MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#130010 Re: Re: Re: Kdo podporuje nacisty a islámisty je sám nacista a islámista...

2018-05-01 07:18

#129995: - Re: Re: Kdo podporuje nacisty a islámisty je sám nacista a islámista... 

Používám údaje OSN, kdy už v roce 2016 se uvádělo číslo 250 tisíc mrtvých Syřanů. Organizace typu Amnesty International odhadují počty mrtvých na vyšší úrovni a relativně z nedávné doby se už hovoří o půl milionu mrtvých Syřanů v jejich občanské válce. To válka s Islámským státem nebyla tak krutá, jako válka s diktítorem Al-Asádem, kterého podporuje koalice Russko-Írán-Hizballáh.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/foto

Na wikipedii, což není žádná oficiální zdroj, se uvádí čísla obětí : 122 tis. provládních vojáků, 125 tis. protivládních vojáků, 106 tis. civilistů. Ovšem nevím, jak jsou definováni protiasádovští vojáci, protože žádná neasádovská armáda neexistuje.

https://en.wikipedia.org/wiki/Casualties

Toto jsou ovšem jen doložené oběti. Kolik bylo těch, kteří zemřeli v Asádovo vězení, kolik jich zakopáno v bezejmenných hrobech? A odkud bereš své informace ty? Z russké ambasády?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130020 Re: Re: Re: Re: Kdo podporuje nacisty a islámisty je sám nacista a islámista...

2018-05-01 12:18:19

#130010: Evropan - Re: Re: Re: Kdo podporuje nacisty a islámisty je sám nacista a islámista... 

    Což dokazuje velmi smutný fakt, že část úřadu OSN, nebo takové organizace jako je právě Amnesty Internacional, jsou skrz naskrz prolezlé trolly washingtonské smrduté propagandistické stoky. Ono se to teď ukazuje právě na příkladu zinscenovaného útoku v syrské Dúmě, jak se takové údaje vyrábějí. Nejdříve svolat chemický poplach, pak zmateným dětem nastříkat do očí dráždidlo aby slzely, pak je pocákat od shora dolů vodou a posléze jim rozdat sladkosti, to vše pak natočit na video.....