MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#133500 Re: Re: Re: Kozel zahradníkem! To by se za prezidentování pana Václava Havla nemohlo stát!

2018-07-09 19:38

#133499: Vlastizrádce

Za toho tvýho Veškrny se masakrovaly tisíce žen a dětí, a to jen proto, že stál na straně muslimských hrdlořezů z Bosny! Kdyby měli všichni oběti Veškrny lemovat cestu k hrobu toho debila, tak by tam nikdo ani k němu nedošel!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#133502 Re: Re: Re: Re: Kozel zahradníkem! To by se za prezidentování pana Václava Havla nemohlo stát!

2018-07-09 19:45:26

#133500: - Re: Re: Re: Kozel zahradníkem! To by se za prezidentování pana Václava Havla nemohlo stát! 

Proč to píšeš mně, já s tebou souhlasím, já se spíš usmíval tomu, co provedla opozice. Asi to vyznělo jinak, já se tomu směju, čeho dosáhli

Evropan

#133503 Re: Re: Re: Re: Kozel zahradníkem! To by se za prezidentování pana Václava Havla nemohlo stát!

2018-07-09 20:28:20

#133500: - Re: Re: Re: Kozel zahradníkem! To by se za prezidentování pana Václava Havla nemohlo stát! 

Ty nedostudovaný geronte, doplň si vzdělání z nedávné historie. Byli to srbští vojáci, kteří zmasakrovali tisíce bosenských muslimů, ne naopak. Co se týká bombardování Bělehradu, bylo nařízeno v době tzv. kosovské války, což znamená, že to je z Bosny a Hergegoviny sakra daleko. No a co se týká toho, kdo rozhodl o naší účasti v akci, tak si přečti odkaz. Nebyl to Václav Havel, ale byl to současný hradní ožrala, který čas od času sám sebe popírá. Takže pokud se budu držet tvého názoru, zvolil sis na hrad hromadného vraha, hlupáku. No ale ve skutečnosti se počet mrtvých Srbů v rámci této operace nepočítal na tisíce, ale na stovky.

http://forum24.cz/operaci-ceske-armady