MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#130775 Re: Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany

2018-05-29 09:17

#130771: - Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany 

Takových představení se po Evropě (předpokládám) hrají desítky. Čeští xenofóbové si jen potřebují před volbami otevřít nějaké nesmyslné téma. Chtějí tím dělat reklamu sobě a současně dělají reklamu představení, proti kterému protestují. Již svržením komunismu lidé prokázali, že nechtějí dělat stejné věci, poslouchat stejnou muziku, sledovat stejnou televizi nebo se dívat na stejná divadelní představení. Když se mi to nelíbí, tak na to představení přeci nelezu a nedělám tam ostudné scény. V čem byli ti tzv. "slušní lidé" lepší než ti herci? V ničem. Naopak byli horší, protože lezli na nervy těm lidem, kteří tam předpokládám v počtu několika desítek lidí přišli na divadelní představení.

Možná vám vadí, když je na divadle vrahem zahradník a byli byste raději, aby byla vražedkyní sekretářka. Polezete na pódium jako sdružení zahrádkářů, že vás uráží, když vás dramatik zobrazuje jako vraždící monstra? Je to blbost? No ano! Stejná jako to vaše dramatické předvolební představení v Huse. Škoda, že stejně "dramaticky" nevystupujete proti hradnímu opilci, který mluví vulgárně do sdělovacích prostředků, chodí ožralej jak dobytek na otevírání královské klenotnice, lže kudy chodí a nestydatě chrání zájmy Russka. A stejně dramatické vystupování bych čekal vůči estébákovi, který je jmenován předsedou vlády, ačkoli se aktuálně řeší jeho zlodějina. Ty podstatné věci vám nepřekvapivě unikají.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130776 Re: Re: Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany

2018-05-29 10:20:23

#130775: Evropan - Re: Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany 

Vy jste nepřítel české země, přiznejte si to.


Nepřihlášený uživatel

#130936 Re: Re: Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany

2018-06-01 07:36:10


Nepřihlášený uživatel

#130949 Re: Re: Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany

2018-06-01 10:28:12

#130775: Evropan - Re: Re: Re: "Slušní lidé" je hantecký pojem pro burany 

       Máte pravdu, zahoďme slepecké brýle, co nám narazili  podivní pořadatelé kdesi  u vchodu. Podívejme se znovu zpomaleně, a zkusme zblízka zahlédnout skryté prsty skořápkářů, jak tahají za nitky.   Že mj. i režisérovi reklamního spotu nutně cosi podstatného uniklo. Kdyby protest mysleli vážně, netahali by si s sebou batalion překrmených policajtů ani hasiče. Neumístili by je v budově skrytě dávno před představením. Nekoupili by si předražené papírky. A pokud už by k té idiocii nějakým omylem došlo, neházeli by je na jeviště,¨ale žádali by za ně u pokladny své peníze zpět.  Nejednali by spektakulárně, ale účinně. Režisér incidentu  měl zájmy zcela opačné.

      Podívejme se  blíž na to, co režisér protestní akce vymyslel za role pro své statisty. A neubráníme se pocitu, že šlo o policejního důstojníka. Po kolikáté už jsme viděli neohlášenou policejní provokaci.