MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131801 Re: Re:

2018-06-12 06:36

Mnoho lidí by ve skutečnosti uvítalo, kdyby tu byli raději oni než nabubřelý pakt NATO s ještě nabubřelejším rozpočtem, který, ačkoli inkasuje své výpalné, nehodlá zabránit africkým teroristickým krvežíznivým kozomrdům a opicomrdům, aby pronikali na území Evropy,dokonce i právě na území Českého státu, který kozomrdům žádné ubytovávací laskavosti nedluží. Plakali by asi pouze halvoejakuláti kdyby se Rusové vrátili, jinak by k nářkům důvod nebyl. Horší vydání bychom s nimi neměli. A pokud ano, bylo by to alespoň účelné. Dnešní stav je nám na nic. Jsme v paktu jednoho typu kapitalismu, vúči jinému ani ne tolik odlišnému kapitalismu, či právnímu systému.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131803 Re: Re: Re:

2018-06-12 06:38:40

#131801: - Re: Re:  

NATO nikdy nebylo požádáno o obranu hranic EU navíc o obranu proti nezbrojeným nešťastným lidem na útěku před válkou, bídou, diktaturou. Je dokonce možné, že nic takového ani není možné, země nejsou živelnou migrací napadeny, pokud jsou někým napadeni, tak to jsou organizátoři této "živelné" migrace a v podezření je jednoznačně russákov. 

Evropa se s tím navíc dokázala vypořádat velmi dobře, už jen tím, že v zemích s migračním potenciálem vysvětlila, jak obtížné je přesídlení, do jak konkurenčního trhu práce se potenciální migranté chystají a jaké znalosti musí mít, aby vůbec měli šanci nějak uspět a co vše musí splnit, aby vůbec měli nárok na azyl. Stačilo opravdu tak málo a russácká propaganda s jejich spikleneckými teoriem a výzvami k migraci do EU skončila jako mávnutím kouzelného proutku. Je to zásluha především paní Merkelové. 

Tedy tvé damagogické nesmysly nemají žádnou hodnotu. 

Zkušenost s dvěma okupacemi russáckou pakáží je tristní, nehraj si na idiota, že ti to není jasné. 70 000 odvlečený do gulagů běhm první okupace a masivní emigrační vlna po okupaci po roce 1968 zdevastovaly tuto zemi a lze mluvi o genocide českého národa russáckou pakáží které přisluhovali českoslovenští komunisté, neboť z velké části byli russáky, komunisty a následně opět russáky ničeni, vražděni, krminalizováni nejodvážnější lidé Československa. 

Evropan

#131807 Re: Většina českého národa je s členstvím v NATO spokojená.

2018-06-12 08:04:01

#131801: - Re: Re:  

Proboha co jsi to za psychopata. Neměl by ses léčit? To jsou všichni komouši tak mimo jako ty? Nevím, kolik znamená "mnoho lidí" podle tvých měřítek, ale těch "mnoho lidí" by asi okupaci Russkem nepřivítali.

Navíc výsledky CVVM z ledna 2018 jsou asi jasné :

- S členstvím ČR v Severoatlantické alianci je spokojeno 58 % respondentů, necelá pětina je nespokojená (19 %).

- Podle přibližně dvou třetin dotázaných (68 %) je existence NATO jako vojenskopolitické organizace v současné době potřebná.

- Čeští občané se většinově kloní k názoru, že členství v NATO zajišťuje mír a bezpečnost ČR a zvyšuje mír a stabilitu v Evropě.

- Česká veřejnost je rozpolcena v tom, zda členství naší země v NATO je zárukou nezávislosti ČR nebo formou podřízenosti ČR cizím mocnostem.

Smiř se s tím, že jsi úchyl, který nemá příliš mnoho spojenců se stejným názorem. A poměry v gulagu už poměrně jasně popsal pan Alexandr Solženicyn, tedy žádná západní propaganda.