MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131100 Je typické, jak je russácký trotl a komouš Klaus vždy zásadově nekonkrétní.....

2018-06-03 07:25

Klaus: Vláda musí umět v EU říkat ne

Bývalý prezident Václav Klaus v rozhovoru pro deník Právo kritizuje současnou politickou scénu, schvalování dohody Dublin IV a Evropskou unii jako celek.

...."To jsou ta různá nařízení, regulace, omezení."

Russácký trotl Klaus nikdy neuvedl jediný jasný argument, pro by Euro mělo být špatnou měnou, obzvláště za situce, kdy jí předcházela desetiletí používá ECU. Naopak se vždy snažil vyvolat dojem, že Euro se objevilo "z ničeho nic", aby to vypadalo, jako nějaký "úřednícký náhlý výmysl". 

Podobné je to se všemi jeho vyjádřeními o naší EU, které jsme členem, účastníme se jednání EP, Rad ministrů i Evropské rady a kdykoliv kterýkoliv občan ČR může vznášet požadavky na celou EU, dokonce budou jeho požadavky automaticky přeloženy do všech jazyků EU a bude jeho požadavek zveřejňen v petičním systému EU. 

Kterýkoliv občan ČR může kandidovat do EP, může se ucházet o post předsedy EK a či o post komisaře EK, může se ucházet o libovolný úřednický post v administrativě EU, mimochodem směšně levné proti federální administrativě USA a to přesto, že EU má o více jak 200 mil. více obyvatel. 

Regulace, které si tvoříme v rámci EU zajišťují bezpečnost občanů, např. se díky regulací prudce omezuje možnost, že by závadná potravina distribuovaná volně v celé EU např. z ČR otrávila občany EU.

Každý občan v EU může kdykoliv začít vyrábět jakýkoliv produk a ten okamžitě distribuovat v rámci EU, nic mu v tom nebrání, splníli požadavky na produkt, která na něj klade ČR může okamžitě produk prodávat v celé EU, bez jakýchkoliv administrativních překážek.

To je důsledek toho, že jsme schopni se v EU na pravidlech domluvit a samozřejmě věřím, že to russáckému trotlovi Klausovi velmi vadí, neb russácká pakáž naštěstí na trh EU přístup s jejich zmetky přímo nemá. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131133 Re: Klaus ....

2018-06-03 12:42:59

#131100: -  Klaus.... 

Každé ne nás distancuje od toho, čím nejsme.