MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#122914 Re: Re: Re: Ze všeho dosud o věci dostupné plyne, že si to Zeman s jeho týmem....

2018-01-15 16:19

#122912: - Re: Re: Ze všeho dosud o věci dostupné plyne, že si to Zeman s jeho týmem.... 

Také zdrůrazňuji, že můj názor, že si jí Zeman byť třeba zprostřekovaně objednal je jen můj názor, pro který mám důvody, které jsme uvedl. 

Kolektiv Zemana je složen z lidí, kteří jsou nedůvěryhodní pro stát a tedy i pro mne, já jako občan stát tvořím. 

Nejedlý má vřelé vztahy s Putinem, když si ho nalepil na telefon, žil život v russákově a nikdy dokonce ani nebyl schopen zveřejnit profesní životopis a především, nemá bezpečnosntí prověrku státu, podobě Mynář, Hlinovský, Ovčáček. 

To je vše, pramení to tedy z toho, že je Zeman obklopen dlouhodobě, po celý jeho život, lidmi nedůvěryhodnými, mnohdy bývalými Stbáky. 

Není to tedy spiklenecká teorie, přestože jsme to v uvozovkách uvedl, je to projev absolutní nedůvěry k jednání Zemana a jeho kolektivu. 

Dalším důvodem, že dvě videa téhož z různých úhlů z mého pohledu naprosto přesvědčivě dokládají, že to bylo divadlo o kterém mnozí, kdo tam byli včetně Zemana věděli dopředu. Zeman to tak dělal v minulosti viz. např. Olovo a starého psa novým kouskům nenaučíš. 

Další věci je, že je Zeman celoživotní lhář, jak dokládá i jen letmá četba super důvěryhodných zdrůj - tedy steno záznamů ve Sněmovně, kde je možné ke každému steno protokolu pustit i audio záznam. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#122916 Re: Re: Re: Re: Ze všeho dosud o věci dostupné plyne, že si to Zeman s jeho týmem....

2018-01-15 16:22:57

#122914: - Re: Re: Re: Ze všeho dosud o věci dostupné plyne, že si to Zeman s jeho týmem.... 

Vřelé vztahy s Putinem? Další takový spiklenecký zvratek. Ne nemáš žádné racionální důvody něco takového generovat, ale se zlomyslností to provádíš. Jsi magor.