MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#122765 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je opravdu šílené......

2018-01-14 12:47

#122760: - Re: Re: Re: Re: Re: To je opravdu šílené...... 

Kruliš se vlivem stresového okamžiku pouze možná odkopal ve své škodolibosti. No a? Tvrdíte, že si to prezident zorganizoval sám zorganizoval tak, aby ho u toho málem trefil šlak? To je dost nepravděpodobné, jak sám musíte uznat. Hrůzné ovšem je, že tu úchylačku do onoho prostoru museli záměrně protáhnout kavárenští novináři.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#122786 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je opravdu šílené......

2018-01-14 14:40:36

#122765: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je opravdu šílené...... 

Už jsem ti na to odpověděl. Já jsem nepochyboval ani vteřinu po shlédnoutí dvou záběrů téže události z různých úhlů, že o celé věci Zeman věděl, byl na ní připraven a odehrála se tak, aby ho jeho vlastní ochranka jinak standardním způsobem ochrany nezabila, neb je již opravdu sakra chartný ač tlustý jak prase. 

Je to můj názor, že si to nechal v russákově připravit a považuji to za obrovskou ubohost a je to samozřejmě "spiklenecká teorie" nemám proto žádný důkaz než ten, že líže řiť Putlerovi, má tam Nejedlého, Hlinovského, Mynáře a Ovčáka a do russákova poslal KGBáka Remka, čímž bylo velvyslanectví v Rusko prakticky paralyzováno.  

Jestli si myslíš něco jiné, klidně si to dál mysli a zvaž, zdali mé argumenty jsou věcné či nikoliv. 

Jestli máš jěště nějaký věcný argument, klidně napiš, ale velmi o tom tom pochybuji.