MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#131776

2018-06-11 21:47

Stále více lidí se ptá, proč zbrojit, kolik a za kolik. Zbrojit, či nezbrojit, toť otázka. A proč zrovna 2% z HDP (hrubý domácí produkt)? K těm dvěma procentům se naši politici zavazovali už roku 1996, než jsme byli přijati do NATO, takže nic nového pod sluncem. A proč americký prezident Trump začal vykřikovat požadavek 4 %? Ono se vlastně jedná o několik otázek. Především proč se zbrojí a proč máme najednou zbrojit dvakrát víc, než dříve? A samozřejmě nelze přehlédnout souvislosti a vazby, protože jsou nejdůležitější. Článek bychom mohli nazvat: USA a jejich dvě procenta v souvislostech. Je zajímavé, že naši bojechtiví politici obvykle řeční o procentech HDP, které musíme dávat na obranu, ale snaží se neuvádět konkrétní čísla, nebo jen to nepatrné zvýšení a pouhých několik miliard.

Samozřejmě za vším je třeba hledat peníze. Americká ekonomika se potácí i s dolarem jako světovou krycí měnou v hluboké krizi a roste nespokojenost obyvatel. Na bojištích v Iráku a Afghánistánu trvá válka 17 let. I s pomocí slouhů a trotlů z EU, kteří bojují cizí války, je pozitivní výsledek v nedohlednu. Zároveň v USA narůstá bílý útěk z měst, kde roste počet agresivních příživníků. Typickým příkladem je Dettroit, kdysi průmyslové město, odkud odešla třetina obyvatel, kolem 700 000, v naprosté většině běloši a nechali tam bez náhrady svoje domy, které obsadili černoši, jimž vláda platí vodu a elektřinu a dodává zadarmo platební karty na nákup potravin. Obraz multikulturního eurokoncentráku blízké budoucnosti. Americká společnost je v takovém stupni rozkladu, že ji lze dát dohromady pouze strachem a válkou. Jinak by se rozeštvaní občané mohli bez ohledu na barvu pleti naštvat na svoje vládce.

Nejvýnosnější součástí strojírenství s nejvyšší mírou přidané hodnoty je vojenský průmysl. Lépe je na tom z hlediska zisků pravděpodobně pouze energetika, farmacie, spotřební elektronika mobilů pro rozvoj digitální demence a samozřejmě obchod s drogami. Nicméně o moc víc ropy, zemního plynu, předražených léků a mobilů (čínské výroby) se už neprodá, zvláště v chudnoucí americké i evropské společnosti. Nanejvýš migrantům z Afriky, kterým to zaplatí evropští hostitelé. Proto je třeba prodávat co nejvíce zbraní, nejlépe do zahraničí, aby se zvyšovaly příjmy státu. USA jsou globálně zdaleka největší výrobce i exportér zbraní. A nelze zapomínat na fakt, že vynáší nejen prodej. Předražené mobily se po pár letech vyhazují, ale předražené tanky a letadla nikoli. Obzvláště, když za ně spojenci zaplatí podstatně víc, než americká armáda. Stačí se podívat, za kolik dodávají američtí výrobci vojenská letadla do Saúdské Arábie a pro americké letectvo.

 

 

Provoz, opravy a modernizace zbraňového systému (například letadlo, raketový systém, tank, bojové vozidlo pěchoty, systém elektronického boje, zjednodušeně něco složitějšího a sofistikovanějšího, než puška, nebo auto) v průběhu životního cyklu, který je zhruba třicet let, místy i delší, stojí zhruba dvojnásobek, někdy i trojnásobek původní kupní ceny. To vše z velké části zajišťuje výrobce. Je to dlouhodobý business. Proto se vyplatí dodávat koloniím i ojetou techniku, případně i zdarma. Ojetá je poruchovější, takže náklady na provoz a opravy budou vyšší. Samozřejmě budou třeba modernizace zastarávajících systémů, nejlépe každých deset let, a náklady na ně mohou dosáhnout i více, než poloviny původní kupní ceny. Se započtením inflace zcela určitě a dvě modernizace stojí zhruba tolik, co nákup nové techniky. V převážné většině případů je opět zajišťuje výrobce. V rámci amerických akvizic výzbroje jsou modernizace pro americké ozbrojené složky již přímo kalkulovány jako programy předem připravené modernizace.

