MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131803 Re: Re: Re:

2018-06-12 06:38

#131801: - Re: Re:  

NATO nikdy nebylo požádáno o obranu hranic EU navíc o obranu proti nezbrojeným nešťastným lidem na útěku před válkou, bídou, diktaturou. Je dokonce možné, že nic takového ani není možné, země nejsou živelnou migrací napadeny, pokud jsou někým napadeni, tak to jsou organizátoři této "živelné" migrace a v podezření je jednoznačně russákov. 

Evropa se s tím navíc dokázala vypořádat velmi dobře, už jen tím, že v zemích s migračním potenciálem vysvětlila, jak obtížné je přesídlení, do jak konkurenčního trhu práce se potenciální migranté chystají a jaké znalosti musí mít, aby vůbec měli šanci nějak uspět a co vše musí splnit, aby vůbec měli nárok na azyl. Stačilo opravdu tak málo a russácká propaganda s jejich spikleneckými teoriem a výzvami k migraci do EU skončila jako mávnutím kouzelného proutku. Je to zásluha především paní Merkelové. 

Tedy tvé damagogické nesmysly nemají žádnou hodnotu. 

Zkušenost s dvěma okupacemi russáckou pakáží je tristní, nehraj si na idiota, že ti to není jasné. 70 000 odvlečený do gulagů běhm první okupace a masivní emigrační vlna po okupaci po roce 1968 zdevastovaly tuto zemi a lze mluvi o genocide českého národa russáckou pakáží které přisluhovali českoslovenští komunisté, neboť z velké části byli russáky, komunisty a následně opět russáky ničeni, vražděni, krminalizováni nejodvážnější lidé Československa. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131805 Re: Re: Re: Re:

2018-06-12 07:25:36

Afričtí vrahové a náboženští teroristé jsou vždy nešťastní a zároveň plní nenávisti vůdči civilizacím západu. Pobyt v Evropě jim štěstí nepřinese a Evropanům jedině a pouze neštěstí. Zbrojit proti kapitalistickému státu s přívětivým právním systémem jen proto, že on je nucen zbrojit na svou obranu, ačkoli tím trpí, to je zrůdnost a vypočítavost západních států, ovládaných zbrojními koncerny. Žvásty o gulazích jsou dnes bezpředmětné, protože jsou neprokázané. V podobě, jak je vykresluje západní propaganda, nejspíš nikdy nefungovali.
P.S. afričtí migranti žádné schopnosti nepotřebují. Budou brát sociální dávky a množit se.