MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#131752 ANO StB v reálném životě, Hlavní nádraží hlídá 12x soudně trestaná osoba....

2018-06-11 18:21

Vyšetřovatelé uvedli, že třetí obviněný, který se přepadení plaveckého stadionu přímo neúčastnil, pomáhal s jeho plánováním. Na dopadení podezřelých spolupracovali pražští kriminalisté s kolegy z Rakouska a Německa, kde údajně měli zadržení rovněž problémy se zákonem. Jeden z nich byl v minulosti dvanáctkrát trestán za majetkovou, násilnou a obecně ohrožující trestnou činnost, další třikrát, uvedla policie.

....ANO StB vážně ohrožuje bezpečnost občanů ČR. ANO StB dosazený ředitel ČD - tedy spolupracují se zločineckou bandou StBáka Babiše, by měl okamžitě rezignovat. 

Je také velmi potřeba, aby se opět jezdilo z Wilsonova nádraží a ne z Hlavního nádraží. 


Nepřihlášený uživatel

#131753 Krkovička ovar Brabeček z ANO StB je už Kimovi v patách :-)....

2018-06-11 18:29

Vysmátý Kim vyrazil do centra Singapuru

Severokorejský vůdce Kim Čong-un se před nadcházejícím setkáním s americkým prezidentem Donaldem Trumpem vydal na překvapivou pozdní návštěvu Singapuru. Zářil při tom úsměvy a fotil se se singapurskými představiteli. Bílý dům mezitím oznámil, že Trump odjede ze Singapuru o den dříve.


Nepřihlášený uživatel

#131754 Re: Re: Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY!

2018-06-11 18:39

#131751: - Re: Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY! 

Akorát potvrzuješ, že jsi nepřítel českého národa! Miloš Zeman je český prezident, ty fašistická svině! Za tyhle pomluvy bys měl viset!!!


Nepřihlášený uživatel

#131755 Soudružka Helenka od Mylože Zemana by do ANO StB pasovala, jen co je pravda......

2018-06-11 18:42

Vondráčková na festivalu po Neckářovi nevystoupí, spor s obcí řeší policie

11. června 2018  17:22
Nečekané komplikace řeší obec Dolní Studénky na Šumpersku, kde měly na tradičním festivalu Hudba bez hranic vystoupit dvě hudební ikony - Václav Neckář a Helena Vondráčková. Agentura ovšem účast zpěvačky zrušila a kvůli údajně klamavé propagaci akce na starostu podala trestní oznámení.

 


Nepřihlášený uživatel

#131756 Re: Re: Re: Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY!

2018-06-11 18:47

#131754: - Re: Re: Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY! 

Ty mi člověče vyhrožuješ politickou či dokonce nepolitickou vraždou, vzpamatuj se voliči giga zloděje Mylože Zemana, vždyť pácháš jeden z nejodpornějších trestných činů, kterých se občan vůbec může dopustit. 

Nepřihlášený uživatel

#131754 Re: Re: Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY!

2018-06-11 18:39

#131751: - Re: Re: FAŠISTICKÉ SVINĚ Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY! 

Akorát potvrzuješ, že jsi nepřítel českého národa! Miloš Zeman je český prezident, ty fašistická svině! Za tyhle pomluvy bys měl viset!!!

Miloš Zeman je giga zloděj, o svých zlodějinách nestoudně lže. S tím prostě nic nenaděláš. 

Ukradení 120 mld. dodnes utajovaným rozhodnutím Zemana a jeho bandy zldodějů třeba tady. 

Ukradení 14 mld. hotovosti a dolů MUS Milošem Zemanem a jeho bandou zlodějů zde. 

Je ti něco nejasného? Já opravdu netuším, proč Miloš Zeman takto kradl a dnes o tom nestoudně lže. Je to asi nějaká deviace, ale pozitivního na ní není opravdu vůbec nic. 

