MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vlastenecká legie

#131773

2018-06-11 21:17

Havlističtí čůráci, následníci Moravce a Čurdy poníčili pomníček osvoboditelů! My vás však vypátráme a skončíte ve vězení mezi islamisty!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131775 Re:

2018-06-11 21:36:31

#131773: Vlastenecká legie -  

Podstatné je, že pěticípá hvězda je symbol komunistické totality stejně jako svastika symbol nacistické totality. Podobné je to s komunistickým sprem a kladivem a nacistickým eses. 

Tedy v první řade se jedná o věc spornou, pokud se někde dosud vyskytuje stejně odporný symbol jako je nacistická svastika, tedy pěticípá komunistická hvězda. To je potřeba řešit jako první, neboť je logické, že to lidem, kteří byli postiženi komunistickou totalitou, ženy které byly russáky znásilněny, rodiném, kterým byli odvlečeni jejich blizcí do gulagu v počtu 70 000 taková odporná sybolika logicky vadí, stejně jako by jim vadila svastika. 

Nazývat takové lidi nacisty je od idiota Ovčáčka bohužel očekávatelná jeho idiocie. 

Je nutné to začít řešit, pokud má někde zůstat tento odporný symbol, je nutné k němu dodat vysvěltující text, že je stejně odporný jako svastika jako symbol nacismu a že komunistická totalita se ničím od nacistické nelišila a neliší. Zároveň tam musí být uvedene omluva všem obětem komunismu, že tento odporný symbol bude nadále viditelný a že důvodem je právě to, aby se na zločinnost komunistické totality nezapomnělo a pokud vysvětlucí text nebude, může být kymkoliv tento odporný symbol komunistické vražedné totality odstraněn. 

Odporná komunistická a nacistická díla mohou být vydávána jedině s vysvětlujícími texty, není na tom nic divného. Na pomníku žádný vysvětlucí text nebyl a není, tudíž tam komunistický symbol být nemůže. Musíte si prostě vybrat co vlastně chcete.  

Osvoboditel neznásilňuje. neloupí, nevraždí a neodvléká do gulagu 70 000 lidí, na tom se snad v klidu shodneme, že russácká zavšivená pakáž toto zemi okupovala poprvé už v roce 1945 a důsledkem jejich okupace bylo 40 let vražedné komunistické totality a druhá okupace v roce 1968 počtem 500 000 zločinců.  

Evropan

#131784 Re:

2018-06-12 04:32:05

#131773: Vlastenecká legie -  

Jestliže tu někdo poničil pomníček armády, která nás od roku 1968 do roku 1990 okupovala, tak mi to až tak nevadí. Byla tu spousta Rusů, Ukrajinců, Bělorusů nebo Gruzínců, kteří se za války obětovali za naši svobodu. To je nezpochybnitelné. Ale že si svoji pověst zničili díky komunistické agresi, to je pouze a jenom jejich vina. A když si hradní kašpárek stěžuje, že nemá žádnou hvězdičku k oprašování, tak to jen svědčí o tom, že nemá ponětí o tom, jak se vzdává čest hrdinům.

Protože hvězdu zřejmě zničil nějaký ožralý zemandrtálec, tak zřejmě dostane po odsouzení milost, takže do vězení se dostane jen těžko. Natož, aby se dostal do vězení plného islamistů, protože takové vězení u nás neexistuje. Maximálně by se dostal do vězení mezi vás, xenofobní hovada! Když si představím vaší legii na vozíčcích, tak musím uznat, že to má smysl. Spousta vašich oponentů umře smíchy.