MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127829 Re: Re: Pohrdejme zrádci a srosťáky!

2018-03-09 15:25

#127814: Evropan - Re: Pohrdejme zrádci a srosťáky! 

Němcová porušila ústavní zvyklosti!

Musím tě upozornit, že slovo ožrala nepatří do slovníku slušného člověka, na kterého si zde neúspěšně hraješ. Pohrdám tebou, primitivní ubožáku, pro takové nemůže být místo ve společnosti slušných lidí! Ty patříš někam mezi Rómy, nebo muslimy.

Odpovědi

Evropan

#127856 Re: Re: Re: Pohrdejme zrádci a srosťáky!

2018-03-09 18:26:29

#127829: - Re: Re: Pohrdejme zrádci a srosťáky! 

Paní Němcová možná porušila nepsané ústavní zvyklosti, ožrala z hradu porušuje zákony. Kdo je podle tebe horší? Co třeba doložit onen dosud nenalezený (protože neexistující) článek Františka Peroutky s názvem "Hitler je gentleman"?

A máš naprostou pravdu, slovo ožrala nepatří do slovníku slušného člověka a já jej využívám jen v případě, že chci, aby si dotyčný jasně uvědomil, že jeho chování je pro mě neakceptovatelné. A když je ten člověk ve funkci prezidenta a přijde ožralej jak dobytek na otevírání královské klenotnice, tento vrcholně čestný akt, a nevyleze ani do patra, což v tomto případě musí, i když to už nesnímají kamery, a to vše jen proto, že se ožral s Russákama na jejich ambasádě ... cítíš to jasně, že i po těch letech jsem stále naštvaný, protože jsem to bral, jako by mi plivnul do tváře.

Pokud všechny Čechy, kteří používají slovo "ožrala" řadíš mezi muslimy, tak u nás žije poměrně velká muslimská menšina. Odhadl bych na milióny lidí. Nemáš z toho strach? Nebo si jen potřeboval opět poukázat na svoji hloupost.