MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#133307 To je velmi dobrá zpráva, že společnosti začíná docházet, že kriminální imigrant Babiš je ....

2018-07-06 07:40

Sokolové představili první hromadné skladby, cvičilo jich 15 tisíc. Babiše diváci vypískali

.....kriminálním imigrantem, že Stbák Babiš je Stbákem Babišem, že nomenklaturní komunista Babiše je nomenklaturním komunistou, že trestně stíhaný Babiš je skutečně trestně stíhanou osobou, kdy po přečtení zprávy OLAF se jeho stíhání jeví minimálně jako velmi opraváněné. 

Možná i část vnímavější části společnosti již vnímá i jeho okrádání státu pompocí osoby spojené Babiš-Agrofert nejen korunovými dluhopisy. 

Části společnosti již evidentně dochází jeho odporné lhaní u voleb, které mu někteří uvěřili a část z nich jim věří dodnes, přestože je každoročním deficitem v době masivního růstu HDP a prakticky nulové nezaměstnanosti okrádá dnem i noci. 

Snad už se věci vrací k normálu, snad už občanům dochází, že je tu roky vodila russácká propaganda spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti a je potřeba s tímto definitivně skončit. 

Nestačí hltat informace, které nabízejí falešný pocit, kázali věřícím Graubner s Dukou

Padesát tisíc věřících navštívilo od středy do čtvrtku Dny lidí dobré vůle na Velehradě u Uherského Hradiště. Většina z nich si ve svátek slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje nenechala ujít poutní mši svatou slouženou na nádvoří velehradské baziliky hlavním celebrantem kardinálem Dominikem Dukou a olomouckým arcibiskupem Janem Graubnerem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#133323 Pohrdejme zrádci!

2018-07-06 15:26:03

#133307: -

Čůrácké sokoly je třeba zakázat!