MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#133165 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-03 07:02

#133109: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Můj původní  příspěvek byl o britském volebním systému. O tom, že systém relativní většiny v praxi dosahuje nesrovnatelně lepších výsledků než ten, který se používá u nás.   

Od té doby jsem zuřivě osobně  napadán kýmsi s právním vzděláním, který si všímá všeho, jen ne původního tématu.  Tato mimoběžná témata mě nezaujala a nemám  důvod se k nim jakkoliv vyjadřovat.

Vy byste chtěl všemu velet, ale vždyť vy ničemu nerozumíte. Vaše řeči jsou scestné.

Jděte k volbám a vyhrajte, a pak si velte. Dál nemám, co bych k vašemu oficiálnímu projevu řekl.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#133171 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-03 15:52:21

#133165: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Stabilitu demokracií tvoří dlouhodobě stabilní a mravná základní pravidla. Parametrické nastavení těchto pravidel samo o sobě žádnou větší stabilitu negeneruje a už vůbec to neplatí o volebním systému, neboť ten úzce souvisí s ostatními prvky demokracie, samozřejmě především s tím, jak je koncipována Ústava jako celek. 

Není na tom nic složitého k pochopení. 

Nikdo tě nenapadá, ty nejsi schopen argumentovat tvojí doměnku a na argumenty odpovídáš ubohými poznámkami a mnohdy dokonce napadáním autora.