MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#134301 Na každou rusofobní fašistickou svini se vaří voda!

2018-07-22 11:58

Rusofobie není dobrá volba. Všeho do času.

 
SPD

#134302

2018-07-22 12:14

 

 

Exministr Daniel Herman (KDU-ČSL) si za veřejné peníze plnými doušky užíval luxus a zaplatil z rozpočtu ministerstva za VIP salonek na pražském letišti rekordních 181 tisíc korun, aby nemusel být mezi běžnými lidmi. Pozoruhodné je, že neuvěřitelně pokrytečtí lidovci kritizovali nedávno za stejnou věc exministryni Karlu Šlechtovou (ANO), že utratila z daní občanů za svůj nadstandartní luxus 161 tis. korun. To je samozřejmě také nepřijatelné. Jsou to ti lidovci, kteří spolu s politiky TOP09 a ČSSD otevřeně podporují sudetoněmecký landsmanšaft, jehož členové byli prokazatelní nacisti a fašisti, a zpochybňují Benešovy dekrety. Naše hnutí SPD s tímto jednáním zásadně nesouhlasí a programově prosazujeme odvolatelnost a přímou hmotnou odpovědnost politiků – tyto naše návrhy nám již prošly prvním čtením ve Sněmovně, tak uvidíme, jestli nás ostatní strany nakonec podpoří nebo cuknou. My budeme nadále bojovat za prosazení našeho politického programu, který jsme Vám slíbili ve volbách. Držte nám palce.

 

gráf Boby

#134303 Re: Re: Re: Re: Rudí bolševici z Red gallery (rudá galerie!) si vyvěsili svoje trenky!

2018-07-22 12:36

#134300: - Re: Re: Re: Rudí bolševici z Red gallery (rudá galerie!) si vyvěsili svoje trenky! 

Johne, začala třetí světová válka.

Připrav mého koně Babieku, roh Oliphant a meč Excalibur. Pronto!


Nepřihlášený uživatel

#134304 Re:

2018-07-22 12:54

#134302: SPD -  

Je otázka, jesli Karla Šlechtová to utratila za posledních 6 měsíců nebo za celé období ve vládě? 

V případě pana Hermana to totiž dělá 3 770,- korun/měsíc, tedy cca v hodinové mzdě náměstka asi 2 hodiny práce takového náměstka. 

Tedy, že ministr může být v klidu a může odpočívat nebo pracovat, je to náklad naprosto směsný. 

Pokud je to ale náklad u Karly Šlechtové za 6 měsíců - představuje to 26 800,- měsíčně a to již validní náklad je. Ale nevím to, když něco Babiš prezentuje, vždy jsou to lži, tedy je bych řekl, moc o těchto nákladech obzvláště v jednotkových např. na měsíc nevíme. Babišovi se nedá důvěřovat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#134305 Re:

2018-07-22 12:58

#134301: -  

Existence rusofobie je věc veskrze velmi sporná, pravděpodobně nic takového vlastně neexistuje. 

Co ale existuje, zkušenost s Rusy přesněji s ruskými komunisty, komunistickou totalitou jako zdrojem mnohých válek a to i té II. světové a samozřejmě zkušenost s ruskou okupací. Rusové jsou bohužel velmi věrohodnými okupanty a to nejen za posledních 100 let, ale jsou také velmi nevěrohodnými obchodními partnery, sousedy, atd.

Problém není s Rusy, ale s totalitami všeho druhu, které se v Rusku vystřídaliy do dnešních dnů a to je velmi vážné. 

Rusové reprezentovaní Barkovovou, Bulgakovem, Solženicinem či Gorbaněvskou s tím asi nebude mít problém nikdo na Světě. 


Nepřihlášený uživatel

#134306 Re:

2018-07-22 13:00

#134302: SPD -  

#134290: -  

Všiml sis, že se jedná o zaplacenou reklamu :-). 

Text je manipulativní, jako každá reklama. 

------------------------

"Neznamená relativismus ani rezignaci na fakta, objektivitu a pravdu. Jen předpokládá, že se k nim lze dobrat názorovým střetem a diskuzí. "

Skutečně nelze číst např. Parlamentní listy, poslouchat či dívat na RT a myslet si, že jsem tím nerezignoval na fakta a že nepodléhám relativismu. 

Text Andreje Duhana je tvrdě manipulativní. 

Současná demokracie nabízí a poskytuje komunikoliv vždy ověřené a jasné informace. Vláda zveřejňuje svá rozhodnutí až na výjimky, např. rozhodnutí o "privatizaci" či ukradení 140 mld. ruského dluhu Milošem Zemanem a jeho vládou. Poskytuje statistické údaje, poskytuje steno záznamy plenárních zasedání Sněmovny i Senátu. 

