MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134323 Re: Re: Re:

2018-07-22 16:23

#134319: - Re: Re:  

Namísto střetu názorů prosazují jediný správný názor, čímž nás postupně připravuji o pluralismus i demokracii. Píše Andrej Duhan.
                                                                                                                      REKLAMA
 

Liberální demokracie je ohrožena. Obvykle jsou podezřelými fake news, populismus a ruský prezident Vladimir Putin. Největší ohrožení je však zevnitř – od liberálních demokratů, kteří si osobují právo určovat správné a nesprávné názory. Francouzský filozof Pierre Manent je expresivně, leč trefně nazývá centristickými fanatiky. V jejich podání se liberální demokracie stává soustavou dogmat s velmi volným vztahem k jejímu původnímu smyslu.

 

Těžko řicí, proč je tam reklama. Možná se má v textu nějaká zobrazit. Ale je pravda, že v jiném prohlížeči se to nevyskytuje, bylo to prostě divné, ale u autora je možné cokoliv i to, že si zaplatí vytištění článku, bylo by to v souladu s jeho hloupým textem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134427 Re: Re: Re: Re:

2018-07-23 12:40:55

#134323: - Re: Re: Re:  

Nastav si pořádně Adblock, blbečku. Já tam místo nápisu reklama vidím jakýsi obrázek, který tvůj adblock evidentně považuje za reklamu a nahradil ho textem "Reklama", který se na té stránce vůbec nevyskytuje. :-)))