MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Propaganda ČT dostala opět na prdel :-)
Nepřihlášený uživatel

#130818 Koho už v ČT klasicky neuvidíme?

2018-05-30 11:06

Česká televize si pozvala do vysílání pořadu Horizont ČT24 lékaře z Jihočeské univerzity, aby povyprávěl o tom, jak se britským lékařům podařilo zachránit Sergeje a Julii Skripalovi z otravy Novičokem. Lékař však redaktora zjevně velmi překvapil, když pronesl, že pokud by skutečně byli otráveni Novičokem, bylo by jejich vyléčení podle dostupných informací lékařským úspěchem spíše na úrovni zázraku.

 

Medicínský úspěch britských lékařů měl divákům ČT objasnit Jiří Patočka z katedry radiologie, toxikologie a ochrany obyvatelstva Jihočeské univerzity. Redaktor chtěl vědět, zda je záchrana Skripalových skutečně tak mimořádným výkonem.

„No. Pokud byli otráveni Novičokem, tak je to skutečně zcela mimořádné. Ale já se domnívám, že kdyby byli otráveni touto nervově paralytickou látkou, tak ten průběh i to finále by bylo trochu jiné,“ promluvil lékař. Takže v tomto smyslu by popsaný průběh léčby po otravě Novičokem považoval spíše za „zázrak“.  „A protože na zázraky nevěřím, tak nějak nevěřím, že byli otráveni Novičokem,“ dodal.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130820 Re: Koho už v ČT klasicky neuvidíme?

2018-05-30 11:28:48

#130818: Propaganda ČT dostala opět na prdel :-) - Koho už v ČT klasicky neuvidíme? 

Taky jen člověk rozumu mdlého si může na to pozvat odborníka, ten se přeci neznemožní před vědeckou veřejností zabývající se toxikologií. A pan redaktor si dávno mohl nastudovat, že po skutečné otravě tímto jedem by postižený ušel jen pár kroků a byl by mrtev, žádného převozu do nemocnice by se nedožil

 

Evropan

#130825 Re: Proč se zemandrtálci stále dívají na ČT, když jim ožrala doporučuje Barrandov?

2018-05-30 13:33:04

#130818: Propaganda zemandrtálců dostala opět na prdel :-) 

Na jednu stranu si mohu myslet, že to opravdu nebyl novičok, protože to mohl být klidně jiný jed. nejde ale o jed, jde spíš o to, že to byli Russáci a pokusili se o vraždu na území jiného státu ... zdaleka ne poprvé. Na druhou stranu ovšem není ten pán ze stejné líhně jako jistá Konvička? Možná vyhlášený broučkař, ale jinak naprostý hlupák. Ten na půdě univerzity asi nešíří propagandu ve prospěch zemí EU.