Nikomu nikdo v demokracii nebrání o věci diskutovat, pokud se opravdu nerezignutje na fakta, objektivitu a pravdu a nesklouzne se k relativismu. To je na textu to podstatné, vše ostatní je jen a jen manipulace, vytvářející dojem, že současná demokracie a EU "komusi" brání v "diskusi", aniž by ten "kdosi" byl jasně identifikován a bylo identifikováno "o čem vlastně diskutuje".  

Věty v textu Duhana jsou vágní, bez konkrétního obsahu. 

"Liberální demokraté nerespektováním některých sociálních skupin a jejich názorů poškozují liberální demokracii."

Jaké skupiny současná demokracie nerespektuje, když o nich tak zasvěceně autor píše? O jaké skupiny se má jednat, co tyto skupiny "sociální skupiny" spojuje? Má to snad být záliba v četbě či sledování  Parlamentních listů a RT jako příkladů naprostých blábolů a lží tedy naprosté rezignace na pravdu? Nebo je to snad četba Blesku, taktéž rezignace na pravdu, ale se zdůrazněním negativních emocí. Nebo je to snad záliba v propagaci a šíření lží publikovaných v parlamentních listech a RT jako příkladu zdrojů lží? Čím se ony "sociální skupiny" vyznačují? Jak je lze identifikovat? 

"Ta totiž nemůže fungovat, jsou-li značné části populace považované za ohrožení demokracie."

Konzumenti lží nejsou považování za problém demokracie, ale co je naprosto jisté, že hybridní válka kterou Rusko nejen pomocí RT vede proti demokracii, tedy producenti lží, spikleneckých teorií skutečně vytváří ve společnosti nenávist vůči demokracii, šíří spiklenecké teorie a vytváří obecně relativizaci hodnot.  

-------------

Tedy platí, to co napsal Duhan na začátku, přičemž ani není zřejmé, jestli se nejedná o citaci: 

"Neznamená relativismus ani rezignaci na fakta, objektivitu a pravdu. Jen předpokládá, že se k nim lze dobrat názorovým střetem a diskuzí. A neznamená ani povinnost respektovat každý názor, jen klade důraz, aby názorová aréna byla co nejširší. Liberální demokracie má tudíž především vytvářet rámec pro střet názorů a jejich mírové řešení."

Současná demokracie tím, že zveřejňuje dostupně opravdu komukoliv vše ověřené, pravdivé a objektivní o správě veřejného prostoru (nikdy takto snadno a rychle nebyly ověřené informace dostupné) snad už ani nemůže vytvářet širší arénu pro pro diskusi.

Skutečně každý (při vědomí, že každý je sakra ošemetné slovo) si může přečíst steno záznamy ve sněmovně do hluboké minulosti, skutečně každý se může zorientovat ve statistických datech ČSÚ, skutečně každý si může přečíst tisky, projednávané ve Sněmovně, skutečně každý si může přečíst veřejná (drtivá většina) usnesení vlády, skutečně každý si může přečíst veřejné zprávy BIS, skutečně každý může kandidovat do libovolné politické pozice a skutečně každý si může založit blog a psát své názory...... Skutečně každý může konfrontovat jakoukoliv lež z Putinových listů a RT s realitou......

Je jistě co zlepšovat, např. by na sebe mohly navazovat všechna rozhodnutí vlády, týkající se dané finální věci. Tedy např. k privatizaci MUS, by měl informační systém vyhledat všechna další rozhodnutí vlády, která privatizaci předcházela. I to ale přijde velmi brzy. 

Co platí, nesmí rezignovat na: "fakta, objektivitu a pravdu" to je základní předpoklad ve své podstatě "normální" diskuse a společnosti a nemusí se takovému uspořádání ani dávat přídavné jméno liberální - jedná se ve své podstatě "jen" o demokracii, neboť zkušenost s "diskusí" v totalitě máme čtyřicetiletou a je dokonce spojená s dvacetiletou okupací této země.  

Tedy můžeme se klidně bavit o konkrétních lžích Okamury a mnohých jeho poslanců a může se klidně bavit o lžích Miloše Zeman, Babiše, či Filipa. Nemám s tím opravdu žádný problém, je to přesně to, co je požadováno - nesklouznutí k relativismu tedy diskuse o objektivních faktech a např. o reálných lžích výše uvedených lidí.