Zeman mimochodem v obou kampaních masivně porušoval volební zákon. To, že to Nejvyšší správní soud nebyl schopen řešit, přestože to v prvním případě naprosto přesně popsal a konstatoval, na věci nic nemění. Zeman získal moc díky porušování jednoho ze základních zákonů demokracie - Zákona volebního, čímž se sám pasoval do role odporného zločince proti demokracii a jeho působení v ústavní pozici je hned od počátku neústavní, neboť je nutnou podmínkou, aby moc byla získávána striktně v souladu se zákonem, to Ústava předjímá a požaduje, dokonce předjímá i požaduje, aby uchazeči o ústavní pozice byli demokraté a zákony neporušovali, v opačném případě je totiž už jejich kandidatura neústavní a Nejvyšší správní soud má jednat, je to jeho povinnost.  

To jsi snad schopen pochopit. Přečti si konečně Ústavu a Volební zákon, pokud máš stále ještě mezery ve vzdělání. 

Jo a logicky, vezmi si svůj příspěvek a zajdi si na nejbližší státní zastupitelství, aby ti vysvětlili co jsi spáchal. 


Nepřihlášený uživatel

#131757 Jsou jen dvě možnosti - odstranění symbolů totalitních režimů - svastiky na hrobech Němců....

2018-06-11 18:51

Někdo urazil rudou hvězdu na hradčanském pomníčku. ‚Fašistické svině,‘ hřímá Ovčáček

.....z II. světové války také nejsou, přitom se komunistická totalita v russákově či obecně ničím neliší od nacistické totality. 

Druhá možnost už je, že každý pomník, kde by měly odporné komunistické symboly zůstat, je nutné dopolnit velkou informační cedulí, že komunistická totalita je stejně vražedná jako nacistická totalita a komunistické symboly a propagace jakékoliv totalitní ideologie je trestná. 

 


Nepřihlášený uživatel

#131758 Pak, že russákov není nacistická země......

2018-06-11 19:04

"Kozáci" bičovali kritiky Putina. Fotbaloví fandové se na MS prý bát nemusí

dnes | Ruské úřady vyzvaly samozvané kozáky, aby pomohli policii kontrolovat davy fanoušků na fotbalovém mistrovství světa. "Kozáci" si pro tu příležitost oblékli uniformy z carské éry. Jejich nedávné chování ale vyvolává nevoli.

....jaká to podobnost s SA, ti také "pomáhali policii". Policie v demokracii žádnou pomoc nepotřebuje, té se jí od podivných polovojenských struktur dostává nejen v nacismus, ale také v komunismu. 


Nepřihlášený uživatel

#131759 Babiš už je jen trapný s tou jeho "sorry áko", "účelouka" tedy s tou jeho češtin.....

2018-06-11 19:15

Slibotechna Babiš ztrácí podporu. Z rozzlobeného tygra se stává štěkající hafan

....začal už občanů dokonce i smrdět, načich odporným smradem russákova od Zemana a jeho bandy na Hradě. Smrdí odpornými zlodějinami a StBáctvím, smrdí laciným komoušstvím a občané to konečně začínají cítit a je jim z toho jeho smradu na zvracení. 

Dělá se jim špatně i z těch maškar, které jsou ve vládě a pořád dokola plácají ty samé hovadiny, dělá špatně z PPP zlodějin, ovara Brabečka, který tak zoufale chce chránit StBáka, že vždycky něco na ANO StB napráší. 

ANO StB už začalo smrdět jak StBáci a je to velmi dobře, že to konečně občané cítí, byl nejvyšší čas. 

..............

Je zvláštní, že byl Babiš považován jeho voliči za "genia" přitom se ten idiot za 20 let nenaučil ani česky a jeho další jazykové schopnosti jsou spíše podprůměrné. Je to takové podezřelé. 


Nepřihlášený uživatel

#131760 Ovar Kim to zkouší jako kdysi Chruščov v USA.....

