MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#125494 Re:

2018-02-14 10:49

#125469: -  

No jenže premierem už je i když v demisi a důvěru na druhý pokus myslím dostane, abychom se ještě nedivili, jak mu socani polezou do zadku. Už ted jim vyházel spoustu lidí na růzých postech ve státních orgánech, firmách apod. a udělají vše pro to, aby jim nějaké posty zůstaly, aniž by šli do vlády. Stačí přece náměstci ministrů, volná místa se pro ně drží a penězovody budou přes ně zajištěny. Jen co si odbudou ten svůj sjezd. Nic si nemalujme, cestička pro to, aby jeho vláda dostala důvěru se najde. A že by nebyl premierem, no myslím, že i stím počítají, bude na postu premiera jiná loutka, řízená Babišem, tak jako v Polsku. Vlk se napapá a koza zůstane celá a opozice ztratí svůj cíl, do kterého se strefovat a bude vládnout stejně. Což třeba kdyby byl takovým poradcem premiera, kterého vlastně sám určí a s kterým bude všude jezdit. Prostě možností je plno, ale aby se stáhnul do ústraní, tak tomu nevěřím ani na chvilku

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#125495 Re: Re:

2018-02-14 11:03:37

#125494: - Re:  

Část socanů má jistě hroší kůži, ale StBáctví Babiše a nomenklaturní komunistická minulost celé jeho povedené rodinky to už jsou pro mladé socany poněkud těžko přijatelné věci. V kombinaci s jeho trestním stíháním je to pro socany obecně ZA NORMÁLNÍCH OKOLNOSTÍ těžko stravitelné, mnozí si také velmi jasně uvědomují neobolševismus ANO StB2011 a reminiscence s roke 1948 kdy socani "pohltili" komunisté je věc která nad nimi visí jako Damoklův meč. 

Pokud, ale sjezd spolupráci s ANO ŠtB 2011 a Babišem schválí bude naprosto zřejmé, že vše co na sjezdu bylo řečeno v projevech nemělo žádnou hodnotu a že jsou socani odvádání odněkud ze zákulisí někým velmi podivným Hašek, Zimola, Nejedlý, Mynář, Hlinovský......

Toto se jistě vyjasní a bude to pozitivem socanského sjezdu.  Ti, kteří pronesli projevy na sjezdu se pak musí rozhodnout, jestli chtějí být statisty nebo těmi, kteří věci skutečně řídí a musí se rozhodnou co dál. 

Jistě to nebude takto "čenobílé", je jasné, že Zimola a i Hašek pronesou projevy korelující se zákulisními manipulace se stranou, aby to vypadala, že existuje "demokratické rozhodnutí" a jaký účinek měl "jejich projev".