 

Především musím konstatovat, že dvě procenta z HDP na zbrojení nejsou nijak extrémní číslo. Stačí se podívat do historie. Československá republika vynakládala v období mezi světovými válkami na armádu kolem 14-16 % státního rozpočtu, což není HDP. Poměr byl zhruba 3:1. Zjednodušeně vydávala ČSR na obranu ročně kolem 4-6 % HDP. Důvodem byly především předražené dodávky od domácích zbrojovek, které prodávaly armádě výzbroj za ceny dosahující místy až dvojnásobné ceny ve srovnání s materiálem pro export. Tak trochu to připomíná neustále rostoucí světové ceny elektřiny pro obyvatele našeho státu a stejné ceny pro Němce s jejich trojnásobnými platy.

V roce 1921 byl vojenský rozpočet ČSR 1,2 miliardy korun, o rok později a v následujících letech se pohyboval kolem 3 miliard korun. V období 1927-1936 byl v průměru 1,4 miliardy korun. V roce 1938, kdy kriticky vzrostlo ohrožení republiky, to bylo 2,3 miliardy. Mimo to bylo na obranu každoročně přesouváno dalších 84 milionů ročně a od roku 1934 520 milionů v rámci takzvaného mimořádného rozpočtu na obranu. Další finance na obranu směřovaly z jiných resortů, především vnitra a školství v rámci přípravy obyvatelstva na válku. Pár miliard přišlo v rámci sbírek od občanů, kteří chtěli bránit vlast. Nakonec veškerou výzbroj a další materiál, s výjimkou té, která zůstala armádě nové slovenské republiky, dostal zadarmo Hitler díky našim demokratickým spojencům. Jen bych dodal, že Československo muselo zaplatit spojencům mezi světovými válkami 41,7 % rakouských a 17,3 % maďarských dluhů a k tomu 750 milionů zlatých franků Francii jako takzvaný Československý osvobozovací dluh. Spojencům, za které umírali naši vojáci v Srbsku, Francii, Rusku a Itálii.

 

V době studené války, což je i současná realita na pokraji horké války, vynakládala ČSSR a ČSFR na obranu například v roce 1966 celkem 10,296 miliard korun (20,57 % osobní výdaje, 13,88 % provoz a údržba techniky, 5665 % nákupy, 4,0 % výstavba a 4,90 % výzkum a vývoj). V roce 1972 to bylo již 17,534 miliard, přičemž rostl podíl výdajů na výstavbu, zatímco poklesly nákupy a výzkum.

V roce 1989 to bylo 35,062 miliard, přičemž narostly osobní výdaje a náklady na provoz a údržbu. V té době vrcholilo zbrojení a studená válka mezi NATO a Varšavskou smlouvou. Poté následoval prudký pokles daný postupnou likvidací armády. V roce 1993 to bylo jen 22,802 miliard, ale reálně ještě méně, protože došlo k devalvaci koruny direktivním rozhodnutím ministerstva financí, jednak vysokou úrovní inflace. Prudce narostly především osobní výdaje a propadly se nákupy, výzkum a vývoj. V roce 1997 to bylo 27,582 miliard. Například v roce 1994 byly výdaje resortu obrany 27,01 miliard, přičemž státní rozpočet dosahoval výše 380,1 miliard a HDP 1,143 bilionu korun. Podíl výdajů resortu obrany byl 7,1 % státního rozpočtu a 2,13 % HDP. Poté již náklady na obranu klesaly, například v roce 1999 to bylo 1,97 % HDP. Nicméně nesmíme zapomínat na inflaci, která výše uvedená čísla relativizuje směrem dolů. Inflace dosahovala roku 1993 vysokých 20,80 %, následujícího roku 10,00 %, ale v roce 1999 jen 2,30 %.

Poté inflace klesla, ale situace se vrátila po Singerově devalvaci koruny, čímž vzrostly ceny dováženého zboží, včetně výzbroje pro armádu a samozřejmě platby a dlouhodobé splátky za ni, protože se platí v dolarech, nebo eurech. Singer dal všem dovozcům cizího zboží, včetně dovozců zbraní, pořádně vydělat, na náš účet. Propaganda vykřikovala, že Singerovo finanční a ekonomické veledílo je třeba udržovat, protože po jeho ukončení vzroste hodnota koruny vůči jiným měnám a zničí to naše vývozce. Po zrušení Singerovy ekonomické komedie se nestalo nic. A nikomu ty rozházené biliony korun nechybí a nikomu z pánů politiků to nevadí. Jen máme v bankách neuvěřitelné množství ideologické měny euro, kterou jsme zaplatili poklesem životní úrovně a vyrabovanými úsporami především důchodců. Ekonomičtí géniové se statisícovými výplatami nám umožnili podílet se na radostech blížící se krize a přispívali jsme Německu a dalším vládnoucím zemím eurokoncentráku na jejich vysokou životní úroveň. Jako s tou elektřinou z našich elektráren, za niž platíme světové ceny při třetinových platech, když nevyšel přehnaně drzý podvod s jističi.