2018-06-11 19:44

Kim překvapil hosty v singapurském hotelu

 

Severokorejský vůdce Kim Čong-un, překvapil hotelové hosty, když procházel tropickou zahradou v hotelu Marina Bay Sands hotel v Singapuru. Kim se na veřejnosti objevil v pondělí kolem 9 hodiny večerní místního času. Mířil na střechu hotelu, kde se nachází luxusní bazén s jedinečným výhledem na město. Do Singapuru dorazil už v neděli a v úterý se sejde s americkým prezidentem Donaldem Trumpem při historickém summitu.

Multikulturní obohacení

#131761 Co nového na západě?

2018-06-11 19:50

Muslim ubodal v Německu 15letou dívku, pak se sám přihlásil policii

Nepřihlášený uživatel

#131762 Re: Co nového na západě?

2018-06-11 19:52

#131761: Multikulturní obohacení - Co nového na západě? 

Pořád dokola si záměrně pleteš věřícího, který si váží života se zločinci, není se pak co divit, že jsi volil zločinec Zemana i kriminálního imigranta Babiše, máš v tom prostě hokej. 

Byl to zločinec, nejspíše také člověk psychicky narušený, podobně jako jsou psychicky narušenými Zeman i Babiš, když se dopouští zlodějin, tedy nebyl to muslim, křesťan či žid nebo budhista, hinduista prostě člověk se s vírou v obecně dobrý smysl života.  

Je to aktuálně primárně zločinec a je velmi pravděpodobné, že je to člověk s podlomenou vůlí. Bohužel takových lidí žije všude určité procento a zatím není cesta, jak vašim činům předcházet, přesto je zločinnost v Německu na desetiletém minimu. 

Zločinnost v Německu je na rekordním minimu, za rok klesla o deset procent

23. dubna 2018  11:11
V Německu je rekordně nízká kriminalita. Loni spolková republika zaznamenala nejnižší počet trestných činů za čtvrtstoletí. Statistika oproti roku 2016 podle listu Die Welt vykazuje pokles o téměř deset procent, což je taktéž nejvíce za 25 let.

 

Tady u nás bylo spácháno loni 146 vraž a je nás 10 mil., to jen pro představu. 

V Německu bylo loni 785 vražd a nebyl to v tomto ohledu dobrý rok, přesto měli rok neskonale lepší než my tady v monokulturním ČR, pokud by měli mít stejný počet vražd na obyvatele jako u nás, bylo by to děsivých 1206, neboť v Německu žije 8,26 krát více lidí než v ČR, tedy s bezpečností a vražděním je tu opravdu strašné, to odhlížem od toho, že mají nejspíše více než 15 měst s milionem obyvatel a více. 

Co ten StBák Babiš v té vládě tedy dělá, že tomu nedokáže zabránit je záhada, vždyť je to takový komunistický superman tvrdí dokonce, že "maká", ale nejspíš té jeho vizuně asistence na pozadí, to je asi tak maximum jeho "makání":

Ubodal svou ženu, chtěl zabít i sebe. Z oprátky jej odřízla dcera



Nepřihlášený uživatel

#131763 Russáci a russácký trotl Zeman z Babiše rozhodně nadšeni nebudou.....

2018-06-11 20:20

Babiš: Řešení problému migrace je mimo Evropu

Kvůli migrační krizi je podle českého premiéra Andreje Babiše potřeba bojovat proti pašerákům lidí. Řešení současné migrační krize leží mimo Evropu, sdělil v pondělí. Ocenil, že i politici, kteří dříve prosazovali imigrační kvóty, od nich v posledních týdnech ustupují.

....zjevně s ním zase selhala komunikace a nepřevzal správné instrukce. Migrační krizi nejspíše právě rozpoutal russákov a byl to také russákov, kdo na ní masivně profitoval a nemá ani nejmenší chuť, aby se na to přišlo např. tím, že se spojí vlády národních států EU s vládami ze zemí, odkud migrace pochází a budou společně postihovat zločinnost spojenou s migrací, to russákovu opravdu nebude příjemné. 

