MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#130754 Re: Re: "Evropan" je buran.

2018-05-28 12:19

#130751: "Evropan" je buran 

Trička byla oškubaná evidentně jen v tvé choré hlavě, jak dokazují fotografie a videa z místa. Nemusíš se chlubit, žes nikdy nebyl v divadle, burane, že jsi buran je zřejmé i z tvého vyjadřování. Divadlo Husa na provázku není Národní divadlo a v džínách a triku se takových divadel chodí běžně, burane. 

Odpovědi

Evropan

#130758 Re: Re: Re: "Slušní lidé" jsou obyčejní burani.

2018-05-28 14:50:25

#130754: - Re: Re: "Slušní lidé" jsou obyčejní burani. 

V žádném brněnském divadle jsem nikdy nebyl, ale divadla občas zavítají i k nám. Ale že by tam chodili lidi v tričku s nějakými hesly, to jsem fakt nezažil. Zas takový buranov asi nejsme. Ale když už si tam dělali předvolební agitku, tak si mohli vzít příklad ze svého "vůdce" alespoň v oblečení. Jeho hesla tam vykřikovali celkem snaživě. Což aly ty víš, jak se dnes chodí do divadla? Nebyls v divadle naposledy někdy za komoušů, že v tom máš úplně jasno a druhé se snažíš (marně) urážet?

Ovšem máš pravdu alespoň v tom, že když mě divadlo nezajímá, tak na něj nejdu. Nemám tolik času, abych se díval na něco, u čeho je od začátku jasné, že se mi to nebude líbit. To jdu pak raději do kina, na koncert nebo s přáteli do kavárny :)