MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#127803 Re: Pan profesor Drahoš by byl jistě lepším prezidentem!

2018-03-09 06:28

#127789: pan Hnedy - Re: Re: Skandalni Nemcova 

Sice s vašimi názory nesouhlasím vůbec v ničem, ale tento je jako opsaný z inauguračního projevu hradního ožraly. Špatný je Respekt (znamená to snahu tento týdeník zničit?, óóó jak demokratické), špatný je Štětina (no jo, on je dost protirusský, ale má k tomu osobní důvody a četné zkušenosti) a špatná je TOP09 včetně nového předsedy Pospíšila. V tomto případě se nedivím. Pan Pospíšil by mohl obrousit výhrady, které měli k Topce mnozí (včetně mě) kvůli Kalouskovi. Pospíšil není tak arogantní a to by Topce mohlo přihrávat hlasy. Z toho má hradní ožrala obavu. Mohli by totiž opět společně s ODS ovládnout Prahu, kde se ožrala bojí vycházet na veřejnost. A tak využívá osobního vztahu Pospíšila a redaktora ČT Moravce k tomu, aby pomlouval jak Topku tak ČT. Samozřejmě ví, že obdobné vztahy jsou pro zemandrtálce neakceptovatelné, a tak útočí na ty nejnižší pudy. No ale pokud nám chce ožrala lézt do postelí, tak to mi určitě vadí ze všeho nejvíc. To už hraničí s diktaturou putlerovského ražení. Připadá mi, že to není váš názor. Spíš to zní jako hradní propaganda.

Srovnávat odchod poslanců s odchodem poslanců německých národních stran je hodně velká podpásovka. Dnes ti nacionalisti seděli na sále a nikam neodcházeli! V roce 1920 R. Lodgman von Auen v narážce na Masarykova dřívější slova pronesl: „Němečtí kolonisté a přistěhovalci opouštějí sněmovnu!“ A němečtí zákonodárci (kromě sociálních demokratů) skutečně ze sálu odešli. To bylo ale proto, že je Masaryk označoval za kolonisty. Dalo se to pochopit.

U paní Němcové se nedivím. Ona stála vedle ozřaly při otevírání královské klenotnice a potvrdila, že smrděl. Kdyby se tenkrát nestyděla, tak by i při svém slušném vychování určitě použila silnější slova. Druhý takový zážitek už asi nechtěla opakovat. Nedivím se, a s odchodem poslanců souhlasím. Ten projev, to byl opravdu hnůj. Oproti době, kdy byl ožrala ještě v kondici, však nebyl ani vtipný ani ironický. Trochu to znělo, jako by mu ho napsala nějaká okamůra.

Odpovědi

pan Hnedy

#127850 Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl jistě lepším prezidentem!

2018-03-09 17:33:33

#127803: Evropan - Re: Pan profesor Drahoš by byl jistě lepším prezidentem! 

takze vam vlastne Zemanuv projev prisel vhodny, to me prekvapuje.....

v dnesni dobe jsou nebezpecni, predevsim eurosocialiste, kteri svym chovanim a politickym jednanim nastup nacionalnich stran umoznili, jak jsem predpokladal.

Samozrejme TGM to rekl dobre a jeste mirne vzhledem k tomu, ze Lodgman pracoval ,od jejiho vzniku, na rozbiti republiky.

viz.

Krátce po volbách při debatě o programovém prohlášení druhé vlády Vlastimila Tusara vystoupil Lodgman v rozpravě a jménem československých Němců odmítl jejich začlenění do ČSR.

Hitlerovi pak v roce 1938 po odtoupeni sudet zaslal dopis jak je rad, ze se toho dozil...a jak je jejich vudce nejlepsi.

V letech 1948-1959 byl pak mluvčím Sudetoněmeckého krajanského sdružení

 

A s takovymi se Belobradek dnes rad schazi.