První, kdo v ČR mluvil o způsobu řešení  obecně migračních krizí - postihováním obchodování s lidmi s mezinárodní spoluprací byl pan Kalousek, dávno před Babišem a první, kdo to skutečně v Evropě řeší je paní Merkelová. Zeman s Babišem nedělají nic, jen tupě žvaní jak jejich příznivci v této diskusi. 


Nepřihlášený uživatel

#131764 Re: Re: Sluníčkářské bláboly

2018-06-11 20:40

#131762: - Re: Co nového na západě? 

Dívku pachatel bodl několikrát v poledne ve veřejném parku města Viersen, které leží nedaleko nizozemské hranice a má zhruba 75 tisíc obyvatel. 

Křičící a krví zbrocené děvče objevili podle bulvárního listu Bild v parku dva bezdomovci, kteří zavolali pomoc. Napadená ale svým zraněním v nemocnici podlehla.

Policie okamžitě začala pátrat po útočníkovi. V podvečer se jí přihlásil pětadvacetiletý Turek, jehož nyní vyslýchá. Zda je právě on pachatelem činu, není zatím jasné. Policii byl muž znám, informovala agentura DPA.

V uplynulých měsících se stalo obětí násilných útoků v Německu několik mladých dívek, připomněla DPA. Velkou pozornost vyvolala minulý týden vražda a znásilnění čtrnáctileté Susanny ve Wiesbadenu, z níž je podezřelý dvacetiletý irácký žadatel o azyl. Po zadržení na severu Iráku byl již převezen do Německa (více čtěte v článku V Německu vyslýchali podezřelého Iráčana).

Mediálně známý je také případ z loňského prosince, kdy patnáctiletou dívku ve městě Kandel ubodal v drogerii údajně stejně starý Afghánec. Případ vyvolal debatu o zjišťování stáří u žadatelů o azyl, neboť podle mnohých je muž mnohem starší, než uvedl v žádosti o azyl.

Mezi mladé oběti násilných činů patří také dvě mrtvé z března. V Berlíně zabil čtrnáctiletou dívku její spolužák, sedmnáctileté děvče v severoněmeckém Flensburgu ubodal osmnáctiletý uprchlík z Afghánistánu.

 

Nepřihlášený uživatel

#131765 Re: Re: Re: Sluníčkářské bláboly

2018-06-11 20:50

#131764: - Re: Re: Sluníčkářské bláboly 

Co tím chceš říci, že se zde odehrálo méně podobných vražd než v Německu? 

Pořád platí, že tu loni bylo zavražděno 146 lidí a z toho jistě velký počet žen a dívek, jen nás logicky police o každé vraždě neinformuje. 

V Německu bylo spácháno 785 vražd, tedy v poměru k počtu obyvatel, kdy plně odhlédneme od toho, že Německo má min. 15 velkoměst s více než milionem obyvatel a několik měst s počtem blízkým 10 mil., bylo v Německu vražd výrazně méně než v ČR, neboť pokud by měl být poměr stejný, muselo by být v Německu spácháno 1 206 vražd, tedy o 421 vražd více. 

Pokud to přepočteme obráceně, pokud by ČR měla být stejně "bezpečná", co se týče vražd, mělo by být číslo v ČR 95, tedy o děsivých 51 životů více bylo zmařeno v ČR než by tomu mělo být v poměru k Německu, tedy každý šestý den byl v ČR zmařen život vraždou naprsoto zbytečně, neboť tu komunistický superman Babiš není schopen zajistit alespoń takovou bezepečnost jakou mají v Německu. 

Co ten kriminální imigrant vlastně dělá? Proč není schopen zajistit bezpečnost občanům v ČR? Protože je to slovenský komouš a StBák nebo je to tím, že je to idiot? Co dělá celé ANO StB, aby se výrazně o 51 životů zlepšíla bezpečnost v ČR? Nic? Žvaní? Přežírají se jak ovar Brabeček a ty tři maškary z vlády bez důvěry? 


