MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#133101

2018-07-02 06:18

ČT je hlásnou troubou havloidů, kteří prohráli každé volby a jejich vliv na společnost je zcela marginální. Přesto ovládají všechna! mainstreamová média a dokonce i ‚veřejnoprávní‘ televizi, kterou si všichni nuceně platíme. Kde berou politruci z ČT gebír na to, říkat národu, co je správné a co je nesprávné, co si má myslet a co si myslet nemá, podsouvat mu neustále koho má volit a koho nevolit? Toto je zcela nenormální situace, kterou je třeba urychleně změnit. Do této, havlisty v podstatě zprivatizované, televize mají přístup výhradně lidé souznící s jejich světonázorem, ostatní ho buď nemají vůbec, anebo velmi omezený. Není přijatelné, aby marginální skupina lidí, z níž si majorita dělá už jen šoufky, neustále terorizovala zbytek společnosti stupiditami přejímanými nekriticky ze západu. Politik, který vliv tohoto molocha (ať už privatizací nebo zrušením povinných poplatků) zničí, bude národem veleben navěky věků...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#133102 Re:

2018-07-02 06:36:19

#133101: -  

Hned se vyjasňuje, proč tu roky píšeš nesmysly o panu prezidentovi Václavu Havlovi :-). 

Je bez jakýchkoliv pochyb, že vliv lidí moudrých, vzdělaných, kutlurních a mravných bude na společnost vždy zásadní a to bez ohledu na to, jestli se komunisticko-nacistická pakáž ze Zemanovců či ANO StB bude tvářit jako "elita" společnosti. 

Nejsi schopen prokázat jedinou lež v České televizi, jediný problém s neověřenou informací, jediný problém s nestandardně zpracovanou a zveřejněnou informací. 

Je logické, že právě tobě, který věříš naprostým nesmyslům z rusských propagandistických serverů, spikleneckým teoriím a vyvolávání nenávisti, ČT velmi vadí.  Proč by ti vlastně měla vadi?

Mně je úplně jedno, že russácká propaganda naprostých blábolů existuje. Je mi to jedno proto, že se někdy dřív někdy později se naprosto jasně prokáže o jaké debility se jedná, stejně jako je dnes naprosto jasné, že Zeman s Babišem jsou jen ubozí porušovatelé volebního zákona a tedy zločinci proti demokracii. 

Že to část společnosti dosud nezaznamenala? Vůbec to není jisté, je klidně možné, že lidem hloupým právě zločinnost Zemana a Babiše vyhovuje, ubožáci KGBák s StBákem jim dávají možnost pocítit, že oni bývalí komunisté jsou vlastně lepší než prezident s premiérem a to jim velmi v jejich ubohosti vyhovuje. 

 

Evropan

#133114 Re: ČT nikdy nebude hlásnou trobou zemandrtálců! Ti ať si sledují Soukupovizi.

2018-07-02 08:17:23

#133101: -  

Přisuzuješ vliv hlavlistů na Českou televizi tomu, že se havlisté řídí heslem, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí? No pak je to ale snad dobře, ne? Kdo chce šířit lži a nenávist, ať sleduje Prímu nebo Barrandov. Je zvláštní, že zemandrtálci a okradmůry všude vykřikují, že pravdoláskařskou ČT nesledují, ale neustále na ní nadávají, z čehož pramení, že ji asi sledují vášnivěji a častěji než třeba já. Nevím, proč by ČT měla od rána do večera střídat jen projevy hradního ožraly s dechovkou. No a sledovanost zpravodajských pořadů jasně naznačuje, co lidé považují za zpravodajství a co za propagandu. To ale ovládnutím rady ČT nezměníte.

No a taky přesně nevím, koho považuješ za majoritu národa. Vždyť většina národa hradního ožralu nevolila. Lidé volili pana Drahoše a ti, co si nemohli vybrat, tak nevolili. Zisk 52% hlasů těch, kteří šli k volbám, není žádná zásadní výhra.

http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/sledovanost-a-spokojenost/