MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131028 Re: Re: Re: I Janda jezdil za komunistů Mercedesem, stejně jako Havel...

2018-06-02 08:19

#131022: - Re: Re: I Janda jezdil za komunistů Mercedesem, stejně jako Havel... 

Vrať se do hrobu, soudruhu, je jiné století. Komunisté jsou v Rusku v opoziční koalici s těmi vašimi "liberály" a KGB dávno neexistuje.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131029 Re: Re: Re: Re: I Janda jezdil za komunistů Mercedesem, stejně jako Havel...

2018-06-02 08:26:39

#131028: - Re: Re: Re: I Janda jezdil za komunistů Mercedesem, stejně jako Havel... 

KGB "neexistuje"? Russácí snad někdy zveřejnili seznam vyškolených Arabů, Asiatů, Afričanů i Evropanů  KGB v terorismu? Russáci snad někdy zveřejnili seznamy russáckých agentů KGB? 

Vrať se do reality, v russákově je dnes u moci komunistická pakáž s nacistickými praktikami, neb vyšší stádium komunismu je nacismus, tedy vyšší forma extrémismu komunistického je extrémismu nacistický. Viz hybridní válka, kterou vede russácký komunistický KGBák Vlaďka Iljič Putler s celým Světem jen proto, aby se směšných cca 70 mil. nevzdělaných líných russáků cítili jako "vládci světa". To, že jsou liní, nevzdělaní, nekulturní je důsledek dnes už více jak 100 let komunistické totality v Rusku.  Proč to sami Rusové dopouští je vážná otázka, kterou je vskutku potřeba pokládat. 

Přitom je to jen jeden z mnoha národů světa navíc s odpornou dnes více jak stoletou historií života v odporné komunistické totalitě, s kterou si jako národ neporadili dodnes a co je horší, která rozpoutala společně s Německem II. světovou válku, tedy dosud nejodpornější vraždění, které tu kdy bylo. Předcházela tomu smlouva z Rapallu (1922) mezi komunistickým russákovem a Německem, kterému russáčtí komunisté umožnili porušovat Versailleskou smlouvu, vyzbrojit a vycvičit armádu, např. celé nacistické letectvo bylo vyzbrojeno a vycvičeno v komunistickém russákově. 

Tedy není pravda, to co tvrdí KGBák Putin, že komunistická pakáž nespolupracovala s nacisty, od roku 1922 měla smlouvu s Německem a tato smlouva trvala a byla tajnými dodatky rozvíjena po drtivou většinu vlády nacistů v Německu.