Jeden z příkladu naprosto jasně doložené lži Miloše Zemana, uvádím již dlouho. Prokazatelně tvrdil, že privatizaci Mostecké uhelné společnosti realizovala vláda Tošovského, přitom je naprosto prokazatelné a jednoznačné, že privatizaci podepsal Miloš Zemana a to dokonce rok po ustavení Zemank-Klausovy vlády (oposmluvně kupčící vlády) a navíc v době prázdnin. Jistě se shodneme, že prodal polovinu dolu za 650 mil a přidat k tomu 46 % ze 14 mld. hotovosti se jeví jako čiré šílenství nebo zlodějina gigantického rozsahu.  

Velmi rád bych také citoval usnesení Zeman-Klausovy vlády o privatizaci ruského dluhu 140 mld., ale bohužel, to je dosud utajováno, přestože o věci proběhlo několik soudů. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#134307 Re: A kolik tam chce trestně stíhaný křivopřísežník na zdraví svých dětí a StBák "ušetřit"?

2018-07-22 13:06

#134266: -  

.....30 mil. korun nebo snad celých 35 mil. korun? 

Jakou máš představu o objemu prostředků pro neziskové organizace a jakou máš představu o tom na kterých by se mělo "šetřit". Pokud na všech, musí u drtivé většiny jejich činnost stát nahradit. 

Pokud takovou blbost StBák opravdu prohlásil, tak je to naprosto stejná hlooupst, jako když tvrdil, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně jen na DPH z pohonných hmot, neboť se ročně na DPH z pohonných hmot vybere 25 mld. celkem :-). I on sám následně uznal, že "plácal" :-). 

Je dobré říci, že za 4 roky na postu ministra financí zadlužil tento stát o 84 mld. jen dluhem vlády a své vlastní jmění zdvojnásobil ze 40 mld. na 80 mld. 

To je pro představu, jak si tu slovenský kriminální imigrant pohrává se občany této země a jak masivně je okrádá. 

1 km dálnice vychází na 154 mil. korun a vláda má volné nemandatorní zdroje v objemu cca 200 - 250 mld. korun. i to je dobré si uvědomit. 

Tedy za ušetřené penize neziskovkám Bureš nepostaví vůbec nic, mimo jiné proto, že draze bude jejich činnost nahrazovat státní institucí, ale hlupáci mu jeho bláboly žerou i s navijákem.


Nepřihlášený uživatel

#134308 Re: Re: Re: Re: Rudí bolševici z Red gallery (rudá galerie!) si vyvěsili svoje trenky!

2018-07-22 13:08

#134300: - Re: Re: Re: Rudí bolševici z Red gallery (rudá galerie!) si vyvěsili svoje trenky! 

A extra má být co? Nějaký šílený web co mi zaviruje počítač? 


Nepřihlášený uživatel

#134310 Buďme veselí a pískejme si....

2018-07-22 13:14

 
 

Vcelku přesně víme, co je potřeba činit.....

....musíme být veselí. Na StB, komunisty, SPD i socany můžeme pískat kdykoliv nás napadne, kdykoliv jdeme kolem jejich "sídel" můžeme si pískat a můžeme zažít s takovým pískáním spoustu srandy. 

Můžeme opět založit společnost za veselejší současnost, můžeme se jim smát a můžeme se jim vysmívat, nejen proto, že se berou tak strašně vážně, ale proto, že k smíchu i výsměchu jsou. 

My na nich závislí nijak nejsme, oni jsou závislí na nás. 

Dnes už nejsou potřeba žádné agumenty, všechny už byly mnohokrát vysloveny jsou ve steno záznamech Sněmovny. Věc je opět naprosto jasná, jako byla 17.11.1989. Dnes už je potřeba se komunistům, StBákům, KGbákům zase jen smát, jako jsme se jim vždy smáli. 

Zlo je naprosto jasně čitelné mimo jiné proto, že je opět personifikováno komunisty, StBáky, KGbáky (Filip, členové KSČm, ANO (StB), SPD, Babiš, Zeman nebo i Okamura a ti všichni jsou sakra směšní, mnohokrát už jsme se jim smáli)

Věci se středečním či vlastně čtvrtečním hlasováním ve Sněmovně opravdu velmi vyjasnily. Buďme veselí a smějem se jim a nezapomeňme na ně pískat, kdykoliv jdeme okolo, užijeme si přitom spoustu srandy když se jako pískající budeme potkávat, není a nebude to vůbec málo, veselost byla mocným příspěvkem k pádu komunistických totalit a veselost provázela celou Sametovou revoluci a dlouhé roky po ní.


