MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124581

2018-02-01 09:47

#124579: - Re: Re: Re: Re: přesRe: Re: Pan inženýr Zeman bude daleko lepším prezidentem!  

Zcela určitě, Sověti jistě poradili, čím Mildu dopovat. Mnohaleté  zkušenosti. Už Leonida neustále oživovali a dopovali různými prostředky neb ho  ještě chvíli potřebovali. U těch dvou následujících soudruhů,  již použili prostředky s opačným účinkem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124591 Re: Rusáci poradí

2018-02-01 10:27:39

#124581: - Rusáci poradí 

Těžko říci, nejsem přítelem spikleneckých teorií o "zázračných prostředcích", velmi se obávám, že to jedou ve standardu - tedy amfetaminy, proto se u Zemana prudce prodlužuje interval na regenerace, kdy je jednou za čas ukázán, jako ještě myslící. 

Řekl bych, že se nic moc dramatického nedá dělat. Ti z občanů, kdo se starali o nemohoucího člověka ví, že skutečně "pobyt v nemocnici" (použítí podpůrných prostředků) vede k jisté "regeneraci", ale za cenu o to prudšího pádu do regrese "nemohoucnosti" a stupňuje se to, čím častěji se používají podpůrné prostředky.

Řekl bych, že ono "prezident odpočívá v Lánech" je eufemismus právě pro "regeneraci" - úpravu základních funkcí za pomoci chemických prostředků - ředění krve, cílená úprava tlaku, rozkapání očí, regenerace sluchu, antidepresiva a snad i regenerační cvičení. 

Domnívám se, že v tomto cyklu jede Miloš Zeman a protože musí na veřejnosti ještě vypadat alespoň trochu důstojně, podpůrné prostředky musí být masivní. Zároveň bych řekl, že je prakticky nemožné jej udržtet bez alkoholu, což logicky celou věc vyhrocuje. 

Výsledkem jsou dlouhé prodlevy, kdy občané, ale ani lidé z Hradu netuší, co se se Zemanem děje, jestli se ještě objeví či nikoliv.