 

Světové ceny, třetinové platy, pětinové důchody za Topolánka, Nečase, Sobotky i Babiše, nic se nemění, samé kecy a komedie. Zato musíme dávat víc na zbrojení. Musíme podporovat americké NATO a ještě armádu eurokoncentráku, programy PESCO, 30+30+30 a další, abychom si moc nežili nad úroveň. Víc zbraní, víc pohonných hmot, víc náhradních dílů a baterek, víc munice, víc vojáků a pro ně víc uniforem, bot, potravin, ubytování, výsluh, štábních koryt, víc generálů typu Pavla, víc velvyslanců u NATO. Vše za peníze daňových poplatníků, nejlépe na úvěr, který daňoví poplatníci zaplatí i s úroky. Business nad business. A prý by náš odchod z EU byl ekonomickou sebevraždou a potřebujeme NATO na obranu před kýmsi. Údajně bychom bez nich nepřežili. Asi stejně jako jsme potřebovali rakouskou okupaci, francouzský protektorát, tisíciletou říši i „se sovětským svazem na věčné časy“. Odchod středo a východoevropských kolonií by byl ekonomickou sebevraždou, ale pro Německo, Francii a další vládnoucí země. Kdo by je živil a kdo za ně bojoval a nesl ztráty po útoku na Rusko? Naše hymna by měla mít slova nikoli kde domov můj, ale kde politik vlastenecký můj hájící zájmy českého národa a vyhánějící zrádný hnůj. Vláda Babiš, Hamáček, Bakala, Albrightová, Aspen Institute a pražská havlérka s podporou soudruha Filipa to určitě nebudou.

Současná situace z hlediska investic do armády je problematická. Především se projevila dlouhodobá nekoncepčnost a neschopnost řady ministrů obrany i některých náčelníků Generálního štábu. Po téměř třiceti letech, kdy počty vojáků se propadly z 217 000 na 23 000, a rozprodeji značné části nemovitého a movitého majetku resortu obrany máme armádu s údajně 6 000 bojeschopnými vojáky, které chybějí odpovídající počet moderních tanků, pásová bojová vozidla pěchoty, dělostřelecké systémy, protiletecké systémy středního dosahu a další materiál. Ideální by byla jedna brigáda navíc a celá nová koncepce, což jsem uváděl v článku nedávno. Více informací je v časopise Security (New model army cz 1 a 2).

Na druhé straně republika nemá peněz nazbyt a zahraniční mise nepřinesly pozitivní efekt z hlediska růstu bezpečnosti státu. Naše působení v Pobaltí, byť se vzhledem k počtu vojáků jedná spíš o politickou deklaraci a převzetí podílu na odpovědnosti za vyvolání války, nás spíš přivede do jaderné války. Nastoupené české deklaranty spolupráce až za hrob jsme viděli při návštěvě amerického turisty. Přes velké proklamace a neustálé řečnění válečných štváčů a slouhů typu Stoltenberga nebo Pavla se situace ve vyzbrojování moc nelepší. Většina vlád evropských států NATO není v dobré situaci z hlediska ekonomických výsledků. Všude se léta šetřilo na lidech a ti jsou už naštvaní. Léta jsme poslouchali výmluvy na ekonomickou krizi, která přišla z USA, teď se mají utahovat opasky kvůli americké válce proti Rusku a ceny rostou jak o závod. Najednou se místo růstu platů, důchodů a životní úrovně těch, kteří vytvářeli hodnoty, živí stáda politických neziskovkářů, kteří nepřinášejí žádný pozitivní efekt, v evropském měřítku miliony agresivních afroislámských parazitů vydávaných za válečné uprchlíky, a má se zbrojit, protože USA potřebují zvýšit svoje příjmy. Nějaké strašení Ruskem moc nezabírá, zvláště u těch, kteří používají vlastní mozek. Ostatně takových, kteří mají chuť se nechat zabít na východní frontě za americké zájmy, moc není ani mezi válečnými štváči. Zájem na válce v Evropě mají pouze USA a samozřejmě afroislámští radikálové, kteří vycházejí z předpokladu, že oslabenou Evropu si podmaní. Pouze oni mohou na válce v Evropě vydělat, protože nikdo nevede válku, aby prodělal, nebo jen tak pro zábavu.

