MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#133286 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-05 19:35

#133247: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nepsal jsem o většinovém volebním systému. Psal jsem o britském volebním systému, a to je systém relativní většiny. Jeden obvod, jeden mandát. A všiml jsem si, že dává jasně lepší výsledky, než ten, který se používá u nás.

Ten jasně zkolaboval, a nebylo to zdaleka poprvé. Nebo si myslíš, že sestavovat vládu skoro rok je nějaký velkolepý výsledek?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#133287 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-05 19:41:19

#133286: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nejsi schopen to ničím doložit, navíc tvé všimnutí doložit. 

Že sis něčeho všiml, není žádný agrument, navíc tvé všimnutí přesně prokazuje, co uvádím. Volební systém úzce souvisí s Ústavou (kulturou daného prostředí, vnímáním spravedlnosti, předchozí stabilitou demokracie, zkušeností i vzděláním populace) byť v gb "Ústava" není kodifikována přestože jsou pravidla samozřejmě popsána. Vážnou a zásadní věcí je tedy předchozí dlouhodobá stabila a historie vývoje a danému určitému typu volebního systému.  

Vláda se tu sestavuje více jak půl roku, protože na Hradě sedí KGBák zločinec Zeman a krminální imigrant Babiš se tu dostal k moci za pomocí lhaní na tom opravdu není nic složitého k pochopení.