Nepřihlášený uživatel

#131766 Re: Re: Re: Re: Sluníčkářské bláboly

2018-06-11 20:58

#131765: - Re: Re: Re: Sluníčkářské bláboly 

Uděláme si následující početní úlohu: Pokud je v Eritreji statisticky 15x vyšší výskyt vražd než v České republice, jaký bude mít nejpravděpodobnější vliv na tuto statistiku import většího množství lidi z této země k nám?

 

Nepřihlášený uživatel

#131767

2018-06-11 21:02


Nepřihlášený uživatel

#131768

2018-06-11 21:07

Vydavatel ParlamentníchListů.cz podává stížnost na Českou televizi ve věci pořadu Newsroom ČT24


Nepřihlášený uživatel

#131769 Re: Re: Re: Re: Re: Sluníčkářské bláboly

2018-06-11 21:07

#131766: - Re: Re: Re: Re: Sluníčkářské bláboly 

Tak počítej, nic ti v tom nebrání - pokud by do 10 mil. ČR přišlo 20 Eritrejců, vliv na potenciální počet zvýšení počtu vraž by byl statistická nula, ale klidně si to spočítej, pokud na to máš. 

Eritrea má cca 4,5 mil. obyvatel, tedy počet vražd k našemu poměru x15 je 986 vražd/rok. Tedy na 4 500 Eritrejců by teoreticky připadal 1 vrah, pokud by byla tvá úvaha o 15x vyšším počtu vražd v Eritrei (ničím to nemáš ovšem podloženo) správná. 

Dál už se musíš snažit sám :-), ale řekl bych, že jsi na tom v počtech jak idiot Babiš, tedy zase budeš tvrdit nějaký šílený blábol. 


Nepřihlášený uživatel

#131770 Hanba havlistickým vlastizrádcům!

2018-06-11 21:12

#131769: - Re: Re: Re: Re: Re: Sluníčkářské bláboly 

Když jich přijde 20, tak je to tu o 16 nezaměstnaných, dva nadržený samečky, kteří někoho znásilní, a dva vrahy víc... Tohle tady fakt nechci!


Nepřihlášený uživatel

#131771 Re: Hanba havlistickým vlastizrádcům!

2018-06-11 21:16

#131770: - Hanba havlistickým vlastizrádcům! 

A na to jsi přišel svojí vlastní hlavou, nebo ti to poradil ovar Brabeček z ANO StB? 

Mimochodem sexuální extrémista Jindříšek Forejt co si nechával posílat hošany na Hrad, je velkým přítelem Mylože Zemana a jeho poskoka Ovčáčka, to jen, že to s tím sexuálním extrémismem na Hradě také není žádná sláva a přesto si takovým nadšeným příznivce právě Zemana s Ovčáčkem a tedy i jejich jistě i sexuálního přítele sexuálnho extrémisty Jindříška Forejta, neboť je jistě sexuálně extrémní nechávat si posílat hošany na Hrad.  


Nepřihlášený uživatel

#131772 Re: Re: Co nového na západě?

2018-06-11 21:17

#131762: - Re: Co nového na západě? 

Německo - násilné zločiny: nárůst o 7% mezi roky 2015 a 2016 (ze 181 tisíc případů na 193 tisíc případů).

Za ten rok přišlo do Německa kolem půl milionu migrantů, tzn. že zvýšením populace o 0.6% populace se zvýšilo množství násilných zločinů o 7%. Čísla tedy dokládají, že migranti podle všeho v Německu páchají asi 12x víc násilných zločinů než starousedlíci.

Zdroj

Vlastenecká legie

#131773

2018-06-11 21:17

Havlističtí čůráci, následníci Moravce a Čurdy poníčili pomníček osvoboditelů! My vás však vypátráme a skončíte ve vězení mezi islamisty!


