MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#132407 Re: Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry!

2018-06-20 04:34

#132398: - Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři jsou s námi v boji proti rusským dezinformacím! 

Russáci znásilňovali a zabíjeli u nás, v Čechách. Kdy u nás znásilňovali nebo vraždili muslimové, křesťanský bratře? To, že se tvoje máme spustila s okupanty ještě neznamená, že tady, na české diskusi, můžeš šířit lži. A jestli žiješ v nějaké jiné evropské nebo asijské zemi, proč nepřispíváš do jejich diskusí? 

A co budeš dělat, že se tvůj terroristický bratr Putler bude objímat s muslimskou delegací z Kataru, které bude předávat organizátorství dalšího mistrovství světa? Ostaně zatím to měl Putler jednoduché. V lóži si poseděl vždy jen se svými terroristickými bratry, protože všichni demokratičtí státníci účast na mistrovství odmítli, a náš hradní ožrala by cestu asi nepřežil. Nebo se s ním Puťka už nechce vidět poté, co nezařídil vydání rusského hackera zpět do jeho centrály v Russku?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132417 Re: Re: Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry!

2018-06-20 06:14:09

#132407: Evropan - Re: Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry! 

     V dobách, kdy jsme byli součástí Rakouskouherského soustátí. Například po třetím obléhání Vídně při ústupu zanechali na místě třicet tisíc povražděných zajatců.

    Ale i kdyby se tak nedělo nikdy, na jejich nebezpečnosti to nic nemění.  Jde o masově vražednou, organizovanou anticivilizaci.    Jak ukázaly útoky trubkovými pumami v Praze a jejím okolí po převratu v listopadu 89, jejich rukopis, modus operandi, je přítomen i zde.

Je irelevantní, kde vraždili, a vraždili  po celém světě. Je čas, kdy je nutné začít se bránit.