MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134720 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:06

#134719: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

Už jsem to vysvětloval výše, vythnou z kontextu prinicipu dobra - smyslouplného bytí na zemi, dobra Ústavy umí i idot Miloš Zeman, na tom opravdu není nic složitého. 

Pan Peroutka to v jednom svém textu velmi pečlivě vysvětloval. 

Komunismus i nacismu v principu má jako základní myšlenku neexistenci dobra - je to princip komunismu i nacismu, který je počátkem těchto ideologií. To v islámu, židovství ani křesťanství či třeba budhismus nelze najít, ale lze si v sugerovat, obzvláště pokud je dotyčný komunista či nácek. V tom je základní rozdíl politických sekt, protí víře v dobrý smysl bytí na tomto světě. 

Co se týče respektu k jiným náboženstvím, která stejně jako ty ostatní jsou pstavena na víře v dobrý smysl života na zemi, je součástí už toho, že jsou právě na principu v dobrý smysl bytí na této zemi postavena. To, že ty hledáš nerespekt, neznamená, že v tam je, když přitom princip je jasný - dobrý, smluplný (aby nebylo použito slova, která komunisty a nácky dráždí) smyl života, tam je tolerance ke každému, kdo věří v dobrý smysl života naprosto jasná, je součástí dané víry. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#134724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam

2018-07-26 10:23:23

#134720: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Argumentační klam 

U islámu je problém ten, že se navíc snaží zlo vymítit na pozemské rovině. O křesťanství to tak doslova říci nelze, tam je spíš úkolem člověka zlu odolávat. Tato závazná povinost zlo na pozemské úrovni likvidovat dělá bohužel z islámu nebezpečnou ideologii a vytrhává ho z okruhu ostatních náboženství. Okolnost, že je tomu zavázáno 1.5miliardy lidí na planetě, je vlastně naprosto děsivá. Tím lze islám zařadit na stejnou úroveň, jako je nacistická ideologie. Je také důležité zmínit okolnost, že dle islámu je schvalování holokaustu zavrženíhodné a je to zcela proti bohu. Je povinností muslima popírat holokaust.