MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#125475 Re: Re: Re: Bude únor 2018 konečně porážkou zastydlého antievropanství?

2018-02-14 06:12

#125448: - Re: Re: Bude únor 2018 konečně porážkou zastydlého antievropanství? 

Než něco napíšete, možná by stálo za to o tom přemýšlet. Váš příspěvek ale pouze vypadá na kopii nějaké článku z facebooku Strany pro Debily (neboli SpD). Jestli zůstaneme v EU nebo vystoupíme za cenu, že se vy "uskromníte", jak to žoviálně nazýváte, je přece to, o čem jsem psal já. Řekněte lidem, že czexit znamená ekonomický pokles a že se budou muset uskromnit. Pak uvidíte jejich "nadšení". Zvláště, když to uskromnění může trvat desetiletí. Lidé si všímají pozoruhodného trendu, že v době krize se většina společnosti uskromní, ale bohatství se záhadným způsobem přesune do rukou stále menšího počtu boháčů. Na tento trend upozorňuje řada liberálních ekonomů a určitě nejsou daleko od pravdy moje spekulace, že někdo takový může stát za Úsvitem, SpD a podobných stran, které rozehrávají cestu k další ekonomické krizi.

Co se týká islámského terorismu, tak blafujete stejně, jako celá neofašistická klika kolem špatně domestikovaného Asiata. Ten přece nesouvisí s tím, jestli jsme v EU nebo v NATO. Pokud budeme stát teroristům za to něco u nás podniknout, tak to udělají. Naopak podíl na evropském bezpečnostním systému nám zaručí, že s terorismem můžeme bojovat účiněji. Prozatím ale naše bezpečnostní složky nejsou zajistit základní bezpečnost obyvatel naší republiky, a to nejen před našimi násilníky (třeba před tím, co napadl tenistku Petru Kvitovou a kterého má policie zpodobněného), ale také před násilníky z bývalých sovětských republik, jejichž činnost je sice novináři postupně mapována, ale policie jakoby se bránila proti nim zasahovat. To je skutečné nebezpečí pro naše obyvatele, nikoli nějaký fiktivní islámský terorismus, který zřejmě ani nedokážete definovat a opájíte se hoaxy o nějakých no-go zónách v západoevropských městech, které neexistují.

No a to, že se mě snažíte vykreslit jako člověka, který tu snad ani nežije, to už je poměrně jasná filozofie vůči voličům pofidérních straniček. Vytvořit dojem, že ti, co zastávají liberální názor, musejí žít v cizině a nemají praktickou znalost toho, jak se v Čechách žije. Vytváříte naprosto falešný obraz o reálném životě. Ne, jsem Čech, žiju v Čechách a cestuji jak po Evropě tak po světě. A vidím, jak jsou ty vaše "pravdy" vylhané a také to, jak je vaše činnost organizovaná. A stojí za to upozorňovat, že vaše cíle nemají nic společného se spokojeným životem obyvatel této republiky.

Odpovědi