Situace je taková, že podle aspoň z části důvěryhodných zdrojů je vojenský rozpočet USA v tomto roce 3,7 % HDP a 692 miliard dolarů. V Rusku se jedná v přepočtu o 58,9 miliard dolarů, tedy 2,4 % HDP. Pravdivost poskytovaných informací o zbrojení není nikdy přehnaná. Existují skryté položky, veřejně neuváděné, které se například v předlistopadové ČSFR pohybovaly od 20 do 42 % výdajů na obranu. Nelze si dělat iluze, že v současnosti a v jiných zemích je situace jiná, obzvláště v USA, kde svého času probíhal celý vývoj počítačů pro armádu oficiálně v civilních firmách, NASA testovala vojenské rakety, univerzity dostávaly granty na vytváření specializovaných pracovišť atd. Procentuálně největší výdaje ve světě mají Omán s 11 %, Saúdská Arábie s 10 %, Jordánsko a Irák s 9 % a Sýrie s 6 % HDP. Ze států NATO vede Turecko s 5 %, následuje Řecko s 4 %, dále Bulharsko s 2,6 % a Francie s 2,6 %. HDP. Čína dosahuje 4,3 % a krachující Ukrajina 3,5 %. Naše republika se chystá dosáhnout v roce 2021 podílu 1,46 % HDP, což je 4,32 % státního rozpočtu a v korunách 89,5 miliard. V minulém roce to bylo 4,01 % státního rozpočtu, konkrétně 52,5 miliard korun. Za tři roky to bude slušný skok. Nicméně podle původních plánů z roku 2005 to mělo být 2,2 % HDP, jenže to se počítalo s přírůstkem národního důchodu ročně mezi 2,5 až 5 %. O něčem takovém se nám ani nezdá a krize je za dveřmi. Proto nelze, než obdivovat prezidenta Putina, který v době rostoucího ohrožení válkou zastavil po diskuzi s občany projekt navyšování daní a zastropoval ceny benzínu v přepočtu na necelých 16 korunách za litr. U nás jsem koukal, že benzín většinou přeskočil na čerpačkách 32 korun a občané mlčí. Asi pochopili, že demokraticky zvolení politici na ně kašlou.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#131777

2018-06-11 21:56

Přeji příjemné kulturní obohacení všem vítačům muslimáků z temného středověku. Vydržte, na každého se dostane.

 

Nepřihlášený uživatel

#131778 Re: Co nového na západě?

2018-06-11 21:59

#131761: Multikulturní obohacení - Co nového na západě? 

Prý Němci pomalu vymírají, a tak Merkel přišla na to, jak jim to urychlit.

 

Nepřihlášený uživatel

#131779 Re: Ty jsi úplný Lysenko russácké propagandy russácký trotle......

2018-06-11 22:00

#131776: -  

O něčem takovém se nám ani nezdá a krize je za dveřmi. Proto nelze, než obdivovat prezidenta Putina, který v době rostoucího ohrožení válkou zastavil po diskuzi s občany projekt navyšování daní a zastropoval ceny benzínu v přepočtu na necelých 16 korunách za litr. U nás jsem koukal, že benzín většinou přeskočil na čerpačkách 32 korun a občané mlčí. Asi pochopili, že demokraticky zvolení politici na ně kašlou.

......je zvláštní, že tebou tak milovaný KGBácký komunistický zločinec Putin nezveřejňuje občanům o čem vláda jedná, o čem jedná parlament, jak se v parlamentu hlasuje, kolik statisíců lidí ročně z russákova emigruje jen do USA, kolik z nich je vysokoškoláků atd. prostě základní statistické údaje, základní údaje o tom co dělá vláda, co dělá parlament. 

