má tato k EK a jak je tento vztah definován ve smlouvách v rámci EU, tedy dnes v souboru smluv - Lisabonské smlouvě. 

O vývoji EU zjevně dokonce nevíš vůbec nic, podobně jako ubožák Hynek. 

Navíc to celé kombinuješ s nějakou šílenou spikleneckou teorií a šíleným komunistickým teoremi o tom jak se co tvoří a zaniká, aniž bys měl základní znalosti o tom, jak s vyvíjelo lidské myšlení, víra v Boha, právo, správa veřejného prostoru, správa měst a států. 

Tvůj příspěvek by bylo možné nazvat naivním, ale je to spíše russácké trotlová. 

--------------

100 mil. krimingrantů je naprostá idiocie, ty jsi dokonce takový ubožák, že ani netušíš, že v celé EU je 550 mil. lidí. 

Pokud by migrační krize trvala - znamenalo by to, že každý den 10 let muselo přicházet cca 30 000 lidí každý den, jsi opravdu neuvěřielný idiot, jestli takovým blábolům z ruské propagandy věříš. 

V rámci EU se ročně přestěhuje cca 1 mil. lidí, jen pro informaci. 

Russáci neuměli ještě za II. světové války vyrobit lokomotivu a vagon, natož nákladní auto.  "Zbraňové systémy" z Ruska je hodně velká nadsázka neb neumí vyrobi jediný procesor tedy jejich "systémy" jsou postaveny na tom, co jim my ze západu dodáme či nikoliv :-). 

Russák umí vyrobit termobarické svinsto, to je tak vše. Udělali si dopravní letadlo a motory do něj kupují na západě. Proč? Protože ty krámy co strkají do jejich vojenských letadel jsou prostě krámy, které nemají žádnou reálnou hodnotu, nemají splehlivost, výkon v poměru ke spotřebě, dostatečnou tichost, atd. atd. proště krámy, stejně jako jejich "letadlový" parník. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121989 Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností spíše polomrtev než položiv.....

2018-01-06 14:30

......v tom mají občané ČR a cele EU naprostou jistotu.  Mimo jiné proto, že Miloš Zeman vlastně nebyl kulturní, vzdělaný, kultivovaný člověk se svědomí, ale byl to vždy jen prototy amorální, neuklturního StBáka z padesátých let, tedy byl vlastně polomrtev vždy, dnes je tomu tak i fyzicky. 


Nepřihlášený uživatel

#121990 To v Německu je totalita, nikoliv v Rusku!!!

2018-01-06 14:30

V Německu začal platit zákon proti „hejtům“, z internetu mizí vtipy

 

 

 

Kalousek
Nepřihlášený uživatel

#121991 Re: Re: Re:

2018-01-06 14:33

#121980: - Re: Re:  

Ale hovno, to je závistivá socka z domova důchodců.


Nepřihlášený uživatel

#121992 Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:34

#121988: - Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Myslíš že v tom, co píši nemám vůbec pravdu? Vyhovuje snad Kataláncům Špaňelsko? Kaliforňanům nynější USA? Nebylo to tak, že Britům bylo bližší EHS, než EU a proto také došlo k brexitu? Netrho se Kosovo od Srbska? Tvrdíš že ve státních útvarech nedochází k nejrůznějším pnutím? Vážně si myslíš, že je EU natolik dokonalé, že je možné je navěky zakonzervovat? Nevím kdo z nás dvou je najivnější: :-)

 

 


Nepřihlášený uživatel

#121993 Re: Totalita!!!

2018-01-06 14:35

#121990: - Totalita!!! 

Ty jsi legraní, Kreml znárodnil jejich lokálnlí facebook  a šmíruje každého v celém russákově. Být tebou jsem velmi opatrný na nějaké soudy. 

Další věcí je, že součásti demokracie by nemělo být šíření nenávisti, které např. dělá Ovčáček, po celou budu co je na Hradě a které provozoval když psal pro komunistický bulvár. Na tom se jistě v klidu shodneme. 

 


Nepřihlášený uživatel

#121994 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:39

#121992: - Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

O žádném konzervování jsem nikdy nemluvil, o tom mluvíš ty. 

Já mluvím o tom, že státy EU mají skvělé mechanismy jak spolu komunikova, obchodovat, reflektovat vývoj nejen v celých národních státech, ale dokonce až do úrovně regionů, reflektovat vývoj ve společnosti, mají celou řadu skvělých mechanismů pro správu veřejného prostoru EU, méme přímo volený EU parlament, máme národní komisaře v EK, máme Evropskou radu, Rady ministrů.  Sdílíme vzdělání a vzdělanost, sdílíme bezpečnostní informace, zpravodajské, máme sposlečné příběhy, životy jsou v jednotlivých státech EU do jisté míry velmi podobné, vychováváme podobně děti, dodržujeme stejná silniční pravidla atd. atd. a zároveň rozvíjíme a udržujeme regionální tradice, potraviny, přírodní bohatsví, do jisté míry i ekonomické zvláštnosti, jazyky se masivně rozvíjí - píší se knihy v národních jazycích, vznikají divadelní hry, hudba a zároveň dochází po desítkách let degradace jazykových znalostí u nás k masivnímu rozvoji dvoj či mnohdy dokonce trojjazyčnosti obyvatel Evropy, to je samo o sobě neuvěřitelné obohacení života občanů Evropy. 

