MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127299 Co to ten kokot Kiska zkouší?

2018-03-04 18:16

Bratislavská kavárna se pod Sorosovým vedením pokouší o Majdan. Jsou to vlastizrádci, jaké známe i od nás.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127303 Re: Co to ten kokot Kiska zkouší?

2018-03-04 18:43:56

#127299: - Co to ten kokot Kiska zkouší? 

Je to prosté, Fico udělal z prsaté mafiánské buchty "hlavnů poradkyňu vlády" a ze zmateného důchodce "hlavného bezpečáka štátu". 

Okamžitě po činu jej opustil jeho "asistent" a rezignoval ministr kultury, musel vyhodit prsatici i důchodce. 

Fico se roky projevuje jako ruský trotl, to je naprosto jednoznačný fakt. Pokud tedy ruský trotl má kolem sebe lidi, kteří musí utíkat při prvním větším problému, je zřejmé, že se cosi velmi nepovedlo a je naprosto jasné, že to musí být vyřešeno. 

V takové chvíli je naprosto logické, že premiér podává demisi a jeho strana situaci řeší, to je také důvod proč politické strany existují, aby existovaly další politici, kteří jsou připraveni převzít odpovědnost a zároveň už osvědčili, že jsou demokraté a budou postupovat demokraticky, odborně, věcně a v souladu s Ústavou, zákony, ústavními sliby. Proto nemá parlament 30 lidí, ale u nás 200, proto jsou výbory, které kopirují ministerstva - znalost kompetencí ministerstve se nerodí přes noc, atd. atd.  

Pan Kiska má naprostou pravdu - důvodem jsou lidé, kteří Fica opoustili či které už musel poslat pryč. Je zřejmé, že je na ně napojený a nebezpečím pro vyšetřování je nyní právě Fico a část či celá jeho vláda. 

V takové situace tedy musí jeho strana vygenerovat nový tým lidí, kteří budou připraveni naprosto transparentně veřejnosti předkládat v takové situci co se děje krok za krokem každý či dokonce každé třeba 4 hodiny a tito lidé přitom už byli voleni, mají důvěru veřejnosti a zároveň ideálně mají bezpečnostní prověrky státu a logicky nejsou spojeni s žádným skandálem a nejsou napojeni na nikoho kdo už musel odejít.