MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#130890 Re: Re:

2018-05-31 15:04

#130791: - Re:  

Tak jsem měl konečně dnes ráno čas přečíst si Marakéšskou deklaraci v originále. (Dal bych i link, ale takové příspěvky obvykle admin maže.) Kdokoliv tvrdí, že ta deklarace je více o tom, jak bránit nelegální migraci, než o tom, jak podporovat migraci legální, LŽE. Ne náhodou taky ministr Metnar ve svém vyjádření (které jsem si přečetl na propagandistickém serveru manipulatori.cz) mluví především o konferenci jako takové, nikoliv o textu samotné deklarace. Ten by se totiž bez lhaní obhajoval dost těžko.

Redaktorka ČT tedy LHALA, když uvedla, že tento dokument není o podpoře migrace. (Třetí cíl uvedený v dokumentu se dokonce jmenuje "Podpora pravidelné migrace a mobility, zejména mladých lidí a žen, mezi Evropou a severní, západní a střední Afrikou a v rámci těchto regionů") Lhala také o tom, že "tento hoax" byl vyvrácen. Ve skutečnosti byl vyvrácený pouze hoax o tom, že má být na Slovensko dovezeno v červenci dalších 10 tisíc migrantů.

Strašné také je, že při tomto lhaní se tvářila, jako že uvádí na pravou míru lži někoho jiného.

Odpovědi

Evropan

#130892 Re: Re: Re: Reakce na šíření lží

2018-05-31 15:30:57

#130890: - Re: Re:  

Proč tady opět lžete? Link na text marakéšské deklarace už tady byl několikrát. Odkaz je na stránkách Ministerstva vnitra, a to v originále i v českém překladu. Nemyslím si, že jste schopen si text přečíst v originále, a jestli si myslíte, že ano, tak věřte tomu, že jste smysl vůbec nepochopil. To, na co odkazujete, je přeci definice, jak má vypadat oficiální a státem vedená migrace. Je to stanovení pravidel, jak třeba k nám přivádět dělníky z Ukrajiny. O to v té deklaraci jde také bez ohledu na to, že se jednání konalo v Maroku. To opravdu nejste schopen ve své zatemněnosti pochopit?

http://www.mvcr.cz/clanek/

Odkazy jsou na stránce pod článkem dole. A vůbec netuším, proč by ty odkazy admin mazal. Mně to neuděll zatím ani jednou.


Nepřihlášený uživatel

#130896 Re: Re: Re:

2018-05-31 16:59:59

#130890: - Re: Re:  

:-) v "originále" a "admin smaže" ty jsi fakt idiot. Žádný odkaz na standardní zdroj informací, tedy OSN, EU, web státních administrativ, noviny, atd. smazány nebyly. Pokud "čerpáš" na webech russácké propagandy jak russácký trotl Miloš Zeman, tak to se pak nemůžeš divit, že jsi idot jak Miloš Zeman, to jsme logicky výrobci novičoku a Putin je geroj ne KGBácký zločinec.  

Zjevně to bude "zdroj" z kterého také čerpá neonacista Pitomio Okradmůra.