Nepřihlášený uživatel

#134311 Pan Kalousek udělal velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-22 13:15

 

 

To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.

Celá zpráva OLAF je volně k dispozici na serveru aktualne.cz

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich. 


Nepřihlášený uživatel

#134312 Zeman pustil z kriminálu nájemného vraha a důsledky jsou opravdu strašné....

2018-07-22 13:39

Dlužnici zastrašují vymahači, tvrdí právník. Jejich spot namluvil Kajínek

22. července 2018  13:59
Žena na radu právníka odmítla přistoupit na podmínky vymahačské společnosti. Obratem se v okolí jejího bydliště a pracoviště objevily letáky s výzvou, že za informace o její osobě nabízí firma odměnu. Zostouzení považují odborníci za neetický postup vymahačů, a to nejen v případě této konkrétní firmy, s níž spolupracuje omilostněný vrah Jiří Kajínek. Namluvil pro ni spoty.

Čím se vlastně liší Miloše Zeman od Kájínka? 


Nepřihlášený uživatel

#134313 Trump je už málo důvěryhodný, ale mediálně zdatný.....

2018-07-22 13:54

‚Spolupracuje s ruskou vládou a organizuje spiknutí‘. FBI chce sledovat Trumpova poradce

....prokazatelně celá řada lidí z jeho týmu byla ve styku s Rusy, to je dnes naprostá jistota. Tedy je obtížné pro Trumpa prokázat, že by byl nezákonně sledován FBI, přesto se o to stále dokola pokouší a jistě je v tom i mediálně úspěšný.  Daleko horší je, že je stále pod vlivem Rusů, jak dokládá jeho jeho setkání a naprosto rozdílná vyjádření v Helsinkách a následně v USA. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-07-22 15:29



Nepřihlášený uživatel

#134315 12. 7. 2018 hlasováním ve Sněmovně země opět zdivočela.....

2018-07-22 15:39

.....to dnes pár dní po tomto hanebném hlasování naprosto jisté. Komunisté, StBáci a KGBáci opět ničí tuto zem. 


Nepřihlášený uživatel

#134316 Re: Re: Re: Re: Re: Rudí bolševici z Red gallery (rudá galerie!) si vyvěsili svoje trenky!

2018-07-22 15:45

#134309: - Re: Re: Re: Re: Rudí bolševici z Red gallery (rudá galerie!) si vyvěsili svoje trenky! 

Podle mých informací tento konflikt existuje. Je asymetrický, hybridní a nemáme v něm navrch.


Nepřihlášený uživatel

#134317 Synáček z nomenklaturní komunistické rodiny tu bude "auditovat" církevní restituce?

2018-07-22 15:47

Vyhozené peníze, tepe opozice audit církevních restitucí

Chystaný audit majetku vydaného církvím pravicová opozice nechápe. Podle jejích zástupců to budou jen vyhozené peníze z okna. O plánovaném auditu pod taktovkou ministra zemědělství Miroslava Tomana (za ČSSD) informovalo Právo v pátek.

.....To už snad socanům opravdu dočista hrabe. 

Tomanova firmy toho o sobě moc nezanechala.  

Až na ty děsivé dluhu u státu. 


Nepřihlášený uživatel

#134318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rudí bolševici z Red gallery (rudá galerie!) si vyvěsili svoje trenky!

2018-07-22 15:50

#134316: - Re: Re: Re: Re: Re: Rudí bolševici z Red gallery (rudá galerie!) si vyvěsili svoje trenky! 

:-) to píší v extra, blesku nebo snad putlerových listech spikleneckých teorií :-)?  

Drtivá většina zemí na celém světě přesně zveřejňuje své zbrojení až na pár podivných, jako je např. Rusko. Drtivá většina zemí také dodržuje smlouvy o zbrojení, tedy opět až na Rusko jak jinak. 

Rusko také cvičilo tisíce lidí v používání terorismu k získání politické moci nejen z arabského světa. 

Tedy dokud Rusko nezveřejnění seznamy vyškolených teroristů i na našem území, kdy někteří z nich se  vyskytují v bezprostřední blízkosti Asada, je Rusko nedůvěryhodné a je min. v podezření, že je příčinou teroristických činů ve světě, což by potenciálně dokazovalo to, že je KGBák Putin skutečně původcem mnoha mezinárodních zločinů a vede podivný (hybridní) konflikt s rodinou demokratických zemí, viz. ruská propaganda spikleneckých teorií. 


Nepřihlášený uživatel

#134319 Re: Re:

2018-07-22 16:04

#134306: - Re:  

Ty tam vidíš nějakou reklamu, nebo co, blbečku? 

