MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123045 Re:

2018-01-16 15:38

#123018: -  

Kdo by chtěl diskutovat v zaprodané Bakalovizi? :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123046 Re: Re: Všichni ostatní prezidentští kandidáti včetně takový jako je Hynek či Hannig....

2018-01-16 16:12:43

#123045: - Re:  

.....čím je tedy Zeman tak výjimečný. Mimo to, jak chceš onu zaprodanost prokázat? 

To, že si cosi myslíš, ještě nemusí být realita, je potřeba mít argumenty, např. Soukup jedná nestandardně, třeba tou šílenou tabulí, kde se má určit kdo pracuje pro "lidi" a kdo nikoliv. To se standardní novinařinou nemá nic společného. 

Podobně třeba v pořadu o policajtech kdy z jednoho vyhozeného policajta dělal hrdinu a z druhého padoucha, velmi manipulativně, chtěl vytvořit dojem, že policie je nespolehlivá, zmanpulované, aby na to mohl navázat Babiš. 

To je také způsob, ke kterému by se novináři rozhodně neměli snižovat. Je pak podivné, že právě na takové televizi Zeman sebe prezentuje a právě takové televizi dělá reklamu. 

Stejný problém jako Soukup má Petr Žantovský, kterého Zeman vyznamenal, on sám jasně identifikuje Parlamentní listy jako bulvár - tedy lži a přesto tam píše a přesto to podporuje. To samozřejmě Česká televize dělat nemůže, to opravdu možné není. 

Evropan

#123049 Re: Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem

2018-01-16 16:43:04

#123045: - Re:  

Nevím, koho jste zase zaprodal, ale myslím si, že diskuse je například zbytečná v minimálně sledovaném Barrandově. To jedna beseda s občany zahrne víc diváků než zbytečná diskuse v tomto médiu. Naopak diskuse na České televizi např. s panem Moravcem bude určitě sledovaná a nehrozí, že během vysílání na vás budou vyskakovat reklamy nebo product placement, což je zdánlivě něco jiného, přičemž je to totéž. Navíc si myslím, že stávající lžiprezident více než dvě besedy zdravotně nezvládne, takže by to bylo optimální i když zbytečné. Lžiprezident přece stejně žádnou kampaň nevede.