MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131071 Re: Re: Jediné možné řešení je CZEXIT a hlídání hranic

2018-06-02 15:37

#131053: - Re: Jediné možné řešení je CZEXIT a hlídání hranic 

Vyvoláváš nenávist proti národu? To je ovšem trestný čin!

Pleteš si zavšivené Ukrajince s Rusy, kteří tady v Praze utrácí nejvíce peněz, buranský debile. Proč sem utíká ze všech národností nejvíce Ukrajinců, když je to tam po banderovském puči tak skvělé, už skoro jako v Africe? :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131072 Re: Re: Re: Jediné možné řešení je CZEXIT a hlídání hranic

2018-06-02 16:22:00

#131071: - Re: Re: Jediné možné řešení je CZEXIT a hlídání hranic 

Rusák co kupuje jedinou americkou dolarovou minci za 60 russáckých bonů, když před okupací Krymu jí kupoval za 30 russáckých bonů,  utrácí v Praze nejvíce peněz? Jsi snad idiot? Úžasné je, že už tato pakáž v zimě v Italii, Rakousku, Francii či Švýcarsku nelyžuje a věci se tedy vrátily do normálu,  to je opravdu super, sjezdovky jsou hned bezpečnější a místní se opět začali vracet do svých lyžařských středisek a obecně rekreačních středisek. V hotelých již russácká pakáž nepořvává, neožírá se na svazích a tedy hosté nejsou jejich přítomností obtěžováni. 

Vlna ukrajinské imigrace do ČR dávno pominula, to by ses musel vrátit do roku 1995-2001. 

Teď je Praha bohužel plná nevkusně oblečených russáků a russaček, kteří zde ovšem pracují a to je masakr, je potřeba řešit odkud tato zavěšivená pakáž získala pracovní povolení v EU. 

Nevyvolávám nenávist, jen mám podezření, že se v ČR děje na Cizinecké policii něco podivného, když tu v EU russácká zavšivená pakáž má pracovní povolení. 

Další věcí je, že je skutečně nutné i lidi z Ukrajiny velmi pečlivě lustrova a zjištovat při udílení pracovních povolení jejich vzah k russákovu, Putinovi, znalost základních demokratických princípů, zákonů této země a tedy i EU a to mimo jiné proto, že tam zločinec Stalin nastěhoval obrovské množství russácké zavšivené pakáže, která způsobuje na Ukrajině obrovské problémy a takovou pakáž tady nechceme, na tom se jistě v klidu shodneme. 

---------

Pokud nějací russáci v Praze utrácejí paníze, tak je naprosto jednoznačné, že se jedná o tu nejhorší russáckou zlodějskou verbež, kterou russákov nosí a takové lidi by bylo opravdu lepší od kulturního prostředí izolovat, na tom se jistě v klidu shodneme, že o stýkání se se zlodějskou russáckou pakáží či obecně se zlodějskou pakáží zájem mít nemáme., proto např. GB zrušila vízum russáckému velkozloději Abramovičovi.