To, že hloupí politici pnutí do velké míry generují - viz. Katalánsko, Mečiar nebo je generováno vnějším vlivem viz. tvůj russácký blábol o 100 mil. krimi migrantů, brexit, AfD, SpD, ANO ŠtB 2011 to je skutečně realita, která ovšem nic neměí na tom, že je to jednání hanebné, odporné a v případě russáků dokonce mezinárodně zločinné. 


Nepřihlášený uživatel

#121995 Re: Re: Re: Re:

2018-01-06 14:47

#121991: - Re: Re: Re:  

Neřekl bych, Mynář EU dotace čerpal velmi podivně, např. objekt na který čerpal dotace měl pozemek pod ním pouze pronajatý, což je absurdní, takový objekt nemá smysl udržovat, dokud nejsou vyjasněny vlastnické vztahy. 

Ve skutečnosti to totiž je tak, že si Mynář za EU dotace opravil svojí soukromou chatu, neb pozemek pod ní nebyl firmy, ale jehou soukromé fyzické osoby. Dokonce bych si dovedl už nyní odhadnout, že v tom baráku už nic neprovozuje a je to čistě jen jeho soukromý objekt.  Nebo se snad pletu? 

Tedy z tohoto pohledu je Mynář velmi podobným zlodějem, jako Babiš. 


Nepřihlášený uživatel

#121996 Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:48

#121988: - Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Tohe:

Jak jsem opět jen výřkik bez jediného argumentu, přečti si to po sobě. 

... russácké trotlová. 

je poněkud nesrozumitelné, také by jsi měl své příspěvky po sobě trochu občas pročítat.

Neřeším ve svých příspěvcích kdy, co a jak někde dokázali Rusové, Číňani měli papír a střelný prach také v předstihu před Evropou. Tyto věci se průběžně mění, jednou má větší technickou převahu ten, podruhý někdo jiný, no a? 100 milionů krimigrantů je nadsazený odhad, netvrdím, že se pohnou všichni najednou. A i 10 milionů je moc.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#121997 Čest práci, soudruzi

2018-01-06 14:50

Brusel je dobrý, pane Mackey, ááááno...

 

Nepřihlášený uživatel

#121998 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:50


Nepřihlášený uživatel

#121999

2018-01-06 14:53

Federální úřad pro vyšetřování (FBI) Spojených států začal vyšetřovat nadaci manželů Clintonových. S odvoláním na další zahraniční média o tom informovala agentura Reuters. Manželský pár je podezřelý z korupce. Nadace mohla získávat peníze za protislužby od Hillary Clintonové, když tato dáma zastávala post americké ministryně zahraničí.


Nepřihlášený uživatel

#122000 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:57

#121998: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Není na něm nic manipulativního. Pokud dovedeš i jen nastínit lepší způsoby komunikace, závazků, společného života, sdílení příběhů, informací, ekonomických zdrojů, atd. v EU - UDĚLEJ TO rád si to přečtu a posoudím, jestli je to lepší, než to co máme nyní a jestli je to prospěšné pro všechny země EU. 

Současná Evropa je skvělá, nikdy se v ČR a v celé EU nežilo lépe. Desetiletí byla západní Evropa sužována terorismem z Ruska a komunistických zemí v masovém měřítku. Jestli se pak západní Evropě po pádu komunismu žilo do naše vstupu v roce 2004 lépe, to je možné. 

Obzvláště velký problém je s ČR v souvislosti se zvolením zločince, zloděje Miloše Zemana, který celých pět let o EU lže, plive na naše partnery v EU a přitom jezdí do Ruska lízat říť ruskému KGBákovi. To je opravdu velký problém, který jsme EU způsobili svojí fatální neznalostí demokracie, nedobrou - nedůslednou funcké Nejvyššího správní soudu, ale hlavně hloupostí volby naprosto zjevného lháře a zločince občany a apatií ostatních občanů, to je jednoznačné.

Na druhou stranu na obranu původních voličů Zemana je nutné říci, že je masivně obelhal, jednal podobně jako Hitler, Stalin, Lenin - lhal, vytvářel dojem, že je demokratem, podobně to opravdu dělali jak Hitler, tak i Stalin a Lenin a jini a jiní diktátoři, kteří se za pomoci lží dostali k politické moci. Tedy Češi nejsou jediní obelhaní a kteří se nechali obelhat, bohuže tuto hloupost opakují (Já ne, já jsem Zemana nikdy nevolil, vždy jsme ho považoval a považuji za komunisticko - nacistického zločince)

Loni opět bohužel volili jak v roce 1946 a opět se nechali obelhat zločinci komunisty (ANO ŠtB 2011) a neonacisty (SpD) a samozřejmě stále trvalkou KSČm a to je již velmi vážné. To se v EU pravdu obtížně vysvětluje, že má komunikovat s člvěkem, který nemá nárok na bezpečnostní prověrku státu, nemá negativní lustrační osvědčení, dokonce nejspíše kradl eu dotace a je daňovým podvodníkem obrovského rozsahu. To je samozřejmě věc velmi vážná, která degraduje ČR na stát, kde občané netuší co je to emokracie a tedy vlastně do situace, kdy nemáme dokonce ani tak elementární úroveň demokracie, kterou jsme měli v době vstupu do EU.