Nepřihlášený uživatel

#131774 Re: Re: Re: Co nového na západě?

2018-06-11 21:23

#131772: - Re: Re: Co nového na západě? 

V roce 2017 došlo k poklesu násilných trestných činů na 188 946, přičemž migranté nikam nezmizeli. Celkově došlo k poklesu tresné činnosti o 10 % což je nejvyraznější pokles za 25 let.  

Tvé tvé úvahy jsou tedy mírně řečeno jak od Ovčáčka a to je opravdu extra idiot.  

Zločinnost v Německu je na rekordním minimu, za rok klesla o deset procent

23. dubna 2018  11:11
V Německu je rekordně nízká kriminalita. Loni spolková republika zaznamenala nejnižší počet trestných činů za čtvrtstoletí. Statistika oproti roku 2016 podle listu Die Welt vykazuje pokles o téměř deset procent, což je taktéž nejvíce za 25 let.
 
Na násilné trestné činnosti v letech 2015-2016 se poměrně značně podepsal nárůst neonacismu - násilnosti proti obytovnám azylantů i trestné činy páchané zločinci, kteří se již v Německu narodili, přesto Německo tuto složitou situaci zvládlo dokonale, když se jim celkovou kriminalitu podařilo masivně z roku na rok snížit. 
 
Kéž by takto fungovalo naše ministerstvo vnitra a policie, ale to bychom logicky po ANO StB bandě posluhovačů slovenskému kriminulnímu imigrantovi chtěli opravdu nemožné. 
 
Do 31.5. 2018 tu bylo spácháno 55 vražd, jen pro představu s průměrnou objasněností 78%. Takto "pracuje" policie pod vedením ANO StB slovenského kriminálního imigranta Babiše. 

 


Nepřihlášený uživatel

#131775 Re:

2018-06-11 21:36

#131773: Vlastenecká legie -  

Podstatné je, že pěticípá hvězda je symbol komunistické totality stejně jako svastika symbol nacistické totality. Podobné je to s komunistickým sprem a kladivem a nacistickým eses. 

Tedy v první řade se jedná o věc spornou, pokud se někde dosud vyskytuje stejně odporný symbol jako je nacistická svastika, tedy pěticípá komunistická hvězda. To je potřeba řešit jako první, neboť je logické, že to lidem, kteří byli postiženi komunistickou totalitou, ženy které byly russáky znásilněny, rodiném, kterým byli odvlečeni jejich blizcí do gulagu v počtu 70 000 taková odporná sybolika logicky vadí, stejně jako by jim vadila svastika. 

Nazývat takové lidi nacisty je od idiota Ovčáčka bohužel očekávatelná jeho idiocie. 

Je nutné to začít řešit, pokud má někde zůstat tento odporný symbol, je nutné k němu dodat vysvěltující text, že je stejně odporný jako svastika jako symbol nacismu a že komunistická totalita se ničím od nacistické nelišila a neliší. Zároveň tam musí být uvedene omluva všem obětem komunismu, že tento odporný symbol bude nadále viditelný a že důvodem je právě to, aby se na zločinnost komunistické totality nezapomnělo a pokud vysvětlucí text nebude, může být kymkoliv tento odporný symbol komunistické vražedné totality odstraněn. 

Odporná komunistická a nacistická díla mohou být vydávána jedině s vysvětlujícími texty, není na tom nic divného. Na pomníku žádný vysvětlucí text nebyl a není, tudíž tam komunistický symbol být nemůže. Musíte si prostě vybrat co vlastně chcete.  

Osvoboditel neznásilňuje. neloupí, nevraždí a neodvléká do gulagu 70 000 lidí, na tom se snad v klidu shodneme, že russácká zavšivená pakáž toto zemi okupovala poprvé už v roce 1945 a důsledkem jejich okupace bylo 40 let vražedné komunistické totality a druhá okupace v roce 1968 počtem 500 000 zločinců.