MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127817 TAK TO SI DÁM DO RÁMEČKU.... ŠKODA, ŽE NEŘEKL ROVNOU DO STOVKY

2018-03-09 13:32

........Dámy a pánové, myslím, že jsem vás už dostatečně unavil, a proto mně dovolte, abych vám zcela na závěr, vlastně asi jako třetí ilustraci české žurnalistiky uvedl server ihlas.cz, který nedávno vypsal anketu, kdy umřu. Bylo tam jenom několik set diskutujících a většina z nich se shodla na roku 2020. Chtěl bych vám proto sdělit, že jsem se rozhodl žít minimálně do devadesáti let a pokud mě sem, do Vladislavského sálu pozvete, bude mi potěšením se nejméně třikrát zúčastnit inaugurací svých nástupců. Děkuji vám za vaši pozornost.

ŠKODA, ŽE NEŘEKL ROVNOU DO STOVKY.. ON TAK SKROMNĚ DO DEVADESÁTKY..

IKDYŽ PODÍVEJME SE NA VELKÉ BOLŠEVIKY JAKEŠE A ŠTROUGALA.. RSDr. VACLAV BILAK - GAUNER, KTERÝ NÁM VYSTROJIL OKUPACI, SE TAKÉ DOŽIL 96 LET. JENŽE ANI JEDEN Z NICH NEJSOU A NEBYL  ALKOHOLIK A KUŘÁK. POKUD VÍM, ŠTROUGAL BYL  ZNÁM JAKO VELKÝ SPORTOVEC A JAKEŠ CHODÍVAL DENNĚ NĚKOLIK KILOMETRŮ PĚŠKY.. TOTO NENÍ ZEMANŮV PŘÍPAD..

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127818 Re: TAK TO SI DÁM DO RÁMEČKU.... ŠKODA, ŽE NEŘEKL ROVNOU DO STOVKY

2018-03-09 14:12:09

#127817: - TAK TO SI DÁM DO RÁMEČKU.... ŠKODA, ŽE NEŘEKL ROVNOU DO STOVKY 

už teď ho tam táhli na plošině .. on má v plánu tam být ještě na třech inauguracích.. můj ty Tondo západoněmeckej... plánovat je hezké, to vám bolševikům šlo převelice