Ty máš asi hovno v trenkach. Vepředu i vzadu a v hlavě nasráno!

 

království !!!

#134320 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-07-22 16:07

Zrůdná pekelná čtveřice se svými nohsledy - stvůrami z bahna zla a utrpení, podporováni tupým vymaštěným stádem ovčanů s diagnózou internetové debility - toť vizitka ovčanstva zemí koruny české.

Pryč s rudou čínsko-ruskou chátrou !
Pryč se zločinci škodící planetě zemi !
Pryč s glajchšaltem moderní doby !
Pryč s konzumní tupostí a leností !
Pryč s hysterií a internetovou hloupostí !
Pryč s nenávistí, fanatismem, xenofobií !
Pryč se závistí, zlomyslností, zlobou a záští !
Pryč s pýchou, nadutostí a egoismem.
Šance pro všechno živé na planetě zemi !!
Pryč s prohnilou republikou !!
Ať žije konstituční monarchie !!

Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

#134321 Re: Homosexuálové by se měli léčit

2018-07-22 16:09

#134291: Zdravý rozum - Homosexuálové by se měli léčit 

Jsi zrůdný netvor, nebohá stvůra ukovaná pekelnou čtveřicí z bahna všeho utrpení světa. Po zásluze skončíš v horoucích peklech jako ti tvoji chlebodárci Ovar, Kikina, Pitomio a Agronetvor spolu s rusko-čínskou rudou chátrou.

Římský katolík
Nepřihlášený uživatel

#134322 Re: Re: Homosexuálové by se měli léčit

2018-07-22 16:22

#134321: Re: Homosexuálové by se měli léčit 

Co to meleš, ty satanistickej zkurvysynu? V pekle skončíte vy buzeranti! A ty to budeš mít speciální, za to rouhání a podkuřování nevěřícím psům muslimům!


Nepřihlášený uživatel

#134323 Re: Re: Re:

2018-07-22 16:23

#134319: - Re: Re:  

Namísto střetu názorů prosazují jediný správný názor, čímž nás postupně připravuji o pluralismus i demokracii. Píše Andrej Duhan.
                                                                                                                      REKLAMA
 

Liberální demokracie je ohrožena. Obvykle jsou podezřelými fake news, populismus a ruský prezident Vladimir Putin. Největší ohrožení je však zevnitř – od liberálních demokratů, kteří si osobují právo určovat správné a nesprávné názory. Francouzský filozof Pierre Manent je expresivně, leč trefně nazývá centristickými fanatiky. V jejich podání se liberální demokracie stává soustavou dogmat s velmi volným vztahem k jejímu původnímu smyslu.

 

Těžko řicí, proč je tam reklama. Možná se má v textu nějaká zobrazit. Ale je pravda, že v jiném prohlížeči se to nevyskytuje, bylo to prostě divné, ale u autora je možné cokoliv i to, že si zaplatí vytištění článku, bylo by to v souladu s jeho hloupým textem. 


Nepřihlášený uživatel

#134324 Tuhle jsem jednoho člověka u Babišova stánku viděl, ale jinak jsem tam neviděl nikdy nikoho.....

2018-07-22 16:41

Kosteleckým uzeninám rostou tržby i zisk. Expanzi stánků s párky už nechystají

Přednímu českému zpracovateli masa, Kosteleckým uzeninám z koncernu Agrofert patřícímu do svěřenského fondu premiéra Andreje Babiše (ANO) loni vzrostly tržby o devět procent na 5,29 miliardy korun. Zisk meziročně stoupl o 3,5 procenta na 80 miliónů korun, uvedla firma ve výroční zprávě. Společnost ustoupila od plánu otevření stovek stánků rychlého občerstvení Parky's.

.....Kosteleckým uzenínám se logicky vyhýbám obloukem. To bych si opravdu nekoupil nikdy. 

Bureš z 5,29 miliardy udělá zisk 80 mil.?  Tedy doufám, že něco takového nechce realizovat ve státě, neboť to představuje zisk 1,5 %.  Kdybych s takovým ziskem podnikal, tak mi to vydrží týden. 

 


Nepřihlášený uživatel

#134325 Re: Re: Re: Homosexuálové by se měli léčit

2018-07-22 16:44

#134322: Římský katolík - Re: Re: Homosexuálové by se měli léčit 

Ty máš do římského katolíka stejně daleko jako vraždicí terorista k muslimům. 

Tedy tvé hraní si na katolíka je stejně ubohé jako hraní si teroristů vyškolených KGB na muslimy.