MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127574 Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a ....

2018-03-07 09:27

#127567: - Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a .... 

Není to moje dílo, jen mne zaujal jeden z komentářů na Seznamu. Ona Praha, kde z poloviny byli studenti škol, protože pojdte, bude tam prča a pár lidiček ještě v dalších městech není celá ČR. Občané ČR většinou pražáky rádi nemají a ta politická špína je jim ukradená, mají jiné starosti a ČT24 vypínají, chtějí se bavit a ne poslouchat neustálé kecy "chytrých". Ten příspěvek nějakého čtenáře je příkladem toho, jak je národ znechucen z politiky a proč politik je u nás vlastně sprosté slovo.

 

"Mě to vůbec nezajímá jestli byl nebo nebyl nějákej přitroublej agent mě zajímá co je ted a to jak kdo pracuje a co pro nás dělá!!! To co se aktuálně děje na naší politické scéně je taková žumpa a hnůj že bych je kompletně všechny nakopal do řiti a nechal rubat uhlí v nejhlubším dole v ČR tam by aspoň k něčemu byli. Místo pořádné práce si volí Mlátičku do čela GIBS pak zase dělají všechno pro to aby odstoupi,hledají špíny jeden na druhého a chtějí jeden druhého odepsat,vyvolávají hlasování o nesmyslech jak odstranit Okamuru apod. Je to ke zblití ....k volbám už v životě nejdu. Nechutní kašpaři si nezaslouží než opovržení všichni do jednoho!!!"

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127577 Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a ....

2018-03-07 09:38:00

#127574: - Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a .... 

Co pro tebe tedy ANO ŠtB 2011, dělá či udělalo? Co udělalo ANO StB 2011 v Praze a obecně kdekoliv v komunální politice? 

Zatím to vypadá tak, že tě Babiš okradl o 50 mil. ukradených korunových dluhopisů a každoročně tě okrádá o dalších 30 min díky podvodům s korunovými dluhopisy. 

Zlikvidoval firmu, která platila ročně 1 mld. daní a dnes je soudně zřejmé, že neoprávněně. Její celní sklad nikdo nepřevzal a tedy krach této firmy platíme my všichni. 

Babiš se Švindlerovou nejsou schopni vybírat daně ani tak, aby byly vy souladu s růstem HDP a u DPH s růstem maloobchodních tržeb, tedy efektivitu výběru daní nezvýšili vůbec, ale nesmyslnými systémy vygenerovali státu gigantické náklady v miliardách. 

Babiš se chystá rozdat důchodcům 21 mld., čímž ale vygeneruje navýšení dalších deficitů rozpočtů o 21 mld., neboť nezvýšil efektivitu státní správy a tím by získal peníze, vezme jednorázové peníze a ty chce rozdat. Zešílel. 

Stát má deficitní rozpočty ačkoliv je velmi vysoký růst HDP a především supre vysoká zaměstnanost. Jak je to možné? Rozpočty byly počítány z růstů HDP a nezaměstnanosti daleko skeptičtější. Proč tedy není přebytek rozpočtu? Jaký mimořádný růst a jak vysoká zaměstnanost by tedy měly být, aby byl vůbec rozpočet vyrovnaný? Do toho Babiš udělá díru 21 mdl. 

Babiš skutečně vypadá jako Stbák, mluví jako StBák, jedná jako StBá a chce, aby si občané mysleli, že je to politická celebrita, tomu věnuje veškerý svůj čas. Je to komunista jako prase, přesně takto to dělala bolševická pakáž. 

Jestli je něco opravdu na zvracení tak Vondráček, Okamura a Filip ve vedení Sněmovny, to je opravdu odporný hnus, to máš naprostou pravdu. Vodndráček idiot ani neví jak a koho má pozvat na státní akci. 

------------

Mimochodem bylo tam skutečně výrazně více lidí, než 17.11.1989 a že už myslící lidé mají té bolševické pakáže ve Sněmovně, vládě a na Hradě už opravdu dost, to je naprostá realita. Trepělivost je ale v ČR opravdu gigatnická, ale střádá se to. 

Pochybuji dokonce, že většina voličů ANO 2011 volili jejich radikální "zkomunistění", kooperaci s neonacisty a ultra komunisty. V roce 2013 ve volební kampani na mne lidé na ulici pokřikovali, že volí jedinou pravicovou stranu ANO 2011, dnes je naprosto jasné, že je to strana neokomunistická či dokonce neobolševická.