Mimo to, že ona cena benzinu bude nejspíše druh idiocie je přece více než zrejmé, že si někde tu cenu benzinu budou muset russáci zaplati, např. v průměrné délce dožití o 10 let kratší než je dokonce i u nás. Tedy moc si nezajezdí a navíc ani nemají kam a po čem, neb dálnic v russákově zrovna moc není. :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131780 Re:

2018-06-11 22:03

#131777: -  

Ty pořád žiješ ve zvrácené představě, že je migrace lidí něco nepatřičného či něco, čemu jde zabránit, přitom lidé migrují desítky tisíc let, je to vlastnost lidí. 

Zívelnou migraci je potřeba jistě řešit a to paní Merkelová udělala a dělá z velké části za celou Evropu a za východní naprosto cele a jednoznačně. StBák Babiše ani russácký trotl Zeman nevyřešil v živelné migraci vůbec nic, jen tupě žvaní naprosté hovadiny. 


Nepřihlášený uživatel

#131781 Re: Re: Co nového na západě?

2018-06-11 22:06

#131778: - Re: Co nového na západě? 

Jestli existuje v Evropě částečně žijící národ, který vymírá, jsou to russáci, kterých je dnes možná už jen 70 mil. a jsou tedy v "jejich" russácké federaci již v menšině, délka dožití je o celé desetiletí kratší než průměrného občana EU!!!!!. 

Trpí navíc masivní migrací, když každoročně z russákova jen do USA odcházelo 300 000 vysokoškoláků, což je asi jako by z ČR odešlo ročně cca 45 000 vysokoškoláků z celkového počtu 60 000 každoročních absolventů vysokých škol zde. 

Mimochodem 300 000 emigrace jen do USA představuje každodenní odlet dvou obrovských letadel z russákova, která se zpět vrací prázdná. 


Nepřihlášený uživatel

#131782 Re:

2018-06-11 22:20

#131767: -  

Ty voliče Zemana s StBákem Babišem opravdu nezapřeš.

Evropan

#131783 Re:

2018-06-12 04:19

#131776: -  

No tak předně my bychom měli svoji armádu už konečně modernizovat a efektivně spolupracovat s armádami NATO, protože Russák už válčí na východě Ukrajiny a se svým neofašistickým současným vedením je přímým ohrožením Evropy. Nechci se dožít doby, až tu zase Russáci budou a my budeme brečet, jaktože jsme se nebránili tak, jako v roce 1939, když nás zabralo Hitlerovské Německo.

Evropan

#131784 Re:

2018-06-12 04:32

#131773: Vlastenecká legie -  

Jestliže tu někdo poničil pomníček armády, která nás od roku 1968 do roku 1990 okupovala, tak mi to až tak nevadí. Byla tu spousta Rusů, Ukrajinců, Bělorusů nebo Gruzínců, kteří se za války obětovali za naši svobodu. To je nezpochybnitelné. Ale že si svoji pověst zničili díky komunistické agresi, to je pouze a jenom jejich vina. A když si hradní kašpárek stěžuje, že nemá žádnou hvězdičku k oprašování, tak to jen svědčí o tom, že nemá ponětí o tom, jak se vzdává čest hrdinům.

Protože hvězdu zřejmě zničil nějaký ožralý zemandrtálec, tak zřejmě dostane po odsouzení milost, takže do vězení se dostane jen těžko. Natož, aby se dostal do vězení plného islamistů, protože takové vězení u nás neexistuje. Maximálně by se dostal do vězení mezi vás, xenofobní hovada! Když si představím vaší legii na vozíčcích, tak musím uznat, že to má smysl. Spousta vašich oponentů umře smíchy.

Evropan

#131785 Re: Re: SLUŠNÝ ČLOVĚK = NEONACISTA A NÁSILNÍK?

2018-06-12 04:40

#131750: Slušný člověk - Re: JSEM FAŠISTICKÁ SVINĚ! 

Oproti připlešným náckům, kteří si říkají "slušní lidé", jsou lidé z tzv. pražské kavárny skutečnými příslušníky českého národa. Z jejich strany nikdy neuslyšíte výhružky smrtí. Naopak vy, neonacisti, jste rozlezlí multikulturně po celém světě a vyhrožování a slovník je stejný u nás jako mezi islámskými teroristy v Sýrii. Co se ale dá čekat od lidí, kteří jsou frustrovaní z toho, že během svého života vůbec ničeho nedosáhli?


Nepřihlášený uživatel

#131786 Re: Re: Co nového na západě?

