MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#129777 Re: Re: Re:

2018-04-22 19:00

#129774: Evropan - Re: Re:  

   Kdo je tady prodejnej a chabé inteligence, ponechme prozatím stranou. Na později.

    Erdogana tady nikdo nepropagoval. Erdogan je jen příznak, že Turecko se po sto letech odvrací od civilizace zpět kamsi do středověké primitivnosti. S tím nikdo nic nenadělá, a tato skutečnost nesmí být přehlédnuta. 

     Natož záměrně zamlčována.  Ale to jsi snad pochytil i při své chabé inteligenci. Nebo ne?

 

Odpovědi

Evropan

#129784 Re: Re: Re: Re:

2018-04-23 04:47:47

#129777: - Re: Re: Re:  

Jednak si tady zveřejnil citát, který si sám přisoudil Erdoganovi bez jakéhokoli komentáře, což je bohapustá propaganda. No a potom mi tady vnucuješ, že vystupuji proti svobodě slova, ačkoli jsem to v nejmenším neudělal. To, že někdo šíří lži, to přece nemá se svobodou slova nic společného. Znáš snad nějaký zákon nebo mezinárodní konvenci o svobodném šíření lží? Taky je zajímavé, že se tu opakovaně objevují hesla oslavující komunisty, a to tě nechává naprosto chladným. Přitom komunisti všude na světě, kde se dostali k vládě, svobodu slova maximálně omezili. Jeden příklad máme přece i u nás - agent Bureš, který koupil Mafru, která vydává MF Dnes a Lidovky, tak si z obou listů udělal hlásnou troubu své politiky a ze získaných odposlechů bylo jasně znát, že je ochoten vyvolávat pomlouvačné kampaně proti komukoli včetně svých koaličních partnerů. To už nemá se svobodou tisku mnoho společného.

Žijeme v mediální době, kterou nezvládají lidé, kteří nejsou ochotní nebo schopní si zveřejněné informace ověřovat, a snadno uvěří jakémukoli bláboru. A novináři nemají zpětnou vazbu, že by se za zveřejňované polopravdy omlouvali nebo je dokonce dementovali. Těch lidí, kteří uvěří, je bohužel většina, a proto je třeba hlavně řešit zdroje informací a upozorňovat na jejich nepravdivý obsah. Díky ČT a ČRo je alespoň základna, o kterou se dá opřít, a pak zůstávají ojedinělé ostrůvky jako jsou HN nebo Respekt, případně Reportér. A opakuji, že kdykoli tu někdo vystoupí proti těmto médiím, tak já se ozvu, protože nepodložené lži zůstanou lží, i kdyby si většina v referendu odhlasovala, že to lež není!