MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134616 Proradný dementní a prolhaný Ovar

2018-07-25 10:22

Šlouf si odnášel peníze

Kydalka se vyjádřil i ke kritice ze strany prezidenta Miloše Zemana, podle nějž aktuální rozsudek vyvolává vážné pochybnosti o kvalitě a lidskosti soudního systému. 

„Pokud pan prezident má pochybnosti o kvalitě soudů, já osobně mám pochybnosti o tom, zda si pan prezident pamatuje, jaká byla úloha v H-Systemu jeho nejbližších spolupracovníků,“ uvedl na sociální síti. Doplnil, že Zemanův přítel Miroslav Šlouf „po celý rok 1996 docházel do H-Systemu a měsíc co měsíc odnášel 24 000 korun“.

 

Zdroj:https://zpravy.idnes.cz/

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134659 Re: Proradný dementní a prolhaný Ovar

2018-07-26 05:07:26

#134616: - Proradný dementní a prolhaný Ovar 

   Jako obvykle v podobných případech, tunel existoval dřív, než banka. Pozemky? Nekoupili za vybrané peníze od členů. Půjčili si. Kam se peníze děly? Do účelových organizací, z nichž  zbyla - v lepším případě - igelitka s trochou faktur. Loterie, například. (TV) 

    Ale takhle  tehdy fungovalo, přesněji jakékoli rozumné funkce se pečlivě střehlo, kdeco. A je dost možné, že i dnes.  Už jen nově založené partaje: panoptikum estébáckých tlup. Obětí podobné boudy se stal  například i polistopadový ministr kultury Pavel Tigrid, vzpomeňme na debakl s Lotynkou.