2018-06-12 05:20


Nepřihlášený uživatel

#131787 Re: Re: Re: Co nového na západě?

2018-06-12 05:32

#131786: - Re: Re: Co nového na západě? 

youtoube jako "zdroj informace"? Ty jsi snad idot jak Ovčáček?

Evropan

#131788 Re: Re: Re: Co nového na východě? Nic.

2018-06-12 05:43

#131786: - Re: Re: Co nového na východě? Nic. 

No stejný "přispěvatel" má na youtube několik videí o UFOnech. Taky 100% pravdivých. Takové slušný modrý človíček ... Takže nic.


Nepřihlášený uživatel

#131789 Re: Re:

2018-06-12 05:45

#131784: Evropan - Re:  

Nutno říci, že i působení Rudé armády, znásilňování, vraždy, rabování a především odvlečení 70 000 Čechoslováků do gulagu spíše dokládá, že se i tehdy jednalo o okupaci a to odhlížím od následných 40 let komunistické totality, která se ničím nelišila od vražedné komunistické totality v CCCP. 

V ČR dávno neměl být žádný pomník s rudou hvězdou, měly zůstat jen pomníky a ty měly být opatřeny kříži. Pokud na nich má být rudá hvězda symbol russácké komunistické agrese, je potřeba je opatřit vysvětlujícím textem, že russácká komunistická totalita se ničím nelišila od nacistické německé totality a že je neméně vražedná. 


Nepřihlášený uživatel

#131790 Re: Re: Re: Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY!

2018-06-12 05:49

#131754: - Re: Re: Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY! 

Ty mi člověče vyhrožuješ politickou či dokonce nepolitickou vraždou, vzpamatuj se voliči giga zloděje Mylože Zemana, vždyť pácháš jeden z nejodpornějších trestných činů, kterých se občan vůbec může dopustit. 

Nepřihlášený uživatel

#131754 Re: Re: Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY!

2018-06-11 18:39

#131751: - Re: Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY! 

Akorát potvrzuješ, že jsi nepřítel českého národa! Miloš Zeman je český prezident, ty fašistická svině! Za tyhle pomluvy bys měl viset!!!

Miloš Zeman je giga zloděj, o svých zlodějinách nestoudně lže. S tím prostě nic nenaděláš. 

Ukradení 120 mld. dodnes utajovaným rozhodnutím Zemana a jeho bandy zldodějů třeba tady. 

Ukradení 14 mld. hotovosti a dolů MUS Milošem Zemanem a jeho bandou zlodějů zde. 

Je ti něco nejasného? Já opravdu netuším, proč Miloš Zeman takto kradl a dnes o tom nestoudně lže. Je to asi nějaká deviace, ale pozitivního na ní není opravdu vůbec nic. 

Zeman mimochodem v obou kampaních masivně porušoval volební zákon. To, že to Nejvyšší správní soud nebyl schopen řešit, přestože to v prvním případě naprosto přesně popsal a konstatoval, na věci nic nemění. Zeman získal moc díky porušování jednoho ze základních zákonů demokracie - Zákona volebního, čímž se sám pasoval do role odporného zločince proti demokracii a jeho působení v ústavní pozici je hned od počátku neústavní, neboť je nutnou podmínkou, aby moc byla získávána striktně v souladu se zákonem, to Ústava předjímá a požaduje, dokonce předjímá i požaduje, aby uchazeči o ústavní pozice byli demokraté a zákony neporušovali, v opačném případě je totiž už jejich kandidatura neústavní a Nejvyšší správní soud má jednat, je to jeho povinnost.  

To jsi snad schopen pochopit. Přečti si konečně Ústavu a Volební zákon, pokud máš stále ještě mezery ve vzdělání. 

Jo a logicky, vezmi si svůj příspěvek a zajdi si na nejbližší státní zastupitelství, aby ti vysvětlili co jsi spáchal. 


Nepřihlášený uživatel

#131791 Jo komunistický synek a sám komouš si bere "judra" z "vesnice" na ministerstvo :-)

2018-06-12 05:53

Hašek a Škromach se vrací

Do vrcholné politiky se vrací bývalý jihomoravský hejtman Michal Hašek i exsenátor a někdejší místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach. Zatímco Haška si chce na ministerstvo přivést nominant na šéfa zemědělství za ČSSD Miroslav Toman, Škromach by měl pomoci adeptovi na ministra práce a soc. věcí Petrovi Krčálovi s důchodovou reformou.

