MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#130079 Re: Re: Re: Re:

2018-05-03 07:40

#130078: - Re: Re: Re:  

   To se musíš rozhodnout.  Buď ti jde o perfektnost, správnost optimalitu a tak podobně, anebo je ti jedno, co politikové vyvádějí, a stačí ti zvěřinec zmrdů.

   Druhý případ vede do ráje zmrdů, kocourkova.  Mohou vyvádět, co hrdlo ráčí,  a po uplynutí mandátu  jsou novým rozhodnutím voličů, nespokojených s jejich řáděním, nahrazeni novými, ještě horšími.

   V případě prvním se využívá výše zmíněné latentní schopnosti demokracie vážit voly správně. Nacházet optimalitu.  Má to za následek určitou tvrdost vůči zmrdům:  ti nejhorší  se k veslu vůbec nedostanou.

    Protože na něj nedosáhnou.  V prvním případě totiž musí zmrdi sloužit. Dělat to,   co volič jako celek  považuje za nejlepší.

    Co to je?  To se právě zjišťuje volbami.  

    První přístup, když vyházeli blbce a magory, jaxi nepřeqapivě  trvale vede k lepším výsledkům. Je na to mnoho habadějů historických dokladů.  

     Oni si dávali pozor na každého z nich.  Rozdávali mandáty po jednom, tumáte, snažte se, když říkáte, že to umíte. 

      Že to není žádná spravedlnost?  Ale je. Nakonec bylo totiž  přihlédnuto k tomu úplně poslednímu. Němému zájmu voliče.  A volič chce vidět, že je to teď lepší:  vaše bláboly  mě nezajímají, dělejte si to, jak chcete. 

   

    

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130086 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-05-03 11:13:16

#130079: - Re: Re: Re: Re:  

Zmrdistán je země, kdě banky tisknou peníze na prolhané volební kampaně .