MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131879 Úžasný pranicový prostatik a russácký trotl a giga zloděj oznámí kandidaturu v roce 2028 :-)

2018-06-13 12:23

Zeman svolal na čtvrtek novináře. Téma tají, otázky nebudou

Další možnost už je, jen to, že doprovodí ovar Kima do Bílého domu za Trumpetou :-)

Bohužel ale nejpravděpodobnější je, že oznámí, že sem ten idiot pozval KGBáka Vlaďku Iljiče Putlera a ten zločinec "pozvání příjal". To by asi tak odpovídalo té jeho teatrálnost, přestože asi mnozí doufáme v to, že oznámí rezignaci, neb je Zeman objektivně opravdu hovado. 

Ještě by také ten idiot mohl opět oznámit výrobu novičoku v ČR, v jeho případě a v jeho stavu idiocie je opravdu možné už prakticky cokoliv. 

Ale přemýšlejme společně jakou prasárnu ještě Zeman díky absolutní beztrestenosti dosud neudělala a jakou tedy ještě může udělat, neb je vcelku zřejmé, že se o prasárnu bude jednat. V lepším případě ten idiot oznámí, že se jeho porno dcerunka Kačenka bude vdávat na Hradě nebo oznámí že je těhotná :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131887 Re: Úžasný pranicový prostatik a russácký trotl a giga zloděj oznámí kandidaturu v roce 2028 :-)

2018-06-13 13:29:57

#131879: - Úžasný pranicový prostatik a russácký trotl a giga zloděj oznámí kandidaturu v roce 2028 :-) 

Ještě může oznámit, že se pro nepřekonatelný odpor rozvádí s Martou Ivanou Zemanovnou, neb ta si nabrnkla Kruliše. On už má ale také náhradu a Karel Šlechtová mu nahradí hrátky se sexuálním extrémistou Jindříškem Forejtem, kterého mu ten odporný Mynář vyhnal z Hradu i s hošany, které jim tam Jindříšek nechával posílat. Tedy je vcelku možné, že Mylož udělá comming out :-). 


Nepřihlášený uživatel

#131895 Re: Úžasný pranicový prostatik a russácký trotl a giga zloděj oznámí kandidaturu v roce 2028 :-)

2018-06-13 14:01:33

#131879: - Úžasný pranicový prostatik a russácký trotl a giga zloděj oznámí kandidaturu v roce 2028 :-) 

Už je to jasné, Mylož Zeman oznámí že kradl stovky miliard jen proto, aby je mohl státu vrátit v podobě dostavby Temelína tedy, že tu dostavbu zatáhne ze svých nakradených. Už to prý dohodl s Vlaďkou Iljičem Putlerem, jeho bankéřem, že mu peníze hne zítra pošle na jeho "transparentní" účet :-).