MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#129870

2018-04-25 07:31

Mlácení lidí na ulici je v Holandsku, Belgii apod. obyvké, někoho vyberou a dostane přes držku. Nebyli jsme na to zvyklí a jsou za tím činy lidí, kteří sem přichází odněkud... 

Odpovědi

Evropan

#129872 Re:

2018-04-25 08:09:42

#129870: -  

Názory Okamůrovců jsou naprosto úchylné. Když se našimi ulicemi valí Baníkovci nebo Sparťani, případně když se dostanou do metra, tak je doprovází policie a slušní lidé jdou raději okolními ulicemi. Obdobně agresivní jsou rasisti při některých svých pražských demonstracích, kde například vyhrožují šibenicemi. To jsou podle vás muslimové či islamisté? Asi ne. Jsou to agresivní násilníci často nevalného úsudku.

Z čeho soudíte, že ti boxeři z Holanska byli muslimové? Copak muslimové na veřejnosti chlastaj? To si dovoluje jen náš hradní ožrala. Muslim si to nedovolí, i když doma si tajně alkohol v malých dávkách dávají. Smiřte se s tím, že v Praze to muslimové nebyli. A také si uvědomte, že mlácení lidí na veřejnosti je bohužel normální i u nás, zvlášť ze strany podnapilých. Není to asi tak mediálně atraktivní, jako když to jsou cizinci. Každopádně díky lidem na letišti, že na násilníky upozornili. Policii by bez toho pravděpodobně foukli před nosem.