.....a idiot selfie Škromach z bazénku má být "odborníkem" na důchodovou reformu. Některé věci jsou opravdu až neuvěřitelné. 


Nepřihlášený uživatel

#131792 Silně konzervativní je v případě paní Chalákové eufemismus pro ......

2018-06-12 06:00

Silně konzervativní Chalánkovou vedení TOP 09 odmítlo. Navzdory Kalouskovi

.....pro extrémismus paní Chalánkové, který má navíc celou řadu lživých odůvodnění a to je právě problém s paní Chalánkovou. Pokud by si dovedla věcně své názory obhájit, dávalo by to možné smysl, pak by se ale nejednalo o extrémismus, ale skutečně o konzervativní postoj k veřejnému prostoru. Pokud paní Chlánková mnohdy lže, občany svými postoji uvádí v omyl, je to obrovský problém a taková osoba se hodí do nenonacistické SPD, ultra komunistické a ultra konzervativní KSČm či do ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#131793 A russácký trotl Mylož Zeman zase nic :-).....

2018-06-12 06:01

ONLINE: Trump a Kim podepsali prohlášení. Lídr KLDR bude pozván do Washingtonu


Nepřihlášený uživatel

#131794 Re: Co nového na západě?

2018-06-12 06:02

#131761: Multikulturní obohacení - Co nového na západě? 

Tím si zajistil své vlastní přežití. 


Nepřihlášený uživatel

#131795 To jako fakt karusel Agrofert kradl tak, že je to vidět i makroekonomických datech dotací?

2018-06-12 06:03

EU chce po České republice 7,5 miliardy za chyby v agrárních dotacích


Nepřihlášený uživatel

#131796 Re: Re: Co nového na západě?

2018-06-12 06:05

#131794: - Re: Co nového na západě? 

Proč oživuješ ten tvůj blábol. Proč by Turek či dokonce Němec s tureckým původem měl být věřicí muslim? Tvé generalizace jsou jak od idiota Ovčáčka se Zemanem. 


Nepřihlášený uživatel

#131797

2018-06-12 06:09

Tvář diktátora je stále stejná. Jen maska se mění.


Nepřihlášený uživatel

#131798 ANO StB vytvořilo mezi úředníky a politiky magistrátu paranoidní stav, nikdo s nikým tedy.....

2018-06-12 06:11

Praha zemřela, nic se tu nestaví. Nemám důvod se špinit nějakými kšeftíky, říká exprimátor Svoboda

.....nespolupracuje a nikdo tedy raději nic nedělá, aby mu v lepším případě Krnda nevyhrožovala policií a kriminalizací v horším případě jí skutečně realizovala, proto se v Praze nic nestaví, nic neopravuje, nic neděje - prostě Krndov, jak se na slovenskou línou a hloupou maškaru sluší a patří. 

Je ovšem zvláštní, že se přesto miliardy utrácejí a je na tom nejvíce podivné, to Krndě vůbec nevadí. 


Nepřihlášený uživatel

#131799 Myložovi Zemanovi russáckému trotlovi to také slíbil, tedy Mylož to tvrdil, Trump říká, že o ničem..

2018-06-12 06:23

Americký prezident také slíbil, že "určitě" pozve Kima do Bílého domu. O této možnosti mluvil již dříve, pokud bude summit úspěšný.

....takovém s russáckým trotlem Zemanem nemluvil.  Jestli pozvání ovara Kima do USA od prezidenta USA přežije ovar Zeman ve zdraví je otázka, ale rozhodně to s panicovým prostatikem zacloumá :-) a možná dokonce pes zase shrne koberec :-). 

V každém případě si šišla soudruh demagog Kmoníček od russáckého trotla Zemana vyslechne opravdu osklivou serii nadávek.  :-)


Nepřihlášený uživatel

#131800 Prostě russákov....není potřeba nic dodávat.....

2018-06-12 06:26


  • Britský odborník na organizovaný zločin Mark Galeotti popisuje v nové knize zrod a vývoj ruského organizovaného zločinu.
  • Původní vorové odmítali jakékoli kontakty se státem, postupně se ale zlodějský kodex rozvolňoval.
  • Dnes již klasické mafiány vystřídali ostří hoši se všehoschopnými právníky, pro své oběti ale nejsou o nic méně nebezpeční než jejich brutální předchůdci.