MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#132423 Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry!

2018-06-20 07:37

#132417: - Re: Re: Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry! 

Je relevantní, že se musíme bránit především lidské blbosti. Ty trubkové bomby použité 2x v Praze nemají žádnou spojitost s muslimy. Je to naopak výmysl naší křesťanské civilizace. Nebo mi napiš, kde před rokem 1990 útočili muslimové trubkovými bombami naplněnými hřebíky nebo co v tom bylo za svinstvo. A toho důchodce z Mladé Boleslavi, který kácel stromy na železniční trať a nechával tam vzkaz "Aláhu Akbar", také inspirovali muslimové? Není to tak, že toho hlupáka spíš inspirovali xenofóbové a podobní propagátoři teroristů po celé Evropě, jako jsi ty?

Pokud tady budeš nadále trousit ty blbosti, které sem píšeš (zjevně inspirován Pitomiem a konvičkami), tak se budou stále více objevovat "slušní lidé", kteří budou "aktivně" bránit naši civilizaci, čímž jí ale ve skutečnosti budou škodit. Hate free!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132424 Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry!

2018-06-20 09:24:31


Nepřihlášený uživatel

#132457 Re: Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry!

2018-06-21 06:38:50

#132423: Evropan - Re: Naši slovanští křesťanští bratři opět rozdrtili muslimáky? Nemám okupantské bratry! 

    Starý Dienstbier,  kdysi oficiální  komunistický zpravodaj o událostech v Indonésii, které byly spuštěny dezinformacemi od pražských estébáků, muslimové tehdy pobili asi milión indonéskách komunistů, a uřezali jim z  Mohamedova příkazu koule,  tedy starý Dienstbier  vydal po převratu v roce 1989 heslo, POJĎTE  S NÁMI  ... ... ... DO EVROPY. 

    Tehdy se jednomu z telavivských komentátorů na  cosi nezdálo.  Zamyslel nad tím, co se stane, až tenhle výkřik dorazí do Afriky  a do Asie. A měl v nose. Působilo to jako formální výtka vůči nepříliš domyšlenému nápadu, ale trefil se. Popsal tenkrát současné poměry.

   Tak snad abychom ten článek na vlně černého humoru našli, co tam ještě stálo. 

      Anebo se můžeme zamyslet vlastní hlavou. A přijít na to sami.  Ono je vůbec lepší napřed dvakrát přemýšlet, než se něco vyblije. Rozhodně lepší, než blít blbosti nepřetržitě, a nepřemýšlet vůbec, jak to vidíme v nejmenované bruseli.